Enkla betydelsefulla ting.

Det finns inget jag prioriterar högre än kvalitet tid med vänner och kära.


Idag fick jag med mig min J på en låång härlig morgonpromenad. Jag visade honom den nya rundan:-) På vägen tillbaka så köpte vi med oss massa frukost och lagade en stor, men såklart hälsosam fukost hemma. Det finns inget godare än ett stort mål efter träning:-)


Efter det så har vi ätit lunch på ett jättemysigt café som jag ville visa honom. Min kille reser väldigt mycket så det är saker jag vet och har besökt som är nytt för honom.


Sen har vi varit på Nike store och köpt lite saker till träningen, vi har kollat på ett nytt gym och då fick vi ytterligare en timmes promenad då jag övertalade honom att gå istället för att ta bilen:)


Bild från cafét

3 kommentarer

3 kommentarer till Enkla betydelsefulla ting.

 1. Hey there! Would you mind if I share your blog with my facebook group?
  There’s a lot of people that I think would really enjoy your content.
  Please let me know. Many thanks

 2. ig skriver:

  Saved as a favorite, I like your site!

 3. Gözde skriver:

  Hej Emelie!

  Du har så otroligt fina naglar.. är det dina riktiga eller är det fejk? Jag vore så otroligt tacksam om du svarade på denna fråga.. jag vill gärna att den nagel salong jag besöker skall fila mina naglar och dra upp nagelbandet eller vad man nu skall säga då ser ju nageln automatiskt mycket längre ut samt att jag vill ha rätt så korta naglar då det ser mycket fräschare ut vad kan man då säga för att nagel tjejen skall förstå det? oftast när jag berättar det ser själva nageln så otroligt kort ut vilket ser en aning fult ut u know som vissa kändisar har korta naglar men att nagelbandet är långt uppe då nageln ser längre ut jag hoppas verkligen att jag får ett svar.. skulle uppskattas enormt! 🙂 Oftast ser jag att du aldrig svarar på dem kommentarer du får men jag hoppas verkligen att jag får ett svar!
  Skulle vara till stor hjälp väldigt snällt 🙂

  Ha en fin dag! Mvh Gözde

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*