MARC INBANE Natural Tanning Spray

marc-inbane-natural-tanning-spray-200-ml-big-2xFormula: Brun spray med en svag BUS-doft som försvinner efter appliceringen.

Utlovar:  Brun-utan-sol-spray som ger en vacker solkysst hud, snabbt och enkelt. Lättanvänd för en frisk, felfri och brun hud. Berikad med närande vegetabiliska ingredienser av aloe vera och ginko. Sprayen är lätt att applicera –torkar snabbt, utan att skapa ränder och ger ett jämnt resultat. Ger en snygg semestersolbränna i upp till 5 dagar. En flaska räcker till upp till 60 appliceringar på ansikte och hals, men kan användas på hela kroppen. Dermatologiskt testad och fri från parabener.

Resultat: Formulan  och färg påminner om en spray-tan på salong. Därav det höga priset. Du får alltså färg på en gång som sedan fördjupas ytterligare i någon timme efteråt. Den här produkten har många både plus och minus.  Det är viktigt att du håller flaskan minst 30 cm från huden för att det ska bli jämnt. Precis som med spray-tan är det viktigt att röra flaskan snabbt och jämnt, annars riskerar du små bruna prickar och ojämnheter. Bäst blir det om någon hjälper dig (åtminstone på ryggen). Färgen blir som en naturlig solbränna så länge du följer applicerings-råden noga (appliceringen är alltså inte helt enkel) –annars blir det lätt för mörkt, särskilt på händer och fötter. Ett stort plus är hållbarheten –färgen håller i cirka en vecka. Ett minus är att den blev något fläckig när den gick bort, istället för att bara blekna. Dessutom något uttorkande på huden. Stort plus för att den är doftlös när den torkat.

Pris: 409 SEK i webshop

Betyg: 6/10

 

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*