well good morning

0 kommentarer

the grassy hopper

 

Lunch med Jamie idag på grassy hopper. Mysigt ställe och bara massa nyttigt! Efter det åkte vi till Sliema och provade massa roliga solglasögon till henne. Har vart ute med Massimo en sväng nu och det är verkligen såå varmt och skönt. Keep it coming pleeease.

Var även på skolmöte imorse och fick veta att Aiden klarat alla sina exams, så det känns skönt :)

^01075441C35FF96731A7A13C294C5CC115A2D8E975FD7107C4^pimgpsh_fullsize_distr

 

0 kommentarer

fierce

När det är vinter och jag känner mig mindre attraktiv pga trötthet och annat så känns det alltid bättre efter jag kikat på bilder där jag ser mindre trött ut. Det får mig även att ställa bort min kaffemugg och ta mig till gymmet, om så bara för den mentala biten. Jag har fortfarande ont i benet även om jag nu faktiskt kan gå en hel promenad :) Så vissa saker bör jag kunna få gjort på gymmet.

Hoppas att Maltas vårväder håller i sig nu så att energin kommer tillbaka.

Happy Day

 

0 kommentarer

Hittade nya brillor till slut…

IMG_20150301_193259

0 kommentarer

hmm..

shoppa kläder som funkar nu eller börja bygga upp sommargarderoben igen?

Suite Blanco @ Plaza kändes ju lite sommarinspirerande

IMG_20150228_115406

0 kommentarer

don’t cover up

Jag tycker alltid att man ska fixa grunden innan man gör något annat, det är något jag tänker på i nästan alla lägen i livet. En av dom är t ex utseendet. Jag ska inom snart framtid, hoppas jag, kunna göra en ‘eyelid lift’ eftersom jag har för mycket hud på ögonlocken som tynger ner och gör att jag ser både äldre och tröttare ut än vad jag egentligen är. Jag har dessutom alltid haft en fight med dom pga eksem, och jag känner att desto mindre hud, desto mindre eksem hehe. Jag kommer boka det på St.James eftersom jag känner till deras läkare och tycker om det stället rent allmänt vad gäller service etc.

Tanken är ju då att jag vill fixa ögonen från grunden, jag vill inte sminka mig till en illusion av något. Samma sak som att jag tränar och äter nyttigt för att vara smal så att jag slipper köpa kläder som täcker över allting :)

Jag håller mig till inställningen att man ska jobba mot att vara snygg utan smink, sedan kan man ha kul med allt som finns att välja på! I’m almost there.

kiss and make up by lenahcaruana on Polyvore featuring beauty, AERIN, Yves Saint Laurent, Dolce&Gabbana, NARS Cosmetics, Clarins, Marc Jacobs and Maybelline

0 kommentarer

.

0 kommentarer

perfekta naglar till sommaren…

Summer Nail Art Design Ideas

är definitvt med på listan!

0 kommentarer

mood board

Det kommer möjligen bli ett litet regn av saker och sånt som jag är på jakt efter just nu, saker som jag håller på att kämpa för eller bara ska uppnå på ett eller annat sätt :) Måste ha mål tror jag, även om de är tiny tiny :)

Prada solbrillor som jag hittade på Solaris i Sliema. Det är den modellen jag är ute efter men det finns ju liknande också för halva priset. Hur som helst tycker jag att de är riktigt snygga.

download

download (1)

 

 

 

0 kommentarer

frustrated

Jag har fortfarande sjukt ont i mitt ben efter walkathon, vilket betyder att jag vred till det ganska ordentligt skulle jag gissa. Det gör mig väldigt frustrerad att inte kunna gå så snabbt som jag vanligtvis gör och att inte kunna gå till gymmet. Jag kan inte ens gå ut med Massimo!

Igår skulle jag till optikern för check-up och det började spöregna, jag hade inte mina linser på mig eftersom optikern sa att man ska vara linsfri innan kollen + att jag inte hittade mina glasögon….. PLUS att jag gick i slow motion som en gammal tant. När jag kom fram så fungerade inte hissen heller så jag fick gå upp, dyngsur halvt blind och haltande. Det är i sådana stunder som andra tankar är extra påtagliga. Som t ex sommar, sol och att kunna vara frisk och se någonting. Jag kände mig så hjälplös och tyckte synd om mig själv, men jäklar hur mycket jag uppskattar allt sen när jag mår bra igen. Längtar efter gymmet, att slippa frysa osv. Kollen gick ju bra dessutom och jag fick nya linser.

Aaanyway, idag hoppas jag att det blir bättre, vi tog ett stort beslut igår om en grej, jag har dealat med saker och verkligen satt mig i situationer som jag tyckt varit jobbiga, så på många sätt känner jag mig också stark och nöjd med mig själv :)

Jonas ska till L.A för reklamfilmsinspelning om någon vecka och då tänker jag se till att vara ok i benet, träna och även boka in en ansiktsbehandling för att tycka mindre synd om mig själv som får vara hemma.

Trevlig helg allihopa!

507

0 kommentarer