BLOGGTÄVLING/ COCOO.se – AVSLUTAD!

…and The Winner isMiss Jennie! Många hade även mailat mig – då Improveme:s CAPCHA-CODE ballar ut titt som tätt. SÅ trist! Går det förresten att se bilden nedan? Ett underbart katthalsband för mina fellow catlovers. Bara 195 sek HÄR men ni kan fortfarande använda koden ni fick i tävlingsinlägget några dagar till om ni också blir sugna! I will buy one och använda till enkel t-shirt med jeans och klackar! Mjau!

 

Skärmavbild 2017-10-29 kl. 16.08.17

1 kommentar

1 kommentar till BLOGGTÄVLING/ COCOO.se – AVSLUTAD!

  1. Marggie Hopkins skriver:

    Wow! What an incredibly beautiful necklace. A very interesting design and a combination of colors will allow it to be worn both with casual clothes and with a gorgeous evening dress. For a moment I regretted that I did not participate in the competition, being paper writer top takes a lot of time to communicate with clients.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*