Ny garderob på en månad!

En full garderob – but NOTHING to wear? Känner du igen dig? Har du gått upp eller ner i vikt, ändrat stil eller helt enkelt tröttnat på plaggen. Här kommer tips på hur du har råd att byta ut din garderob utan att spränga budgeten.

Så här ser min ut:

unnamed-1

 

 

1.  Töm garderoben. De kläder du inte har använt på ett år kommer du antagligen inte att använda igen. Lägg dessa i en hög och dela sedan in kläderna i ”släng” (de som inte fräscha längre eller har tappat formen) och ”sälj” (kläder du betalat mer än 500 för , märkesvaror eller plagg som blivit populära genom bloggar). Samma gäller skor. Det som är kvar provar du igenom för att se om du trivs framför spegeln och känns det inte 100% åker de också . Allt i ”sälj-högen” lägger du upp på nätet. Spara allt som faller i kategorin ”basgarderob”. Klassiker som en svart, välsittande  klänning går aldrig ur tiden. Här finns fler tips på hur du sorterar från tidningen ELLE.

Innan månaden är slut bör du ha tjänat ihop några sköna tusenlappar.

2. Ta en ”studentmånad”. Under den här månaden är restaurangmat tabu. Du måste tyvärr även avstå från taxi, drinkar ute, bio och annan ”lyx”. Du lever helt enkelt ett studentliv med nudlar och hemlagad mat från Willys. Lunch varje dag ute måndag till fredag kostar cirka 1500 SEK per månad. Du bör ha sparat ihop ytterligare ett par tusenlappar på en ”studentmånad”!

3. Samla dina smålån. De flesta av oss lägger mycket pengar på olika lån och krediter varje månad. Använd istället tjänsten Consector som löser dyra lån och kostnadsfritt förhandlar fram de bästa lånevillkoren för just dig. På det sättet får du pengar över till annat.

När månaden är slut är det dags att fylla på din nu halvtomma garderob med nya spännande fynd!

 

Clueless-4

2 kommentarer

2 kommentarer till Ny garderob på en månad!

  1. Harocixgoope skriver:

    Propecia . 5 Mg Eod Zithromax Australia levitra cheap Sirve Comprar Propecia En Propecia Mental Side Effects Peyronie’S Disease

  2. coll1ns000 skriver:

    Interisting post)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*