Turist i min egen stad

slottÄgnade påskhelgen åt att turista lite i Stockholmsområdet. Besökte bland annat Drottningholm Slott där jag inte vart på länge.

slott2Det blev en båtfärd ut till slottet. Det finns en hel del härliga villor vid vattnet…

slott3Stockholms stadshus ser pampigare ut från sjösidan.

0 kommentarer

Stora skuggan i hundparken

storaskuggan1Jösses vad snygg jag blev på den här bilden i hundparken…

hundiparken1Nja, då blev Lilleman betydligt bättre på bild…

0 kommentarer

Lillemans nya kompis

hundarLilleman har en ny kompis i Cookie, som är lite av en kändis i hundvärlden. Vill man följa Cookie går det bra i hans egen blogg som du hittar här.

0 kommentarer

Maffiakvalité på Filmnet

CorleoneJag fortsätter att testa de digitala mediekanalerna för hemunderhållning och blev glatt överraskad av Filmnet (C Mores onlineversion). Här finns inte bara de senaste filmerna utan ett brett register av högkvalitativa serier.
En miniserie på Filmnet som inte får missas är den italienska “Il Capo dei Capi” (kommersiellt översatt till “Corleone”) som handlar om verklighetens riktige Gudfader Salvatore Riinas liv. Han styrde Costa Nostra (maffian) under flera decennium och spred skräck i de italienska myndigheterna genom att kallblodigt mörda alla som försökte bekämpa hans verksamhet. Bland annat låg han bakom mordet på Giovanni Falcone, domaren som blev världskänd för sitt arbete med att bekämpa maffian.

riinaSalvatore Riina under sin rättegång 1993.

3 kommentarer

Bredare och bättre blogg på improveme.se!

Nu blir det ännu roligare att blogga här på improveme.se. Vi har gjort bloggen bredare, vilket innebär större bilder och ett maffigare intryck. Även bloggarnas headerbilder blir större. Enjoy!

0 kommentarer

Vårfest på Hötorgshallen

H√∂torgshallen fyller 1 √•rDet blev en trevlig onsdagskväll när One37 bjöd in till vårfest på Hötorgshallen. Under kvällen bjöds det på läckerheter från handlarna där jag och Miguel avsmakade både hummersoppa och goda ostar.

0 kommentarer

Avkopplande dag i Nice

nice1Trevlig dag i Nice med promenad längs stranden.

nice2Avslutade med en solig ensamlunch i Gamla stan. nice3

0 kommentarer

Pustar ut på Hotel de Paris

monaco2 Efter en hel dag på en stimmig mässa var det skönt att pusta ut på Hotel de Paris, en av mina absoluta favoriter i världen.

monaco1En Monaco-öl på det gjorde inte saken sämre…

0 kommentarer

Testar Young Again-masken

youngagainDet kanske inte ser klokt ut, men en av de nya innovationerna i skönhetsbranschen är att ljusbehandla sig för att bli snyggare och fräschare. Ljusenergin med tekniken Young Again stimulerar cellerna och deras ämnesomsättning. Behandlingen tar omkring 15 minuter och känns… varm. Det går att läsa mer om metoden på företagets hemsida.

0 kommentarer

Anti-Aging Medicine World Congress

antiage1På plats i Monaco som under helgen är värd för den stora skönhetsmässan Anti-Aging Medicine World Congress.

antigage2Det är mulet och blåsigt. Långt ifrån det strålande Riverian-vädret vi förväntade oss.

antiage3En rad företag i skönhetsbranschen är på plats för att visa upp sina senaste innovationer. Här är jätten Allergans stora monter.

antiage4Fillerföretaget Stylage ställer också ut.

antiage5Världskände Dr Brandt (som bland annat är Madonnas skönhetsfavorit) håller föredrag om injektionsbehandlingar.

0 kommentarer