bloggexportheader | improveme.se
Desirée Karlsson

Äntligen liksom!

Bra dag! Ledig dag men frisör, slöande i sängen följt av middag på Stationen. Woop woop!

  
Haha första bilden!!! (Älskar att jag ser gladare ut på första än den efter).

Då var man blond. Nu blir det massa silverschampoo på detta så ska det bli fint till sommaren, fortfarande lite jordgubbsblont. Vi får se om jag drar över och fixar det lite till, är inte helt nöjd med utväxten som vi bara ljusade upp litegrann. Känns inte som att så mycket hänt men jag förstår grejen med att hon ville att det skulle bli ombre-känsla eftersom min utväxt blir så mörk. Vi får se! 

P.s bara jag som tycker nya designen på bloggen är sämst från mobilen? Går typ inte att skrolla ner 

Det hände

  

(Observera ett snapchat filter)

Det händer

  

Måndagsfrukost

Godmorgon! Skulle Anna Skipper finnas i mitt liv just nu skulle hon ha panik över mina levnadsvanor haha. Okej, kanske inte fullt så illa men. 

När jag inte har jättebra aptit, som denna period, så går jag in för att köpa det jag absolut är sugen på och inget annat. Igår kom jag hem med kokosyoghurt. Det får mig att längta till Spanien igen! (Där Linnéa och Emelie förmodligen ligger på playan nu). 

Well well, hörs sen! :D 

 

Livets mål haha

  

Daosin

Spännande! Har precis beställt hem dessa kapslar som min läkare rekommenderade mig. Jag har en grov enzymbrist i mina tarmar som gör att histaminet inte riktigt fungerar, och därför har jag råkat ut för alla konstiga grejer med utslag osv (för att ta det kort). Ska bli kul och se om det blir bättre med dessa!  

   


Sida 1 av 443
1
......Sista »