MARINA MIRACLE Amaranth Face Oil

Nu lanseras det lyxiga, ekologiska Marina Miracle i Sverige. Marina Miracle är ett norskt 100% naturligt hudvårds märke som älskas av de norska hudterapeuterna för dess effekt på bl.a rynkor, atopiska eksem,  och acne. Oljan jag har testar, MARINA MIRACLE Amaranth Face Oil finns att köpa i svensk webshop  och riktar sig till torr och mogen hy. Den innehåller en blandning av lyxig oljor (78% ekologisk) och har en mild doft av tea tree. Pipett-toppen gör appliceringen lätt och det ska bara behövas 4-6 droppar för både ansikte och hals. Den gula oljan är tunnflytande och känns lätt och skön på huden. Den ger en ögonblicklig, synbar glow som sitter kvar länge. Kommer att återkomma med en riktig recension om några veckor.

Idag blir det ingen smink utan bara olja och corall lack från DEPEND!

 

695 SEK

-3

open_graph

3 kommentarer

3 kommentarer till MARINA MIRACLE Amaranth Face Oil

  1. Martin skriver:

    Flasken på det ene bildet er kun 5ml så den koster ikke så mye, det er prisen for den store flasken som er sitert 🙂

  2. ellenf skriver:

    28 ml. Tycker den är prisvärd med tanke pga att det räcker med 4 droppar per dag och att den innehåller så högklassiga råvaror…

  3. Amanda P skriver:

    Den ser liten ut för det dyra priset?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*