COCOA BROWN One Hour Tan Mousse

 

ska4Formula: Nougatfärgad mousse med en fräsch doft.

 

Användning: Låt verka i 1-3 timmar beroende på önskad nyans. Är du ute efter en lätt solkysst nyans sköljer du av den av efter en timme, eller låter den verka längre för en djupare nyans. Vill du ha en riktigt mörk kulör så behåller du den på i tre timmar innan avsköljning. Håller i upp till 5 dagar.

 

Utlovar: Strålande, gyllene hud på bara 1 timme. Med en blommig doft av Tahitian Gardenia lämnas huden väldoftande och fri från den klassiska brun-utan-sol-lukten.  Formulan är skonsam och fuktgivande, och fungerar såväl till ansiktet som till kroppen. Den lättapplicerade moussen är snabbtorkande, kladdfri och ger ett jämt resultat. Produkten är helt fri från parabener och innehåller vegetabiliskt DHA. Finns även i nyansen Dark.

 

Resultat: Denna kändisfavorit (hyllad av bl.a Kylie Jenner) håller vad den utlovar! Den obehagliga, traditionella BUS-lukten är utbytt mot en mild, blommig doft! Formulan påminner om Hawaiian Tropics mousse – vilket innebär att den ger en viss färg direkt när den appliceras på huden. Detta gör att man ser var man har applicerat, och därmed motverkar ett fläckigt resultat. Dock sugs den pigmentrika formulan upp direkt av huden vilket gör att det är viktigt att massera in den samtidigt för att få ett jämnt resultat. Plus att du måste ha på dig en handske (säljs till för runt 50-lappen) när du smörjer in för att undvika ”svarta” händer. Alt. skölja dem mellan jämna mellanrum. Resultatet blir väldigt naturligt! På bilderna kan ni se hur min arm såg ut 1 timme efter applicering + dusch. En naturlig, solkysst look – men det går som sagt att få ett mörkare resultat genom att vänta med duschen i ytterligare några timmar. Eller köpa den mörkare nyansen istället. Hållbarheten är dock något under medel

 

Pris: Ca 95 SEK i webshop

 

Betyg: 7/10

Processed with Moldiv

ska4

6 kommentarer

6 kommentarer till COCOA BROWN One Hour Tan Mousse

 1. Emily Jack skriver:

  Can you tell me please this skin spray any side effect? Well I Utilize tanning cream before to enable you to tan, and Buy an Essay Online lotion a short time later to help recharge your skin. this is really good formula to glow your skin.

 2. Cailyn Maison skriver:

  I like a characteristic look myself. Attempt a tinted cream, Lancome, Bobby Brown are better than average ones. Ensure you have an expert match you with the right shading. Assignment Clock. Most dependable when individuals look fake this is on the grounds that the shading is all wrong or you are applying excessively!

 3. MatthewMorgan skriver:

  It’s a super likelihood to compensate their begin organization and reinforce their attempt. It’s a striking likelihood to rate their stories on a general stage cheap assignment and make association that can reestablish affect a great game plan obliged.

 4. Alina Olive skriver:

  The equation is delicate and saturating and works both on the face and on the body. The gently connected mousse is snappy drying, non-stick and gives even outcomes. Do My Homework Online ,The item is totally free from parabens and contains vegetable DHA.

 5. Roberto Banks skriver:

  When the pigment-rich form is sucked directly from the skin, it is important to massage it at the same time to get a consistent result. Plus, you need to wear a glove when you lubricate to avoid ”black” hands. Rinse them on a regular basis. When I write my research paper on internet about the product an saw many negative comments, I didn’t believe that it will work that way. When I tried, the result was quite natural.

 6. THERESA skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: ([email protected]) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom ([email protected])

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*