Min dator har krashat i golvet i helgen!

Hej!
Jag är så ledsen,min älskade acus dator jag haft några år som varit den bästa vännen tappade jag på mitt trägolv. Jag är så klumpig och slarvig. Hela skärmen är förstörd inombords och jag önska jag kunde fixa den på nått sett.. ska testa att koppla den till en mini tvskärm jag har för att kopiera alla mina dokument och vilktiga filer samt alla minnen.

1 kommentar

1 kommentar till Min dator har krashat i golvet i helgen!

  1. Geralmente eu não aprender artigo em blogs, no entanto
    eu gostaria de diz que este write-up muito pressionado me para dar
    uma olhada e fazer -! Sua escrita sabor tem sido surpreso me.
    Obrigado , bastante grande artigo . http://Earthjp.net/youtube/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*