Staaarkt!

Herregud! Jag ligger i sovrummet och ska blogga medans min kära ska laga mat. Jag kom nyss på honom med att hacka 3 STORA chilli. Helt plötsligt kommer en sån stark luft. Jag kan knappt andas och jag hostar och nyser, så starkt är det. Försöker han ta livet utav mig:) Vågar man äta rätten han snart kommer att servera mig?

1 kommentar

1 kommentar till Staaarkt!

  1. Alexandra skriver:

    Hej! Jag skrev på din blogg på finest ang en undran om jag möjligtvis skulle kunna få köpa en orange stickad poloklänning som jag spanat in att du haft på en bild i din blogg. Tänkte bara säga att jag letade rätt på bilden och du hade den i ett inlägg från den 5 november, om du var osäker på vilken jag menade :) Hör gärna av dig, skulle så hemskt gärna vilja köpa den som sagt :) Stor kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*