En natt i Göteborg!!

Hej!

Första natten i partille. Jag och min familj har åkt till farbror med fru och kusinen igår kväll, de flyttade nyligen till detta fina hus i partille som ligget 1 mil utanför göteborg vad jag tror..! jag trivs då jag stannar hemma här med lillebror och the doggs.
Resten av släkten som är i väg och flyttar saker i Göteborg i deras gamla lägenhet. Jag kunde ju inte bära tungt pgr av magen så jag passar därför hundarna och min lillebror eller ja han är 12 så klarar dig väl själv men jag är här hos han.
Jag ska gå runt och ta kort till detta inlägg precis, så här får ni se lite av nya huset som är underbart 😀 
Den grå hunden är ville ”min hund och den andra är brors flickväns!

    0 kommentarer

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    *