Gamla pics

Jag satt och funderade på vilka olika stilar och frisyrer jag hade för 10 år sedan, jeeeez säger jag bara hahaha. Tack och lov, och tack min goda gud för att du skakade lite sans i mig. Och min ”stil” aaaaaggghh. En del personer ser precis likadan ut nu, samma typ av frisyr och ganska lika stil men jag…hell no, jag hade noll koll och horribla kläder och hårfärger och för att inte tala om smink osv. Jag vill bara gömma mig under ett täcke och blinda hårt när jag tänker på det :o)


Jag skulle visa bilder men jag vågar seriöst inte *tss* Hur kan man vara så fjortis? Måste vara så jobbigt att känna att man inte hänger med alls och att man är så missförstådd. Jag är glad nu att jag är i en vettig ålder. Ångesten rinner sakta av….


0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*