Minnesvärd Bond-visning

robertdaviMin James Bond-helg avslutades med en minnesvärd specialvisning på Filmhuset av 007-rullen “License to kill” gästad av Robert Davi. En trevlig Bondskurk och Hollywoodstjärna som gav mig beröm för en snygg slips…

robertdavi_2Robert Davi spelar den ondskefulle knarkkungen Franz Sanchez. Bredvid honom en ung Benicio del Toro som hans hantlangare Dario.

0 kommentarer

Peace One Day

chrismedinaSöndagskvällen blev trevlig med eventet Peace One Day på Café Opera i regi av Visasat och PR-byrån Subito. På scen uppträdde en rad artister och ovan ses Chris Medina köra en låt med sina kollegor.

0 kommentarer

Bondbrudens bästa skönhetsknep

kristinawayborn_danielnyhlenI helgen intervjuade jag Kristina Wayborn, känd från James Bond-filmen “Octopussy”. Här kan du läsa om hennes bästa hälsoknep.

kristina-wayborn-magda-octopussy-1983Kristina i rollen som Magda mot Roger Moore.

 

0 kommentarer

Bloggmöte med tv-tjejerna

danielnyhlen_juditjudit8Trevligt möte med improveme.se-bloggarna Pernilla och Carina, mer kända som reklamfilmsduon Judit & Judit. Tjejernas blogg hittar du här!

0 kommentarer

Stjärnspäckad James Bond-gala

FROM SWEDEN WITH LOVE TILL KLICKI helgen anordnades en James Bond-weekend i Stockholm dit en rad internationella Bondstjärnor var inbjudna. Förutom biovisningar av filmerna på Filmhuset i Stockholm blev jag inbjuden till en välgörenhetsgala till förmån för UNICEF. Här syns jag, James Bond-bruden Kristina Wayborn och min vän Christos på festligheterna.

007_1Dry Martins såklart.

007_3Jag fick också tillfälle att träffa den legendariske James Bond-regissören John Glen som bjöd på många underhållande minnen från 007-inspelningarna. John har regisserat både Roger Moore och Timothy Dalton som James Bond i “Ur dödlig synvinkel” (1981), “Octopussy” (1983), “Levande Måltavla” (1985), “Iskallt uppdrag” (1987) och “Tid för hämnd” (1989).

007_2Vår bordsdam för kvällen var den mycket charmiga Kristina Wayborn som spelade den sensuella Bondbruden Magda i “Octopussy” .

0 kommentarer

Rösta idag!

daniel_val2Idag står mycket på spel. Har du ännu inte röstat så iväg och gör det bums. Det kan kännas som en självklarhet för oss, men på många håll i världen så existerar inte det fina demokratiska systemet som vi har här hemma i Sverige.

0 kommentarer

Chic-galan 2014

chic_danielnyhlenUnder gårdagen var det dags för tidningen Chics gala som deras duktiga chefredaktör Charlotta Flinkenberg är värdinna för. I år gick jag till festligheterna med mina väninnor Olivera och Agnes. Det blev en kul och underhållande modeafton.

0 kommentarer

Gripande bok av Pamela Andersson

pamelaandersson_nyhlenI går var jag på bokreleasen av “Jag ska inte dö idag”, skriven av journalisten Pamela Andersson, normalt chefredaktör på magasinet Topphälsa. Det är en gripande skildring om Pamelas kamp mot cancern och döden. Det blev en trevlig kväll med många bekanta ansikten från mediavärlden…

0 kommentarer

Entusiastisk entreprenör

stael4I dag mötte jag entreprenören Johan Staël von Holstein för ett intressant möte om mediesatsningar online. Vi arbetade under en period med nättidningen Sourze och Johan är en av de mest drivna och entusiastiska företagsledare jag känner.

1 kommentar

Den döende dandyn

dandynJust nu visas en intressant utställning med Nils Dardels (1888-1943) verk på Moderna Museet i Stockholm. Hans kanske mest kända målning “Den döende dandyn” är imponerande, och var en gång i tiden Sveriges högst värderade konstverk.

dandyn2

0 kommentarer