candylee matchtröjor fotboll

Romersk VS Shakhtar Donetsk meddelande

I andra omgången av Champions League kvartfinalen möttes romerna Shakhtar Donetsk. I första omgången av de två sidorna tappade Roma 1-2 bort. Denna gång hemma återvände Rom inte, bara en seger innan de kan gå vidare. De brasilianska medborgarna i de två lagen kommer att vara direkt PK.

Slagposter

Rom har haft 5 erfarenheter med Shakhtar Donetsk i historien och gjorde 1 seger och 4 förluster. Den enda segern var i UEFA Champions League 2006/07. De två lagen träffades för första gången i historien. 4-0 sveper Shakhtar Donetsk. Därefter spelade de två lagen 4 gånger och Rom led ett 4-spelars förlorande band.

Lazio VS Juventus meddelande

Serie 27 i första omgången, Juventus borta till Lazio, kommer Juventus att sträva efter 10 liga segrar, medan Lazio vill ha den första ligan efter 75 år i dubbel Juve.

Slaget om historien:

170 lag spelade mot de två lagernas historia, varav 147 för Serie A-matchen, Lazio 33 vinner, 36 drar och 78 förluster, släpper 162 mål och 263 mål. Sitt hemmet för de 73 ligamatcherna, Lazio 24 vinner, 18 drar och 31 förluster, förlorade 88 mål förlorade 100 mål. Trots att 14 möter före säsongen, Juventus obesegrad, men denna säsong i Super Bowl och Serie A bort matchen bort, Juve alla förlorade.

Dembele redo för spelet

La Liga, Barcelona kommer att vara emot Gerona. Vid en pre-press presskonferens avslöjade Barweed att Dembele har förberett sig för loppet.

När det gäller motståndaren, Valverde sade: ”Jag såg några spel Girona, de har sina egna egenskaper, otrolig den här säsongen, de är mycket nära till området för kriget i Europa i ställningar jag vet inte vad de skulle i spelet. hur man spelar, men vi måste anpassa sin spelstil. när du först sammandrabbning, Messi var ensam Gerona till människan-märke, den här gången kommer det inte vara annorlunda, men jag tror Messi i det spelet redan lärt sig en läxa Detta spel måste vinna, för det är derby.

Dembele har deltagit i Barcelonas träning efter skadan, men har också fungerat bra på träningsplatsen. ”World Sports Daily”, som Dembele förväntas framträdanden och Girona i spelet, sade Valverde :. ”Han kommer att väljas truppen, han var redo, men om spelas beroende på behoven av spelet.”

Mertens: fick verkligen Super citat

Italienska media ”Football Italia” citerade en intervju med Neapelstjärnan Mertens, media från Ilmattino. Mertens sa att han fick ett stort kontrakt med Super League i fjol, men det här året har inte hänt än.

Mo Tengsi uppsägningsavgift i Neapel är 28 miljoner euro, men bara inför andra utländska klubbar förutom Super League klubb, men för Super League klubb, har Neapel kontrakt inrätta en särskild klausul uppsägningsavgift belopp En annan sak.
Om skandalen mellan sig själv och Super League-klubben, sa Mertens: ”Allt här hände förra året och ingen har någonsin ringt i år.”

”För mig är det här (Super Quote) verkligen frestande, och jag tror att det också är mänsklig natur, men jag vill fortfarande stanna i Neapel. Jag är väldigt glad att spela i det här spelet, uppriktigt sagt, jag nu än Var alltid lyckligare när som helst innan. ”

Mertens fortsatte: ”I Neapel känner jag mig som ett barn i en leksaksaffär och alla mina önskningar kan realiseras här.”

Ville arbeta sida vid sida med varje Arsenal-spelare

Vad tycker du om Henry fotboll speciellt?
Han kan göra många mål och kämpa för hela laget, han är som en hjälte.

Arsenal fans känner inte dig bra, kan du berätta vilken stil du spelar?
Vad kan jag säga? Jag skulle inte säga något, när jag spelade för Arsenal kunde de se

Även om du är en allround mittfältare, vill jag fråga din favoritplats att spela i laget.
Alla platser kan vara! Det spelar ingen roll var jag spelar, jag håller inte alltid plats i laget, för att skapa mer utrymme för mina lagkamrater, kommer jag att vara överallt!

Vad tror du att du kan spela i spelet?
Jag vet inte – du frågar tränaren lite bättre, inte jag.

Vem ser du mest fram emot att spela sida vid sida med laget?
Och alla, ingen jag vill inte ha. Jag vill leka med alla och börja träna så snart som möjligt, så håll dig stillad!

Las Palmas erbjuder 20 miljoner euro

Italienska media Football-Italia rapporterade att Genua planerar att underteckna Las Palmas Uruguayska vakt Mariccio Lemos.

Den 22-årige Lemos har länge varit kopplad till namnet Sassuolo och Barcelona, ​​och enligt italienska Sky Sports har Genua granskat Lemos.

Men Las Palmas sägs erbjuda Lemos 20 miljoner euro, priset är uppenbarligen Genua har inte råd.


Sida 1 av 212