Vårfest på Hötorgshallen

H√∂torgshallen fyller 1 √•rDet blev en trevlig onsdagskväll när One37 bjöd in till vårfest på Hötorgshallen. Under kvällen bjöds det på läckerheter från handlarna där jag och Miguel avsmakade både hummersoppa och goda ostar.

0 kommentarer

Avkopplande dag i Nice

nice1Trevlig dag i Nice med promenad längs stranden.

nice2Avslutade med en solig ensamlunch i Gamla stan. nice3

0 kommentarer

Pustar ut på Hotel de Paris

monaco2 Efter en hel dag på en stimmig mässa var det skönt att pusta ut på Hotel de Paris, en av mina absoluta favoriter i världen.

monaco1En Monaco-öl på det gjorde inte saken sämre…

0 kommentarer

Testar Young Again-masken

youngagainDet kanske inte ser klokt ut, men en av de nya innovationerna i skönhetsbranschen är att ljusbehandla sig för att bli snyggare och fräschare. Ljusenergin med tekniken Young Again stimulerar cellerna och deras ämnesomsättning. Behandlingen tar omkring 15 minuter och känns… varm. Det går att läsa mer om metoden på företagets hemsida.

0 kommentarer

Anti-Aging Medicine World Congress

antiage1På plats i Monaco som under helgen är värd för den stora skönhetsmässan Anti-Aging Medicine World Congress.

antigage2Det är mulet och blåsigt. Långt ifrån det strålande Riverian-vädret vi förväntade oss.

antiage3En rad företag i skönhetsbranschen är på plats för att visa upp sina senaste innovationer. Här är jätten Allergans stora monter.

antiage4Fillerföretaget Stylage ställer också ut.

antiage5Världskände Dr Brandt (som bland annat är Madonnas skönhetsfavorit) håller föredrag om injektionsbehandlingar.

0 kommentarer

Middag på Hotel Metropole

stylage4Kvällen i Monaco inleddes med en härlig middag på tjusiga Hotel Metropole arrangerad av franska Vivacy.

stylage2Kvällens meny.

stylage1

0 kommentarer

På väg till Monaco

danielfrankrikeNu har vi mellanstoppat i Nice och är på väg till Monaco och den stora Anti-Aging Medicine World Congress. Det blir en kul helg.

0 kommentarer

Ny toppbloggare på improveme.se

danielanjafeliciaDet här är roligt! Här sitter jag med Anja Felicia som är ny toppbloggare på improveme.se. Missa inte hennes positivt härliga blogg!

0 kommentarer

Bloggmöte med Alexandra

danielnyhlen_kissie_I dag mötte jag upp improveme.se:s bloggare Alexandra (a.k.a Kissie) på Stureplan för ett strategiskt möte inför våren. Det händer mycket för henne just nu och har ni möjlighet får ni inte missa “Trolljägarna” med Robert Aschberg nu på tisdag i TV3. Där pratar Alexandra om det dolda näthatet som finns ute i cyberrymden. Tyvärr ett av de mer trista fenomenen med att jobba med nätet.

0 kommentarer

Härlig dag på Djurgården

tradEn av fördelarna med att bo i centrala Stockholm är att det är så nära till Djurgården. I dag har Lilleman och jag vart på utflykt i det gröna och trädet på slätten ovan intresserade honom extra mycket. Ingen vanlig lyktstolpe liksom…

0 kommentarer