Man ar inte mer an manniska.

Jag har ett problem i mitt liv och det ar att jag ar perfektionist. Jag vill ge 110% på jobbet och klara av att jobba 12 tim om dagen med enbart en dag ledigt i veckan. Samtidigt så måste jag gå upp 2tim innan jag ska åka for jag måste duscha och fona mitt hår perfekt innan arbetet. Efter arbetet vill jag trana, helst innan också for nar jag inte tranar så mår jag inte bra och jag blir deprimerad.


Jag vill laga god halsosam mat och garna lagga ner mkt tid på matlagning så att min J blir glad. Samtidigt så måste jag repetera dagen som gått och plugga på de nya orden jag lar mig på franska varje dag.


Varje dag vill jag få lite kvalitets tid med min J. Kanske se en film eller gora ngt mysigt tillsammans.


Samtidigt så måste jag få mkt somn, min kropp fungerar inte utan somn.


På helgerna (sondagen) vill jag vila, traffa vanner, få sol, arenden som jag inte hinner i veckorna då jag jobbar ca 12tim om dagen och sant ar stangt innan jag borjar och stangt nar jag slutar jobba. Jag vill också resa osch sånt annat.


Idag har jag haft en hel dag till att tanka. Och då faller min varld samman. Jag hittar fel på allting.


Sedan jag borjade ha så mkt på jobbet så har jag fått prioritera bort traning. Jag hinner inte. Och resultatet ar en ofast acklig kropp som jag hatar att se i spegeln.


Jag sover inte ordentligt så ar trott konstant..


Jag ar blek då jag inte hinner få sol.


Jag hinner inte fixa ordning mig innan jobbet så går runt hela dagen och stor mig på de stress finnar jag fått eftersom jag stressar, eller min bleka hy och ofasta kropp.


Jag vet, ni laser sakert det har och tanker, men gud vilket ilandsproblem.


JAG VET att jag inte ar wonderwoman. Man ar inte mer an en manniska. Man ska vara glad att man ar frisk och har familj och vanner som alskar an, att man har ett jobb och mat på bordet. Men ENDÅ så går man och irriterar sig på faktumet att man inte hinner.


Allt står mig upp i halsen just nu. Jag vill gora karriar och lara mig planera ratt så jag hinner med allting.


Nu måste jag forsoka få lite somn..


Kram

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*