Till vc och ta bort stygn

Hej!

I morse när jag tittade på nyhetsmorgon,jag vet.. men nyhetsmorgon är bäst. 

Då ringde stomisköterska och sa att jag måste ta bort mina stygn i baken, så jag sitter nu med syster utanföe bvc och väntar på att hon och bebisen är klara. Och sen hoppas jag nu får en tid hos vc på samma gång. Men fick inte telefontid förens lite innan dom stänger men jag hoppas dom läser på mvk mitt meddelande att jag vill ha tid nu.

Men det går nog inte speciellt bra.

Idag har jag bara dagkräm från och och fixat lite bryn.

1 kommentar

1 kommentar till Till vc och ta bort stygn

  1. cinema box app skriver:

    I just want to say thanks to the one who recommended the website; it’s been very helpful to me. And now and I’m happy.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*