Torrschampo kan orsaka håravfall!

Visste du att torrschampo kan vara orsaken om du tappar mycket hår? ”Överanvändning kan leda till att porerna i hårbotten blir blockerade”, säger Greg Williams, expert på håravfall, till Daily Mail. Detta kan i första hand leda till en irriterad och torr hårbotten – men i värsta fall att du tappar hår! Jag tänkte ”spara” på mitt hår genom att inte tvätta det så ofta. 3-4 dagar i veckan använde jag istället torrschampon (av hög kvalitet).

– Torrschampo rengör varken hår eller hårbotten, och måste därför tvättas bort regelbundet, som alla andra kosmetiska produkter, säger Greg Williams.

Min hårkvalitet har blivit sämre istället för bättre och nu har jag listat ut varför. Jag tror att vi är många som ”överdoserat” torrschampon men i framtiden kommer jag endast använda det i nödfall, och hoppas att mitt hårs naturliga glans kommer tillbaka inom kort! Jag kommer dock att fortsätta testa och recensera torrschampon för bloggen då jag inte tänker sluta helt.

 

<span>Torrschampo är en populär produkt som används flitigt.</span>

Bildkälla: Expressen.se

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*