Desirée Karlsson

Påväg mot stugan

Vi är påväg mot stugan! Ska upp dit och bara mysa och åka skidor imorgon. MEN vi är fortfarande slitna. Första dagen på jobbet idag, skönt att vara tillbaka.

Vi hörs sen. Så länge får ni bilder på gårdagens stora rensning och målning av klädkammaren. Inte världens finaste men bättre än innan (läs bara sunkigt trä).   
 

My Home

  
Fick med denna tidning när jag öppnade paketet till min kaffepress. Åh! Perfekt när jag ligger här på sofflocket.

Kaffepress Koppar

Äntligen fick jag sms avi om att min kaffepress har kommit. Det är på riktigt det godaste kaffet jag har smakat och eftersom min kille inte har bryggare hemma har vi bara druckit press där. Jag har varit ute efter en guld/rosé så jag beställde hem den.
Får hoppas att den stannar och är lika fin som jag tror! 

 

Influensa goes like 

  
Jävla röv! Matförgiftning i min bakdel.

Kom till jobbet idag och två av mina kollegor berättade att dom haft samma symptom som jag förra veckan. Och enligt doktorn en “lättare” influensa. Har ju sån himla huvudvärk men har inte tänkt mer på det, inte heller när Hernik la en kall blöt handduk på mitt huvud igårkväll.

Men nu när jag ändå öppnar upp för att jag kanske inte mår så bra känns det i hela kroppen. Har ont i varenda muskel. Så kvinnan på sjukvårdsupplysningen tyckte jag skulle hem och vila någon dag till. Så sagt och gjort. Dessutom mår Henrik inge vidare nu heller. Kul..

Ska äta lite ostkrokar nu och dricka min juice sen se en film. Hoppas ni mår bättre!

Harmoni 

Harmoni är att få vara kreativ. 

 
Målade min byrå idag i grått. Är verkligen supernöjd. Men funderar nästan på att måla den mörkare sen. Typ som originalfärgen alltså haha. Jag och mitt ex köpte denna byrå för massa år sen men då skulle allt bara vara vitt vitt vitt. Idag kan jag sitta i min lägenhet med alla färger och blommor och undra hur fan jag stod ut med bara vita färger och max en blomma. Jag älskar min lilla djungel!

Min mage är fortfarande inte helt ok..förstår inteeee! usch. Så har varit hemma och vilat idag. Gick ut på en promenad men återigen strejkade magen. Så har lagt min energi på att måla i två timmar istället. Hoppas ni mår fint!

Vegetariska biffar

Världens lättaste recept som jag hittade inne hos Josefin Dahlberg (modette.se). 

Du behöver: 1 halloumi, 1 sötpotatis, 2 ägg och lite salt. 

Riv halloumi och potatisen, blanda ner äggen och salt och låt stå en stund. Krama ur vätskan från osten och forma sedan till biffar. Stek på lagom värme. Klarrt! 

    
 


Sida 1 av 502
1
......Sista »