TEST: BEAUTÉ PACIFIQUE A-vitaminbaserad ögonkräm

 

Doft & Konsistens: Vit, medeltjock balm med ganska stark doft.

Användning:  Applicera efter noggrann rengöring morgon och kväll under och över ögat. Används sparsamt varannan natt de första två veckorna för att vänja huden vid A-vitaminerna. En lätt sveda kan uppkomma i början av behandlingen. Detta är en naturlig reaktion som avtar efter en kort tids behandling när A-vitaminerna stärkt huden.

Utlovar:  A-vitaminerna i kombination med Squalane förbättrar fuktbalansen och stimulerar tillväxten av fibrer i kollagenstrukturen. Huden stärks och får mer spänst. Ökar elasticiteten runt ögonen och minimerar mörka ringar och fina linjer. Gör huden mer motståndskraftig och bekämpar fria radikaler med hjälp av A- och E-vitamin.

Resultat:  De första två gånger jag använde denna produkt blev mina ögonlock röda, då det är en väldigt aktiv creme. Det sved även lite i själva ögonen. Därför passar cremen inte de som har känsliga ögon som jag. (Jag tålde ex inte Neulash heller) Resultatet under ögonen var dock riktigt bra. Efter en veckas användning kändes huden under ögonen uppbyggd och det mörka partiet under ögonen mindre synligt. På ögonlocken har jag hittills inte märkt någon skillnad, den har åtminstone ingen kosmetiskt uppstramande effekt. 

Pris: 330 kr i webshop

 

Jag har valt att inte betygsätta cremen då jag blev tvungen att avbryta behandlingen efter 10 dagar, då det fortsatte att svida i ögonen varje gång jag använde den.

1 kommentar

1 kommentar till TEST: BEAUTÉ PACIFIQUE A-vitaminbaserad ögonkräm

  1. May I simply say what a relief to find someone that truly understands
    what they’re discussing on the internet. You definitely understand how to bring a problem to light and make it
    important. More people should look at this and understand this side of your story.
    I was surprised that you are not more popular since you
    definitely have the gift.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*