Ska skriva av mig bara lite allmänt

Passar på att skriva lite om olika grejer nu i blogginlägg!

Jag kommer att göra det i mellanåt och ha med lite som allt möjligt…Jag har igentligen jätte tråkigt och inget för mig så jag gör ett lite rörigt inlägg om webbsidor och tankar och grejer, & Projekt.

Jag vill starta nya saker i bloggen tillexempel som annorlunda inläggs kategorier jag inte annars brukar göra!  Men jag kan inte komma på vad nu än.. Det får komma helt enkelt självt… lite undan för undan..

Har igentligen inte någon som helst idee idag som bloggtorka ni vet som man kallar det här läget nu!

 

Kan ni kommentera på pm i fb gruppen ideer på nya kategorier jag kan ha med i bloggen, gillar ni online spel? som nu där man kan vinna pengar? kanske ska ni få ett tips av mig som en jobb människa gav till mig som jag fixar tillsammans projekt då tillsammans med.

Det handlar det vill säga om spel som endel personer som bloggar om poker online som jag kan länka till er, dom för alltså inlägg för insatta i ämnet.

 

 

 

det vill säga kända personer som alltså just som driver bloggar om poker.

Om ni känner för det gå in och kika.

 

Kanske inte är helt rätt för min blogg. Men vem vet, Kanske för er..

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*