Shape soon!?

Hej

Just nu sitter jag här och håller på att greja, men det är inte det jag ska blogga om utan detta-

Beställt hem massa kosttillskott från top formula samt en slim shake i madagaskar vanilj från the white one.

Jag började med detta i torsdags förra veckan och känner väl mest av solbrun tabletterna, mitt prigment börjar få mörkare nyans redan efter 6 dagars användning.

Samt så känner jag lite att vätska har försvunnit ur kroppen pgr av UVA maskros tabletterna som är vätske drivande, vilket jag behöver efter kortison!

Jag har även följt doserna bra och tagit raspberry ketone morgon och lunch samt rosenrot och solbrun tablett tar jag 2 av varje sort 1 morgon och en eftermiddag/lunch och avslutar med en fat burner night till kvällen!

Men man kan ju inte hoppas på resultat om man äter onyttigt och får i sig för mycket, och inte gör sig av med det man ätit utan man får hålla energi nivån under förbränningen!

Sen försöker jag gå en 30 minuter varje dag, i bland mer beroende på hur pass bra/dålig magen är och hur mycket blod jag förlorat..

Viktigt med sömn också, jag försöker sova minst 7 timmar varje dag.. Sen är det inte alltid lätt att somna pågrund av insomnia pågrund av medicinering av concertan ni vet.

Ni som behöver dessa tillskott kan ju passa på att ta en titt på topformulas hemsida! Dom har stor rabatt på nästan allt nu och det är ju bra 🙂

Länk till topformula.se

Sen thewhiteone.se

 

18596342_1630391416984895_1953456688_o

 

 

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*