ebbali

TROTS SMÄRTA

image1 (7) image2 (3)

Hello babes!

Trots smärtan i ryggen, så ger vi ett hopp att värktabletterna hjälper & jobbar 09.00 – 17.00. Jag har ju ett kontorsjobb så har valet att stå eller sitta. Jag ska stå ut dagen, och förhoppningsvis kan jag bibehålla mitt fokus på mitt arbete. Jag hatar att sjukskriva mig, har en otrolig arbetsmoral. Jag kan vila efter jobbet, sova ut imorgon för ska jobba sista extra passet på Willys, 13.00 – 21.00, och då jobbar jag med Steph och de kommer bli så mysigt, världens bästa kollega någonsin! Hon har hjälpt mig så mycket när jag började och sen att hon är världens skönaste gör ju allt mycket bättre.

BURT’S BEE = BEST

burts-bees

 

Jag har använt burt’s bee de senaste året och jag är så nöjd med detta. Testat ett par av  dem.

Har vissa jag inte tycker om

Honey Lip Balm

– Bees Wax Lip Balm – Pepparmint

FAVORITEN = REFRESHING PINK GRAPEFRUIT

Burts-Bees-Refreshing-lip-balm

KVÄLLSBESÖK @ NÄRAKUT

image1 (6) image2 (2)

Jag har haft en smärta i nedre delen av ryggen några dagar, inget som jag har tänkt på direkt. Men fick på svart & vitt att jag har en inflammation i ryggen. Jag fick penicillin och värktabletter för att få bort detta. Jag står ut och jobbar vidare, fick dra en halvtimme från jobbet för att få skynda mig till liljeholmen, men dock fick jag en senare tid, men de va väl lika bra de, eftersom jag inte kan ge min fokus på jobbet. Min sambo är underbar, han skyndar sig hem för att kunna köra mig så slipper jag tunnelbanan så sent.

SHOPPING M. SVÄGERSKAN

image1 (5)image2 (1)

 

Hello darlings

Igår åkte jag till min svägerska och hon behövde rådgivning gällande kläder. Så självklart ställer man upp. Jag hittade till och med en tröja som kostade 99 kronor så tänkte jag köper hem den. Hundra kronor, absolut värt de. Så tog jag och köpte ett nytt torrschampoo eftersom min sambo köpte hem fel märke som absolut var de sämsta jag någonsin har testat. Torrschampoo ska ta bort flottigheten i håret & ge volym. Den gör absolut helt fel, blöter ner håret och sen tynger håret. Jag tänkte lägga ut en bild på den, men kommer inte ihåg – kommer i ett senare inlägg.

T R Ä N I N G S B Y X O R

BeFunky Collage

 

Hello babes.

Jag är så sugen att köpa nya träningsbyxor. Dock tror jag min sambo kommer inte vara lika glad, jag har ju minst tio stycken hemma. Men som alla tjejer förstår, nytt är mycket roligare än de gamla. Jag blev helt tok-kär i de mörkröda, älskar den färgen. & självklart de vita, dem med en militärgrön tjocktröja, i’m in love. 

Jag har lyckats komma iväg till gymmet trots denna jävla trötta morgon. Men alltid skönt att få de avklarat. Pass 2/3 denna vecka så kör imorgon också har jag de avklarat för denna veckan, så får jag sova ut resten av veckan. Heja Ebba! Otroligt stolt att jag äntligen kommer iväg till gymmet, självklart, första veckan brukar alltid gå, men eftersom jag har inte värsta kravet på mig så tror jag ändå att jag kommer kunna hålla detta.

S N A P C H A T

image1 (4) image2 image3

if you want more of these – follow me on snapchat : eebbali 


Sida 1 av 212