Hugo W

   

Vilken perfekt fredagskväll vi haft! Vi stängde receptionen och klappade ihop kontoret vid fem-tiden och gick över gatan till Hugo W (bistro och design affär). Vi drack bubbel, åt lite och öppnade en liten “uppskattning” från chefen i form av en Laura Ashley tvål. Om jag blev glad? Svar ja! 

Vi hade nämligen stället för oss själva så vi kunde gott strosa runt och shoppa med ett glas i handen. Mina ögon föll på just den tvålen, som jag då inte visste låg i paketet på bordet haha. Full pott med andra ord!

Super mysig kväll och nu är det dags att sova. Jag känner mig lite hängig och har inte tid med förkylning just nu. 

Godnatt på er!

             

0 kommentarer

Hos läkaren 

Sitter precis hos läkaren och har fått utmanat mina lungor ordentligt. Helskotta vad jobbigt, piper som en liten fågel nu. 

Sen blir det möta upp mamma för lunch, hon behöver lite kramar idag <3 har köpt en liten present också. Sen blir det tillbaka till jobbet!

  

0 kommentarer

Rensa tankarna med en promenad med Ch

  

0 kommentarer

Just nu

Med mamma, på Stationen (vart annars hehehe). Hon behövde prata av sig efter en del grejer som tyngt både henne och familjen. Så skönt att få bolla allt. Bästa mamma <3

Inget utan dig <3

  

0 kommentarer

Mornin’ folks

Imorgon är det fredag, och jag längtar så! En kollega till mig har bokat bord på Hugo W mitt över gatan för lite bubbel och mat imorgon. Perfekt AW med dessutom 50% i butiken också. Wiii! 

Utöver det så jobbar jag nio dagar i rad så: varning för ras kommande dagar. Ska ta mig an promenader och sol så mycket här går va.

Idag blir det promenad runt ån skulle jag tro, om jag inte hinner somna i ett hörn någonstans. Blommar det extra mycket idag? Vi är flera på jobbet som snörvlar och är trötta här haha. Puss på er! 

 

0 kommentarer

Nu kör vi!

Bokstavligt talat. Jag har nämligen varit på halkbana hela dagen i Gillinge! För nu är det dags! Dessvärre har jag redan gått dessa kurser för ett par år sedan, men pga en del grejer i mitt liv just då så sköt jag upp det. Och nu får jag göra om allt, men äääääh.

Nu är alla obligatoriska grejer klara och det är dags för plugg plugg plugg och sen uppkörning. Woho!

Ska fira detta med en löprunda, sedan möta upp kärleken och köpa mat och krypa ner i soffan resten av kvällen. 

  

0 kommentarer

High Chaparall

Har ni varit där någon gång? Det ligger neråt förbi Jönköping och utanför Värnamo. Vi var där med familjen som små och jag älskade det! Såg det precis på reklam och fick fnatt. Det är en vilda vestern park och jag som (i smyg) älskar sånt blev lite till mig nu. Synd att man inte hade barn så jag kunde skylla på att det var för deras skull jag vill dit haha!

Största minnet därifrån är dock inte hur söt 3-åriga Philip var med sin lilla picka och cowboy hatt, utan det faktum att jag och Adam skulle få välja vad vill ville av alla leksaker och gosedjur som fanns där. Varpå Adam råkar vinna en gosedjurs Pikachu (gula från Pokémon) och jag inte vill ha något annat än den. Av allt som fanns så skulle jag just ha hans Pikachu. Så han gav snällt ifrån sig den och köpte något annat. Haha ja, jag har alltid varit envis, kan inte varit lätt för storebror. Hur som helst, jag vill åka dit!!

   
 Godmorgon förresten. Jag dricker kaffe och ska göra mig i ordning. Idag blir det äventyr, mer om det sen! Puss 

0 kommentarer

Keeping up

  

Här sitter jag lite spontant i sängen och pysslar med datorn. Haha nej jag har faktiskt fått turen att kamma hem en selfie stick så jag tänkte att den fick invigas såhär i kvällstider. Sitter i en stökig säng, med flottigt hår och kikar på KUWT Kardashians. 

Kom hem för en stund sedan efter ett par timmar på Stationen. Ska strax hoppa in i en dusch och sedan käka lite.

Puss!  

0 kommentarer

Just nu

  

0 kommentarer

T i s d a g

Hej tisdag!

Hur mår ni idag? jag mår (bortsett från en sjujäkla magknip) som en nyponros! Jag ska försöka ta mig ut i solen i eftermiddag. Antingen träffa tjejerna eller ut och jogga, vi får se hur det blir! :)

Hoppas ni har en bra dag så hörs vi senare!

 

  

0 kommentarer