TEST: ELEMIS Pro-Collagen Marine Cream SPF 30

Formula: Lätt, vit formula. Doft åt det mer parfymerade hållet.

Hudtyp: Alla hudtyper, framförallt mogen hy.

Utlovar: En behandlande fuktcreme som motverkar åldrande och minskar djupet på rynkor och fina linjer. Ger en dramatisk förbättring av fuktnivåer för alla hudtyper och är rik på skyddande antioxidanter. Padina Pavonica skyddar och stöder cellstrukturen, vilket ger huden ett ungdomligare och fastare utseende. Rödalger är rika på essentiella fettsyror, aminosyror, vitamin B1, B2, B12, C och E och motverkar fria radikaler. Formulerad med en blandning av solfilter för att ge ett bredspektrum-skydd. 

Resultat: Detta är en lyxig creme med både plus och minus. På minussidan är doften väl stark, även om den försvinner snabbt efter appliceringen. För det priset förväntar du dig medicinsk hudvård och synbart resultat. På plus-sidan är denna mintgröna burk fullproppad med närande hudvård från havet – allt från essentiella fettsyror till viktiga vitaminer. Ett stort plus på sommaren är också den höga solskyddsfaktorn. Resultatet då? Efter två veckor känns faktiskt huden  faktiskt lite mer elastisk och fast! Jag skulle dock inte rekommendera den till alla hudtyper utan enbart 35 + och torr hy. Trots den lätta formulan är detta en lite ”tyngre” creme fuktighetsmässigt – som (enligt mig) även passar för natten.

Pris: 1239 SEK/50 ml i webshop

Betyg: 7/10

Innehåll: Aqua/Water/Eau, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate SE, Isononyl Isononanoate, Dicaprylyl Carbonate, Dimethicone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Phenoxyethanol, Polyacrylate-13, Butylene Glycol, Cetyl Alcohol, Hydroxyacetophenone, Octocrylene, Stearic Acid, Tocopheryl Acetate, Coco-Caprylate, Xanthan Gum, Chlorphenesin, Polyisobutene, Fragrance (Parfum), Disodium EDTA, Lecithin, Tocopherol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Citric Acid, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Chlorella Vulgaris Extract, Glyceryl Polyacrylate, Benzyl Benzoate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Padina Pavonica Thallus Extract, Sodium Dehydroacetate, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Porphyridium Cruentum Extract, Dipropylene Glycol, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Limonene, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Peel Oil.

 

738227f0-2f48-11e7-a34a-4964468dc4d5

2 kommentarer

2 kommentarer till TEST: ELEMIS Pro-Collagen Marine Cream SPF 30

  1. Harocixgoope skriver:

    Cephalexin Behavioral Side Effects Kamagra En Ligne Montpellier Priligy Generico Opiniones levitra. brand name bayer.. 20 mg. Does Cephalexin Come In 875mg?

  2. Harocixgoope skriver:

    abr.m. [url=http://fastmoney-25.com]secured loans[/url] com has been hit REALLY hard by this.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*