Mina trogna fans! 

En av mina läsare målade av mig igår efter hon frågade om det var ok. 

Jätte kul att jag inspirerar människor med min lilla blogg och beviset på att den uppskattad är alla positiva mail och kommentarer jag får. Igår blev jag avmålad av en läsare och följare vilket värmde mitt hjärta och fick mig skina upp extra.  

Just sånt här ger drivkraften att skriva vidare! Vissa dagar tänker jag att va fasen ska en 33 årig farsa sitta skriva för helt gratis utan fördelar? Lägga timmar på vika ut mig själv och familjen?  Tjänar inte en krona och har inga förmåner som folk tror.  Förmånen är att människor uppskattar det jag skriver och det är för mig drivande och peppande samt smickrande! Ni är guld mina läsare och fans! 

Tack snälla Ellen för denna sköna målning! Kram / Jimmy Adhdpappan 

  

3 kommentarer

3 kommentarer till Mina trogna fans! 

  1. […] 6/7-2015. Jimmy-Adhdpappan-http://blogg.improveme.se/adhdpappan/2015/07/06/mina-trogna-fans/ […]

  2. […] Inlägget på hans blogg: http://blogg.improveme.se/adhdpappan/2015/07/06/mina-trogna-fans/ […]

  3. ellenlundis skriver:

    Åh va kul att du la upp min målning på bloggen och på din instagram! 🙂 Det gjorde mej så glad! Du är grym!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*