Desirée Karlsson

Plock middag

 Ett glas bubbel och lite middag på Plock med Dessan denna afton. Älskar vardagslyx!

 

Hollies vinterjacka

Afton! Hann med en sväng till gymmet imorse. Thank you lord för jag orkar inte nu. Blir hem och dega.

Är det någon här som vill köpa, eller känner någon som vill köpa min Hollies jacka med äkta päls? Köpte den förra året men den kommer inte till användning. Hojta gärna till på min mejl: [email protected] (förlåt men mejlen är kvar sedan 2004 typ haha). Nypris 3300kr men jag säljer den för halva priset. 

  

Måndag morgon

Sovmorgon! Jag hoppar in och kör kväll idag. Det var inte igår ska jag säga. Ska försöka ta mig till gymmet innan, annars sticker jag över dit strax innan det stänger ikväll om jag hinner. Känner mig som en hinna av fett haha.

Men vilken helg. Så bäst. Efter att familjen Borsch lämnat stan igår deckade vi i soffan. Tanken var att gå och gymma för oss båda. Vad som hände? Träningen blev cykelturen till Pizzerian och marathon i samarbete med True detective ;) fläskisar.

Om tio dagar åker jag och min mor äntligen till London! Så nu måste jag rena kroppen lite tills dess. Kroppen mår verkligen inte bra av för mycket skräp. 

    
    
 

Söndag

Godmorgon söndag! Vill lite snabbt uppdatera.

Hela Henriks familj är i stan. Brorsor, flickvänner, lilla bebis och mina svärföräldrar. Så igår fick dom checka in på hotellet, sen gick vi och käkade lunch, och gick runt slottet och kyrkan i fina vädret. Sedan möttes Sirius – Karlstad i innebandy så vi alla åkte och kollade på ena brorsan som spelade. Efter det blev det bubbel på hotellrummet innan vi gick ut och käkade på Villa Romana. Det hela avslutades med en drink på Gillet.

Så förbaskat mysig dag igår. Nu ska vi fixa till oss och gå iväg till hotellet och äta frukost med allihop innan dom rör sig hemåt. Ha en fin söndag! 

 

Äntligen helg

Det märks att ju mörkare det blir, desto mer efterlängtad blir helgen. Ljuset i tunneln. Däremot måste jag säga (peppar peppar) att jag inte alls är lika trött som förra vintern. Då kom jag knappt upp på morgonen. Dels är det för att jag var mentalt stressad hela tiden men också för att jag inte åt D-vitamin. Vill tro att det fungerar i alla fall!

Ikväll har jag varit hemma och umgåtts med Linnéa & Robin. Planerat lite inför kommande födelsedagsfirande. Jag och Linnéa ska för första gången fira ihop. Kommer bli bra tror vi! The big 25!

Nu är det dags för en film i sängen, helgen kommer bli fullspäckat schema. Mer om det imorgon. Ha en underbar fredag! 

    
 Förra helgens grott-bilder. Som ni säkert förstår går det inte att fånga på bild haha. Men är ni äventyrliga precis som oss så rekommenderas verkligen en tur ner i Sala silvergruva. Det finns både kortare och längre turer. Mäktigt!

Chili con carne

Efter jobb, glöggmys med kompis och spinning åkte jag hem och gjorde en chili con carne. Blev supergott!  

 
Nu ska jag krypa in under armarna på min knäppgök. Skrattar så jag gråter med den här killen alltså haha. 

Godnatt på er! Fredag fredag fredag is coming!


Sida 1 av 486
1
......Sista »