Desirée Karlsson

Godmorgon fredag!

Det är sol ute!! Länge leve solen. Just det, måste komma ihåg att köpa D-vitamin. Mina naglar blev så så fina utomlands och så på bara en dag hemma blev dom tunna och sköra igen. Extra d-vitamin for the win (har jag hört)!

Gjorde en ordentlig frukost idag för att inte göra det dumma misstaget att träna på tom mage. Ska alldeles strax ut på en pw och sen förbi gymmet, eller tvärtom. 

  
Ikväll ska familjen ut och äta och sen får vi se vad som händer. Ha en fin dag hjärtan!  

 

Är det torsdag eller?

Så snurrig i skallen kring dagarna just nu. Dags för rutiner asap haha. Men snart så är det full fart igen. (Kommer ångra den meningen i höst).
  
Vad har ni gjort idag? Är det sol någonstans i Sverige eller har vi alla samma skitväder? Alla är i princip borta så jag stack till gymmet och sprang på löpbandet. Sen saknade jag familjen (som inte heller är hemma) så jag satt mig i deras lägenhet och åt lunch hahaha. Efter det blev det P3-dokumentär och en timmes pw i stan runt ån. That’s my day i det stora hela!

Någon frågade efter mer rörligt här men jag hänvisar till desireekarlsson på snapchat där jag får ut min..energiska sida en del så att säga haha.

Nu blir det filmkväll!  

  

For fall

Med detta väder utanför så finns det inte mycket annat att göra än att grotta ner sig i höstens inköp. Finns nog ingen gång det är så härligt med nyheter som inför hösten!

Dessa är mina “vill haaaa”. Eller snarare SKA ha. 

By Malene Birger bag, samt matchande skal. Och ett par Nike air Max i (efter mycket funderande) färgen svart. 

   

Fyra timmar

Sitter i skrivande stund och äter brie och tryffelsalami med Dessan. 

Annars då? Har avverkat fyra timmar på Waynes. Fruktansvärt skönt att få prata av sig med någon som varit en stor del av ens liv förut. Och få en del perspektiv så att säga. Det är jag tacksam för! 

Sedan begav det sig till gymmet för 7km svett på tom mage (big fet no). 

 

Godmorgon

Har sovit så himla kasst inatt..vilket jag visserligen gör rätt ofta så det är ingen nyhet men fy! Att det regnar likt oktober ute gör ju inte det hela mycket roligare, så idag blir det filmmarathon har vi bestämt.

Men först ska jag förbi jobbet en sväng, sen möta upp mitt ex Daniel för en kaffe och lite skitsnack. 

Bjuder på en bild jag inte skulle ha emot att uppleva idag! 

 

Story of my life

  
Vem äääääär duuuuuu?!!! #PLL #besatt


Sida 1 av 456
1
......Sista »