Mikaela Önnelind skönhet och modeblogg

Så fint väder ju!

Hej!
Just nu har jag orecis fixat mig och ska sitta i solen och sen dra ut vid sjön med madde och hennes berner sennen.. vi ska ta en promenad, ska bli så skönt i detta vädret. Jag trodde jag va magsjuk igår, jag va i örebro och mådde illa så skulle jag handla också och så direkt när jag kom hem började jag spy.. men tig lite ondensetron och la mig sen gick det över fort. Konstigt!

Jag är trött idag men annars är det bra.

Jag ska berättq lite om läkar besök jag va på i fredags och mag och tarmläkaren sen.

Solar första gången i år

Hej!

Har suttit ute i stort sett hela dagen sen jag vaknade vid 9.30 och solar ansiktet.. men man kan ju inte ta av sig än för så jätte varmt är det inte. Jag har säkert druckit 3 koppar kaffe, men det är ju så gott.. inte bra jag vet då jag alltid tar stora koppar. Men iallafall.. vädret är sjukt skönt och jag känner mig inte lika trött när solen är framme och jag får luft. För under vintern går jag iprincip inte ut över huvudtaget. Men jag görsöker få i mig vitaminer i tillskott men vet inte hur bra dom är igentligen, skeptisk till tillskott då det säkert inte bara är nyttiga vitaminer i dom.

Hjärtat slår i 120

Hej på er!

Jag har just varit hos mormor och hälsat på dit jag gick med mamma och nelly.. Jag gick rätt fort med barnvagn och sen med hunden och jag känner att hjärtat slår för fort.. Vet inte om det beror på concertan jag tar för den gör ju så man kan få takykardi (snabb puls).. Det är väldigt jobbigt för jag blir svimfärdig och har ju ingen aptit. Men jag får ju bestämma om jag vill äta concerta och jag överväger fördelarna med medicin.

Men iallafall..

Jag har iallafall suttit och mailat idag och tagit tag i saker jag länge har skjutit fram och så!
Annars har jag inte så mycket att göra mer ikväll.. så blir att kolla lite på the OA!
wpid-img_20170319_201012_544.jpg

Första grillmiddagen

Blev en sväng till mariestad och köpa hem grejer till grillningen.

Blev halluomi sötpotatis sallad och kyckling!

New in parfym

Hej!

Just nu sitter jag i bilen påväg för att handla mat. Annars så öppnade jag ett paket jag skickat efter som innehöll drnna undebara parfuäyl som doftar ros typ fast lyxig på nått sätt.. jag kan inte beskriva parfymer bra, men lukta på denna om ni ser den på kicks typ :)


Sida 1 av 117
1
......Sista »