Skräddarsytt kost och/eller träningsschema

Erbjudandet gällerfortf för er som inte mailat mig redan:) Hela juli kommer ni kunna (nya som gamla klienter) få bra pris på skräddarsydda tränings och kostscheman utav mig. Varesig det är viktnedgång, viktuppgång, muskelökning etc. Jag är ju bortrest, men självklart vill jag hjälpa er endå. Till ALLA som beställer skräddarsytt kost och/eller träningsschema så får ni detta härliga pris! Jag kommer kunna lägga extra fokus på online PT under semestern då jag inte jobbar med klienter fulltid då. Jag finns alltid där för er under dessa veckor för eventuella justeringar , funderingar och frågor. Du uppdaterar mig med mätningar, och tankar veckovis eller vid periodens slut (vid längre mål för byte utav schema).

Endast 500kr (ord.1250kr) hela juli ut. Vill du ha både kost och träningsschema så får du det för 950kr (ord.1500kr) Behöver du en extra push eller boost inför sommaren eller bara en bra start på semestern? Det går även att utforma till er som inte har tillgång till gym, eller är begränsad på något sett då vi (som jag nämnde) skräddarsyr detta efter din vardag, tillgångar och mål.

Vad jag behöver utav dig för att kunna hjälpa dig:

– En kostregistrering på 3dgr där du beskriver i detalj (vad,mängd,tid) vad du ätit under 3 dagar. Här är det viktigt att du är ärlig då jag kommer utgå ifrån detta när jag sedan kalkylerar ut vart du ska ligga kalorimässigt för att uppnå dina mål.

– Ifyllnad utav bifogad hälsodeklaration + kostprofil + träningsprofil. För att få en uppfattning om hur din vardag ser ut, hälsa samt vad du har för mål, tidigare upplägg och erfarenheter.

– Exakta vikt och längd (gärna även mått)

PAKET ERBJUDANDE JUST NU: 500KR (ORD.1250KR)

Skräddarsytt Kostschema/träningsschema för 6v

PAKET ERBJUDANDE 2: 950KR (ORD.1500KR)

Skräddarsytt Kostschema OCH träningsschema för 6v

Ni som har tagit del utav detta förut får gärna skriva i kommentarsfältet vad ni tycker samt vilka resultat detta har gett er, samt hur ni tkr min respons har varit till er under dessa 6veckor när ni mailat och haft frågor. 

Maila mig: [email protected]

6 kommentarer

6 kommentarer till Skräddarsytt kost och/eller träningsschema

 1. MigudalCoeva skriver:

  Acheter Kamagra Livraison 24h levitra soft tabs Levitra Buy Online

 2. MigudalCoeva skriver:

  Paul Is Cephalexin For Throat [url=http://levibuying.com]levitra for sale on ebay[/url] Amoxicillin Oral Amoxicillin And Gram Negative

 3. JeffOpillwag skriver:

  Propecia Low Risk Of Side Effects [url=http://cialgeneri.com ]online pharmacy[/url] Dove Comprare Levitra

 4. MigudalCoeva skriver:

  Buy Zithromax 500mg [url=http://levitrial.com]generic levitra online[/url] Ordina Levitra

 5. emeliemattsson skriver:

  Detta är min blogg där jag skriver ner tankar, åsikter, smak och tycke. Någon energi på språket eller stavningen eller om några ord sitter ihop som inte ska eller om det är särskrivningar som inte ska vara osv är det sista jag tänker på:) Jag är väldigt ivrig som person och har varken tid eller ork att korrektur läsa det jag skriver. Som du märker hoppar jag även över bokstäver ibland i all hast. Men vad gör det om 100år;) Vill du hitta en helt korrekt skrivet blogg så får du nog gå ngn annanstans:)

 6. ebba skriver:

  ett tips är att låta någon korrekturläsa det du lägger upp här, så mkt stavfel och grammatiska fel gör att det framstår som oseriöst..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*