Idag

Idag var det sol! Gjorde verkligen min dag lättare. Shit vad vi inte egentligen anar hur lycklig solen gör en. Därav måste man få klaga när man inser dess frånvaro haha.

Inget solarium idag tackar som frågar, jag känner inte att det ger mig något. Kör brun utan sol istället! OBS: imorgon kanske jag har ändrat mig. #dubbelmoralen

Det blev ett tungt armpass på gymmet med dessan sen och därefter middag på Plock. Hem kom jag sedan till ett gäng matlådor och kan därför slappa framför GG nu istället. Underbart!

IMG_5596.JPG

IMG_5604.PNG

0 kommentarer

Selfie-dessan

Vi klädde oss varma och gick ner på stan för sallads-lunch och shopping. Jaja, jag kan inte sluta handla..Skönt att Marcus är lite likadan haha. Jag köpte mig ett par svarta dr denim “kissy”, har alltid haft dom mellanhöga men ville ha ett par låga så får se hur dom sitter!

Om några timmar kommer resten och då korkar vi upp en flaska bubbel. Det är ju ändå lördag!

IMG_5391.JPG
Skorna köpte jag igår på Åhléns. Från 1099kr till 300kr, inte illa. Perfekta vardagsskor med liten klack!

2 kommentarer

Godmorgon lördag!

Dricker stans godaste kaffe med lite grädde i. Har man ingen mjölk så haha. Zoégas kaffe är bäst har jag insett.

Jag kröp ner bredvid killen vid tolv igår lite smått berusad efter ett par glas bubbel hos Saras grabb-grannar. Men det fick räcka.

Får se vad vi gör på dagen idag. Ikväll blir det mat och biljard/shuffleboard! :D

IMG_5386.JPG

0 kommentarer

F R E D A G

Hej hopp i bloggstugan!

Mc Flurryn igår gjorde susen för kroppen så idag vaknade jag till med Gossip Girl och tre koppar kaffe klockan 10.00. Flög sedan vidare till gymmet och körde en mil kondition.

Sitter på jobbet nu och kör kväll i ett par timmar, beroende på när inflytten för helgens konferens är klar. Sen ska jag förmodligen hinna dricka vin med kvinnorna i mitt liv.

Utöver det blir helgen rätt lugn, imorgon med mat och spelkväll och söndag jobb. Känns rätt skönt må jag säga!

 

IMG_4763.JPG
Ska se till att få upp del 2 av min fiezta också

0 kommentarer

Poängen

Grabben med g klev precis in i lägenheten och överraskade med en mc flurry till mig för min onda hals. Ja, han är bäst. Frågor på det?

IMG_5314.JPG

0 kommentarer

Vårens

I vår ska jag bli ljus, jupp! Att jag vill bli ljus är väl ingen större chock direkt eftersom jag byter hårfärg väldigt ofta. Det som dock skulle kunna klassas som en chock är att jag tänker boka färgning hos frisören. Whaaat.
Jag vill göra det rätt och riktigt. Jag tänker köra på någon form av ombre och behålla en mörkare botten.

IMG_5281.JPG

IMG_5285.JPG

IMG_5286.JPG

IMG_5287.JPG

0 kommentarer

Godmorgon från jobbet 06.30

(Har tagit mig 1.5 timme att skriva klart).

Jag älskar tidiga morgnar på jobbet. Öppna huset, förbereda för kommande evenemang och dricka kaffe i lugn och ro (innan stormen). Men idag måste jag säga att det känns såd (Jesper hovmästaren kom just in och skrek “godmorgon dessigirl vakna”, nu är pulsen definitivt högt upp..Hänger någon här på Stocken ofta och ser en blond kille med glajjor = Jesper, springa omkring som en yr höna i entrén, känn er fria att fälla krokben och hälsa från Dgirl). I alla fall, det känns SÅDÄR idag.

Jag skulle försöka att inte somna där vi 18 snåret igår när M stack på träning för han trodde jag skulle ligga vaken hela natten då. Men icke. Jag har sovit som en stock..Och känner mig fortfarande överkörd.
Så vi säger, heja heja, på det och tar an denna dag. Det ryktas om varm choklad med mina bästisar senare idag så det är ju inte jättedåligt ändå liksom.

Ha en fin dag!

IMG_5290.PNG
Elise hälsar till oss från Thailand..

0 kommentarer

Antihistamin

Slängt i mig en antihistamin tablett precis. Idag har jag reagerat på allt jag ätit. Gommen svullnar/domnar och läpparna samt kinderna svullnar. Blir dåsig med tung andning kan man säga. Den lilla mini-paniken kommer men hinner lägga sig direkt för att jag vet att det är lugnt (refererar till min ångestattack förra sommaren som gjort mig hypokondrisk likt ingen annan). Mina eksem i knävecken är tillbaka igen också, så imorgon ska jag ringa läkaren. Hade exakt dessa problem typ 1997-1999 för röda färgämnen, men det känns ju som att man vuxit upp nu va? Haha.

Ska läsa lite och sen sova. Puss!

IMG_5305.JPG

0 kommentarer

Astrid Lindgren

Idag skulle jag vilja äta god mat, ligga i soffan och typ kolla på gamla Astrid Lindgren filmer. Dom är ju bäst i världen! Bör man göra det efter jobbet kanske? Tåls att tänka på!

Här under är ingen Astrid Lindgren figur men hon är lite lik både Ronja & Skorpan så hon får vara med ändå. Betydligt sötare givetvis. Förlåt Sara Ronja Skorpan Båth att jag printscreenade din snap men jag va ba tvungen.

IMG_5236-0.PNG

0 kommentarer

Godmorgon onsdag

För mitt eget bästa tänker jag förneka min onda hals. Japp! Nu är det träning som gäller så det så. Dock märkte jag knappt när killen smög iväg till jobbet och DET är ovanligt. Så trött är man ju haha.

Dricker brus i ett av mina nya fina glas (bilden ger icke rättvisa). Godmorgon!

IMG_5280.JPG

0 kommentarer