Skäggtrimmern WAHL Stainless Steel Advanced

 

unnamed-1 Det amerikanska familjeföretaget WAHL släpper snart en mångsidig nyhet som med sina olika guidekammar och inställningar utlovar exakt trimning av såväl skägg som klippning av hår. Och eftersom skäggtrenden håller i sig blir detta med all säkerhet en eftertraktad lyx-produkt i många mäns badrumsskåp. Passar mannen som bryr sig om sitt utseende men vill att det ska gå snabbt och smidigt!

Stainless Steel Advanced är gjord av borstat rostfritt stål och har en stilren design. Säljs med tre guidekammar (1,5 mm, 3 mm och 4,5 mm) för exakt klippning, samt åtta T-blade distanser (från 3 mm till 25 mm) för en snabb och effektiv klippning. Dessutom finns en justerbar distans med sex olika inställningar (2 mm, 4 mm, 6 mm, 8 mm, 10 mm och 12 mm).

Med ett Li-Ion-batteri har du fyra timmars användning på en laddning. Dessutom finns en snabbladdning (en minuts laddning för tre minuters drift), som gör den till alla upptagna mäns best friend. Tack vare varningslampan som blinkar när laddningsnivån börjar bli låg, kommer inte batteriet inte heller att ta slut mitt i en rakning.

1595 SEK  

Min kompis Morgan har testat föregångaren för en enkel helrakning av hår/skägg samt lite enklare kroppsgrooming. Bilderna nedan visar alltså INTE ”WAHL Stainless Steel Advanced” utan WAHL Stainless Steel Lithium Ion+.

Här är hans utlåtande om maskinen:  Nära rakning, väldigt lightweight (ligger bra i handen) samt ovanligt låg ljudnivå. Snygg och prisvärd! Ett extra plus för lång batteritid och snabbladdnings-funktionen.

 

unnamed

6 kommentarer

6 kommentarer till Skäggtrimmern WAHL Stainless Steel Advanced

 1. homepage skriver:

  An impressive share! I have just forwarded this onto a co-worker who was conducting a little homework on this. And he in fact bought me dinner simply because I found it for him… lol. So allow me to reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanx for spending the time to discuss this subject here on your internet site.

 2. click here skriver:

  certainly like your web-site however you have to take a look at the spelling on quite a few of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I in finding it very bothersome to inform the truth then again I will definitely come back again.

 3. Jeanette skriver:

  Hur länge stannar han? Vi kommer till Växjö i helgen… 🙂

 4. Mia skriver:

  Vart kan man köpa den i butik?

 5. ellenf skriver:

  Ja Jeanette! Visst är det kul 😉

 6. Jeanette skriver:

  Oj, är Morgan hos dig och trstar skäggtrimmer? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*