Mikaela Önnelind skönhet och modeblogg

11e september kommer jag att lägga mig under kniven

Hej!

Just nu ligger jag i sängen och har pratat i telefonen med min övetläkare inom gastro en stund då jag mailade honom att jag är tvivelaktig till en op. Men han ringde bestämt upp och försöker att övertala mig om att den itvägen faktiskt är den mest bästa för mig. För alla läkemedel är testade utan effekt samt inneliggande vård på sjukhus vid ett flertal tillfällen. Senast igår faktiskt. Fick åka ambulans snabbt till sjukhuset i onsdags pågrund av förlorat blod. 

Iallafall om min op jag ska gå igenom:

Det är en rektalamputation samt att dom ska sätta en “påse” på magen. Jag kommer att öppnas dels i buken för att lägga fram stomin samt i bak för att ta bort ändtarmen. Min ändtarm är ur funktion ahahahah.. nej men den är kraftigt inflammerad så dom kan inte bota den utan måste ta bort den. Jag kommer att sova i 7-9 timmar under op då den är komplicerad och stor. Så jag kommer självklart att ha jävligt ont efter och ligga på postop ett tag sen flyttar dom mig till kirurgen. Jag kommer att va hemma till september 2018 har läkaren bestämt och bara återhämta mig och vänja mig med omställningen som kommerr att ske.

Jag återkommer efter mitt möte med narkos personal,stomi terapeut och läkaren på måndag för en planering.

Mot gastroskopi

Hej!

Just nu ligger jag i sänghallen på endoskopin på USÖ och väntar på gastron, ska som tur är blir sövs med propofol så det lär gå bra.

Jag ska dessutom inom några veckor operera rektalamputation.. berättar mer om det senare!

För lång för dom här sängarna eller ligger jag ev halvvägs neråt!

Medicinsk marijuana

Hej! 
Vill veta lite mer om detta!

Jag är ju i väntan på en stomi operation nu,som jag inte alls vill utföra pgr av privata psykiska bekymmer. Men jag vet att många har blivit hjälpta med medicinsk marijuana för sin crohns? 

Dom vill göra en rektalamputation sen sätta stomi också på mig och jag mår dåligt bara jag tänkter på det.

Så har någon av er erfarenhet av detta? Och isåfall.. hur lång tid tar det att få på licens eller ska man behöva skaffa det själv haha? Nej men ärligt :)

För jag ska opereras om en månad och jag behöver se om jag kan göra nått innaan då inget annat läkarna teatat funkat på mig!

Hej asia

Sitter och käkar lunch efter en natt hos (honom) och fan va de är nice!

Pamper

Måste dela med mig av detta!
Gjorde en as fräsch ansiktsmask nyss,jag började med att torrskrubba ansiktet med en tandborste (har en till huden) och sedan tvätta ansiktet med en clay cleanser från dermosil. Sen badda mig torrt.

Efter la jag ansiktsmasken jag gjorde nedan och hade den på i 35 minuter ungeför medans jag skrubbade resten av kroppen och tog en lång dusch med rakning av hela kroppen!

Nu känns huden rengjord rejält!
Ingredienser:

1 tsk honung 

6 droppar pepparmyntolja apotekarens

1 tsk ckeanser mix renee voltaire 

Blanda allt och låt stå 10 min innan du tar ett generöst med lager i ansiktet!

Eating clean

Hemma gjort mixad grönsakssoppa med linser och köttfärs!

En klick creme fresh och guacamole och salsa på dessutom! 

Väldigt het!


Sida 1 av 128
1
......Sista »