Franförlängning före efter bilder

Idag var jag hos Jenny och fyllde på fransarna. Jag har vilat från fransar under semestern och gjorde därför ett nytt set idag. Tänkte att jag skulle visa före och efter bilder. Ni kan se förebilderna på de två första bilderna och tredje bilden är en efter bild. Där kan ni även se hur fina fransarna har hållt sig under det året jag har haft förlängning. Jenny är så duktig och de har inte slitits det minsta.

Jag har som längst 14mm och om ni vill ha som mig så kan ni bara fråga Jenny hur jag har dte. Hon vet även bäst vad som passar dig för mest naturligt och snyggast resultat. Just nu erbjuder även Jenny kanonrabatt om du gör hos Sara som har utbildat sig hos Jenny. Nytt set 495kr och påfyllning 350kr. Det tar ju då lite längre tid (jenny gör på ca 1tim och Sara på kanske 2,5tim) men hon är jätteduktig.

Är du intresserad att göra fransar hos Jenny så kan ni maila: [email protected] Även hos henne får ni kanonrabatt. Jag är inte säker på exakt pris men jag tror det är ca 700kr för nytt set. Hon håller till på Hälsingegatan 10 vid Odenplan i Sthlm. 

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*