Söndag

Idag vaknade man inte med någon som helst söndagsångest och skönt var det. Bara lite huvudvärk av rödvinet från går kvällen. Tror ni att vi kom någonstans igår kväll eller? Nej det gjorde vi inte, vi kunder inte sluta sjunga. När vi kom på att nu kankse vi måste snygga till oss var hon ett eller något på natten. Då tyckte ju vi att det inte var någon ide att åka in för en timme. Och tur var väl det, vi hade ju ändå så kul där hemma hos matilda. Matilda och Mysan slog mig någon gång var. Det gillar jag verkligen inte, jag skyller på rödvinet 🙂


När vi vaknade åt vi en stadig frukost och sen snyggade vi till oss för en sväng på giraffen. matilda hittade ett par snygga vita skor. Och för min del blev det en kopp kaffe och bulle. Såg däremot en klänning som skulle kunnat gått, men kände mig inte fit för att prova den. Får ta den efter att jag har tappat något kilo tror jag allt.


Har även varit och ridit i ridhuset med List idag. Tänkte att ADHD barnet skulle få springa av sig lite. Efter ca 15 min. galopp kommer stor hästarna in. Får där med bara köra skritt och tölt med henne då jag inte kan hålla henne med andra hästar där inne. Vill ju verken skada oss eller dom. Denna gången verkligen jätte trevligt folk, plus i kanten för storhäst ryttan för den här gången.


Något tråkigt med den här dagen är att min lilla prins har feber och är jätte hängig. Vetrinären tror att det är illiskias eller hur man nu stavar det. Får ringa och beställa tid hos veterinären imon. tråkigt och det som gick så bra när de ledde mig igår med han. Kommer nog att sova orlogt i natt pga. detta nu. Han hade nämligen hög feber, det är det första jag kommer att ta när jag vaknar imon. 🙁


Sov gott alla puss puss

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*