Tom i kroppen.

Idag kände vi oss båda möra. Det var med lååångsamma steg som jag tog mig hem efter dagens benpass. Hade ingen som helst kraft kvar. Ingen energi. Vi har kört på hårt med 14pass på 15dgr och på måndag så väntar 3dgr HELVILA vad vi än säger. Vi kommer få pusha varandra att verkligen helvila dessa dagar. Det kommer göra nytta. Idag är det även dags för ett fylla på mål. Som jag nämnt så har vi inga ätar dagar utan har istället 2st kvalitetsmål där vi fyller på med tillexempel extra ris,potatis,bröd. Det känns jättebra. Dessa 2 måltider fördelar vi på två dagar så vi har en i mitten av veckan och en på helgen. En sk “ätardag” fungerar inte på mig. Jag har verkligen gett det ett försök men det blir för mkt för mig dessa dagar:)

4 kommentarer

4 kommentarer till Tom i kroppen.

 1. emeliemattsson skriver:

  vi har lägenhet här:)

 2. Annika skriver:

  Hej Emelie!
  Var bor ni någonstans, på vilket hotell?

 3. Johanna Nyholm skriver:

  Hej Emelie!

  Jag har en fundering som jag hoppas du ska kunna svara på. Jag har haft svårt att gå upp i vikt och har därför kombinerat träningen med gainer pro, nu har jag ett kilo kvar till målvikt och undrar hur jag går vidare sedan? Målet är att hålla vikten och få lite mer framträdande muskler plus lite kurvigare kropp, mer rumpa osv. Ska jag fortsätta med gainer/börja med endast protein shakes/eller bara äta mer? vad ska jag i sådana fall äta? Jag äter tre ggr om dagen plus någon frukt, ägg eller en macka.

  Ha det fortsatt skönt på semestern!

 4. Emma skriver:

  Hur menar du att det blir för mkt för dej?
  Har jag det så går jag upp det jag kämpat i veckan för att gå ner. Men de är väll mkt vätska antar jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*