Näven i väggen!

För minsta minsta lilla, jag blir så trött på denna usla och även riktigt ovärda sjukdom. Blodsockret har pendlat som en jävla bergodalbana hela dagen vilket gör att humöret svänger som in i helvete. Det kan vara att jag skriver en bokstav fel nu när jag bloggar till att youtube laggar när jag ska lyssna på min favoritlåt. Jag blir vansinnig, riktigt arg! Nu förstår jag varför en massa diabetiker sluppit åtal på grund av fladdrande blodsocker, Man vet inte vad man gör!?

Och det här om OLOF PALME, assä va fan. Okej att han var den han var? Men lite uttjatat är det ju kanske kan tyckas? Inte fan tar dom upp något när en liten flicka på 3 år våldtas och mördas!!!!?

 

/Diabetesmannen

2 kommentarer

2 kommentarer till Näven i väggen!

  1. emmet skriver:

    jadu, dessa pendlande blodsockervärden är inte roliga.. humöret svänger ganska rejält! 🙁

    grymt snygg outfit btw, jag gillar skjortan & jeansen skarpt! 😀

    ha en bra dag!

  2. Sara skriver:

    när får man tävla om en av dina skjortor igen? =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*