Loving the style – Eva Mendes

2 kommentarer

Dream closets

Jag vill ha!

Titta in här och se flera dröm’garderober’ ;o)

 

 

 

 

0 kommentarer

Yoga

Idag är jag precis en sådan person som jag inte vill vara. Det regnar och blåser kalla vindar och min yoga lektion är 20 minuters promenad bort. Jag har valt att inte gå. Shame on me. Jag har så lätt för att säga till andra att de har dålig karaktär som väljer att vara lata när det gäller träning och så, men just idag….näe jag orkar rent ut sagt inte! Jag har en hel del skrivjobb att göra idag så jag får förlita mig på att jag bränner kalorier genom att smattra på laptopen hehe. Det var en one-time grej det här…i sommar vet jag ändå att det kommer vara ok – min bikini och jag!

Ha en trevlig helg alla som läser, vad gör ni i Sverige när det är iskallt?

Last summer 

1 kommentar

I väntan på sommar

Jag vet, jag bor i ett varmt land och borde inte gnälla, men även maltesisk vinter blir jobbig när man är van vid värme + att det är himla kallt inne från december-mars. Vi försöker hålla igång så mycket det går iaf – jag har insett att vad som funkar är kärlek, kaffe och drinkar ;o)

 

0 kommentarer

Beyonce in GQ magazine

Vad tycker ni om Beyonce i GQ Magazine? Jag tycker att hon ser sjukt bra ut och bevisar att småbarn inte måste sätta stopp för att fortsätta bry sig om sitt utseende.

 

1 kommentar

Steam room

Godmorgon! Vaknade för ngn timme sen och känner mig fortfarande lite sjuk, det bästa är nog om jag går till Spa och sätter mig i deras steam room för att svettas ut all skit. Vi ska på en middag ikväll på Meat & Co i St Julians så jag vill helst må bra tills dess.

Hoppas ni får en trevlig helg!

Fika utanför The Point shopping mall

0 kommentarer

Vår inspiration

Lite väl tidigt kanske men skönt att känna inspiration när det är vinter (ni har ordentlig vinter i Sverige iaf verkar det som) Jag satte ihop saker med rosa/peach toner för det får mig att bli gladare iaf!

 

 

0 kommentarer

Me again

Kikade in här och fick lite känslan av att besöka sin gamla skola eller gamla jobb…ni vet, när man känner igen sig 100% men det är massa nytt folk :) Kanske finns några kvar sen jag var aktiv här också?

Malta är halvvarmt idag, jag ska ner till Sliema och kolla på rean, 2 middagar i helgen så jag behöver ngt nytt.

Jag ska nog varva lite mellan Improveme och min egna site http://lenahcaruana.com/, jag skriver även för www.eve.com.mt men det är inte dagligen så jag har inga problem att hålla på med alla 3.

Hörs snart igen!! xox

0 kommentarer

Jag & Tom Hanks och varför vi inte möttes

www.lenahcaruana.com

 

3 kommentarer

When your ambition in life is To Be Happy most people shake their heads

It’s not as easy as it sounds.

0 kommentarer