Desirée Karlsson

Godmorgon lördag

Vi gick hem dubbelvikta igår. Tror fan aldrig jag ätit så mycket som jag gjorde igår haha. 

 
Vi skulle kolla på film när vi kom hem men vi alla tre däckade direkt. Tre tjejer i 140 säng. Världens mysigaste. 

Idag ska vi carpa sen är det skräckfest ikväll. Vi ska vara läskiga dockor!  

 
Sara smygfotade visst 

Malmö

Gud vad våra fötter värker! Shopping shopping shopping & mat stod på dagens schema.

Nu är vi back in Lund och tjejerna är och beställer vad jag tror blir öl. Om en timme ska vi äta asiatisk mat på restaurangen här bredvid sedan blir det film och godis i Marias 140-säng. 

Imorgon är det korridorsfest ska ni veta! 

 

Godmorgon från Lund

Jag fick smita ut i studentkorridoren och in i det stora köket för kaffe nu på morgonen. Så häftigt på något vis. Här har våran Maria bott i snart två år.

Tjejerna är ute och joggar men eftersom jag knappt kan andas genom näsan så sitter jag här i sängen och dricker kaffe och läser lite. Sen blir det frukost och in för shopping i Malmö! 

 
Snodde Marias sockar

Mot Lund!

Nu sitter vi på tåget mot Lund och älskade Maria! Mår fortfarande lite överkörd men det börjar ordna upp sig. Börjar stressa ner brutalt mycket nu vilket är prio ett här för att lilla kroppen ska palla. 

Sara här bredvid sitter och pluggar (och smsar med sin kärlek förstås) medans jag läser skvallertidningar och lyssnar på Hey Delilah som förr i tiden. Och jag smsar givetvis jag med.

Vi är lyckliga vi två.  

 

Brutalt hängig

IGEN! Vafan?! Hostade hela natten och gnydde som en liten bebis av något jag tror man kallar feberfrossa. Jag är inte febrig men hela kroppen lever på sista refräng. Så fruktansvärt passande med en minisemester imorgon då!

Ska hänga med Linnea ikväll och mysa med massa gott. Känns passande det med.

  

Tisdag

Godmorgon fina fina fiiiina ni! Jag känner mig glad och ganska pigg faktiskt. Tror mina D-vitamintabletter (peppar peppar) hjälper mig lite för jag känner mig lite lättare typ. Piggare.

 
Idag är det andra dagen med marknad på torget utanför jobbet och det är så himla mysigt. Munkarna är to die for! Haha. Min kollega köpte på sig ett lager och bjöd på igår. Men jag höll faktiskt fingrarna i styr, måste bli lite duktig nu. Vill fokusera på hälsan och tighta till kroppen. 

    
 I våras tvinade mina muskler bort rätt rejält på ungefär en månad.Inget som kanske märks mer än från min egen sida.

Jag mådde fruktansvärt dåligt en (tack och lov kort) period. Nu är dock insidan betydligt starkare och lyckligare än innan, tänk vad livet kan erbjuda va! Men som sagt, jag har blivit lite väl mjuk uppepå för lite muskler nu haha och vill bygga upp kroppen igen. Hellre större, starkare & lyckligare än liten och svag. Jaaa!
 


Sida 1 av 476
1
......Sista »