Tacksamhet

Det finns ett ordspråk som säger att den som har mycket utav något, kommer få mer. Medan den som inget har, kommer att tas ifrån det lilla han har. Vad som menas med det är tex att ju mer tacksamhet/uppskattning du har till saker och ting, desto mer kommer komma till dig. Desto mer positivitet du har omkring dig, desto mer kommer komma till dig. Du kan sätta in precis vilket ord som helst och meningen stämmer. Varje dag försöker jag att skriva ner en eller flera saker som jag är tacksam över. Varje kväll så tänker jag igenom det absolut bästa som hänt under hela dagen. Jag går då igenom massvis med positiva saker som jag uppskattar och är otroligt glad över, och mitt tänk blir då också precis så. Lär er uppskatta vardagen och de små tingen i livet. Glöm inte bort hur underbart livet är och hur underbart det är att leva!

 

 

1 kommentar

1 kommentar till Tacksamhet

  1. Paulin skriver:

    Hej.

    Jag undrar vart du gick din PT-utbildning? Gjorde du den i Sverige?

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*