LPG och Kavitation

Idag är det dags för min sista LPG och Kavitation behandling hos Christian på Lifestyleclinic på Kungsgatan.

Jag är så jääääkla nöjd med resultatet! Ni förstår inte. Jag har gjort en kur LPG och en Kavitation kur. Det är verkligen en kur jag kan rekommendera! Alla tjejer vill ju ha lite fastare hud. Jag kan säga detta till er: Min hud har blivit FASTARE, LENARE, MINA MÅTT HAR BLIVIT MINDRE OCH DE SMÅ CELLULITER JAG HAFT ÄR I PRINCIP HELT BORTA (om jag inte står och pressar ihop huden då). Mina ben har fått en helt annan form! Jag känner min kropp till fullo så jag var lite skeptiskt över behandlingarna i början, men jag ser verkligen resultat! Så kul:)

Tusen tack till Lifestyleclinic som har hjälpt mig med detta! De är bäst på behandlingar,injektioner, etc! 

Jag har gått till dem i flera flera år och jag får alltid ett trevligt bemötande och har ALDRIG efter mina hundratalsbehandlingar hos dem varit missnöjd. De är proffessionella och vet vad de gör. 

Om ni uppger mitt namn så har ni följande rabatter:

40% hårbortagning med laser

30% på stylage fillers

30% på LPG behandlingar 

och en massa annat.

Om du vill boka tid för en konsultation eller tid: 411 30 45 De ligger på Kungsgatan 37 (precis vid hötorgets t-bana)

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*