Anja Felicias

Ny fin blogg

Hej finisar. Har nu en ny blogg! In och läs HÄR! http://nouw.com/anjafelicia  Ny blogg 
Kraaam <3

Hola

  

 

Hello igen! Nu har jag varit på möte med jobbet på morgonen och de bjöd på väldigt fräsch frukost.

Jag är egentligen ledig idag, men jag hoppade in och jobbade 2 timmar efter mötet.

Nu är jag äntligen hemma och ska sätta igång med upp-packning i nya lägenheten. Linea var här igår och hjälpte mig packa upp och ta upp lådor på vinden så det underlättade något enormt. Direkt när jag kom hem kastade jag mig i sängen. Jag får panik över att det är så stökigt omkring mig, men jag ska snart få ändan ur vagnen och ordna upp röran! Inte mycket kvar nu :)

Har ni testat Babylips någon gång? Jag tycker de är jättefina läppsyl som ger mjukhet och återfuktning för läpparna!

Fick hem ett gäng från Maybellines nya Babylips-serie Electro! De var så sjukt snygga på, effekten blir som ett läppstift kombinerat med läppglans och ger verkligen bra med färg. Mina favoriter från den serien är “Pink Shock” (bilden nedan) och “Oh! Orange”

  Varm rekommendation!

Nej nu sätter jag igång! Puss på er så hörs vi! Ska ta bilder på lägenheten och lägga upp när den är klar :)

 

Mycket händer i mitt liv!

Hej hopp fina läsare! Nu har det gått ett tag sedan sist, men jag är glad att så många ändå följer med i bloggen :)

Jag har planer på att göra om min blogg helt och hållet, men som det varit har det hänt mycket i mitt privata liv. Jag har flyttat till ny egen lägenhet och den här gången i stan. Det är min egna lilla lya och den är fantastiskt fin. Vill gärna dela med mig av bilder när jag har fått fint. Just nu är det massa flyttkartonger och sådant. Flyttade in i lördags och med tanke på att min gamla lägenhet var 64 kvadrat och den här 30 så var det en hel del som fick säljas, slängas och ges bort. Fyra skåp och en soffa bland annat! 

 Pappa jag och mamma i flyttbilen. De har varit skilda i 20 år så det är fantastiskt att de har en sån fin vänskap och kan umgås trots allt!

Sedan åker jag på en mycket hemlig resa redan nu på tisdag! Ska bli fantastiskt spännande! Kan inte säga så mycket men det är över 30 grader varmt och exotiskt klimat så det är nice! 

Mer om det kommer komma upp och jag ska ta massa fina bilder!

Kram

 

Juicy

 

Såhär mycket var kvar när jag skulle ta foto på min energizer ginger drink från Joe & The Juice. Så god var den!! 

Haha så man ser inget av den MEN man får en glimt av mina naglar o visst e de ganska nice ändå!?

Nej nu ska jag jobba igen det där var min snabblunch jag hann med på min lilla kvarts jobbrast. 

Höra senare? :) puss

Mitt hem

Hej hopp! Tänkte visa hur mitt hem ser ut för er som är nyfikna!

        Delar ur vardagsrummet

  Köket

    Hallen

 Sovrummet

Lägenheten är jättestor och fin, har liksom ett till rum utöver de jag visat, men den är lite dyr och lite väl stor för att bo själv i, så i juni kommer jag att flytta till en liten lägenhet som är typ hälften så stor men som ligger mer centralt, på Kungsholmen! Så det känns väldigt bra! Den kommer också vara väldigt fin!

I alla fall! Jag är på jobbet nu och det är som vanligt mycket att göra, men det är roligt och kunderna är jättehärliga! Hoppas ni har en toppendag och glöm inte det jag skrev i förra inlägget ;)

Kram

Bonjour!

 

Det är tisdag och jag ska jobba efter tre dagars ledigt! Igår städade jag, bytte lakan och fixade samt så åkte jag till stan och shoppade lite, samt storhandlade nödvändigheter till hemmet. Visar er här nedan det roligaste av det som jag köpte:

        

Lite fynd ifrån Zara, H&M och Lindex

 

Haha okej den sista bilden innehöll ju inte så särskilt roliga grejer. Men ska tala om att jag inte haft en hårtork på snart ett år, så nu äntligen slog jag till och köpte en :) parfymen e ifrån zara, men jag råkade köpa fel färg. Det är den röda som är typ himmelriks-god!!

Det var i varje fall en grym ledig dag och idag är det back to work!

Läste ett ordspråk som man borde följa varje dag:

“Today I shall behave, as if this is the day I will be remembered.”

Det är lätt att glömma bort sig och inte gå in i sitt bästa mode och man låter sig gå förlorad i oroade tankar och “tänk om” flyger runt i huvudet. Man måste komma ihåg hur grym man är på egen hand och hur stabilt man står på marken. Bringa fram styrka att stå så stabilt så ingen kan välta en! Vara lycklig över det man har och gärna smitta av sig sin lycka på andra :) för oro kan också smitta och jag är en person som för det mesta är glad men så fort jag känner att något står på spel så blir jag med ens väldigt orolig!

Men hur vill man bli ihågkommen? Det är frågan. Jag vill för en sekund inte bli ihågkommen som någon annan än mig själv. Och som en lycklig person. Det är ju jättekonstig att inte va lycklig med dem förutsättningar jag har. Jag kan bli vad jag vill, jag är fri och kan åka vart jag vill och jag är frisk och stark och har en underbar familj och underbara vänner! Det finns ingen anledning för mig att gå in i ledsna tankar!

Dessutom uppskattar jag den person jag är idag. Jag gillar mina sidor och kvalitéer. Jag är bra. Och den enda person jag ska vara bättre än är personen jag var igår :)

Hoppas ni är med mig på det!!? Eller kanske är det svårt att förstå sammanhanget i mitt svammel. Men ändå:

Make today amazing!

Kram <3

Ps. Bilder på mitt hem kommer upp under dan här på bloggen :)


Sida 1 av 128
1
......Sista »