What a Week ❤️ KL

   
    
    
    
    
   
Kuala Lumpur, en stad jag garanterat besöker igen!

Efter att ha varit i Bangkok en vecka och spenderat ca 6 månader i Kina så var KL en skön stad att komma till. Lätt att kommunicera med alla och lika lätta att fixa simkort som i Bangkok så jag är nöjd.. Haha. Bodde med några modell kompisar jag introducerats till via vänner jag träffat i Kina. Lägenheten var underbar och bodde mittemot KL Tower. Hade två möten med agenturer så får se vad som händer med dem!

Det är också dags för mig att byta bloggportal efter ett grymt år här på Improveme. Så snart kommer jag släppa nyheten till vart jag flyttar 😉

Ha en trevlig vecka! Är nu tillbaka i Kina och dags för jobb!

1 kommentar

1 kommentar till What a Week ❤️ KL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*