Härligt med kvalitetstid hos mamma

Jag älskar att umgås med min familj. Vi har ganska stor familj (jag och S) så det är ibland svårt att hinna träffa alla. När jag haft en hel dag hos någon så känns det så skönt för man hinner umgås med kvalitet.

Igår på väg till mamma:

Jag är ett riktigt hemmabarn. Mina vänner som känner mig bra vet. Jag föredrar alltid en hemmakväll och mys med familjen framför en utekväll och annat. Det bästa som finns. Jag älskar också att vara själv. Jag är beroende utav egentid och älskar att fixa hemma. När jag kom hem igår så lagade jag mat i lugn och ro och svarade på mail och tände ljus och satt med kost och träningsschema samt planerade för 10v kom i toppform 🙂

 

3 kommentarer

3 kommentarer till Härligt med kvalitetstid hos mamma

 1. emeliemattsson skriver:

  Tack. Köpte den i Spanien:)

 2. Johanna skriver:

  Vilken otroligt fin tröja. Ledig och stilig samtidigt. Den ser skön ut dessutom. Vart har du köpt den? Du bär den riktigt fint. / Johanna

 3. Cajsa skriver:

  Vi är så lika, känner också så att det är skönare o vara hemma än på krogen.
  Även att ha egen kvalitetstid. Absolut!
  Man får ut mer av sitt liv då 🙂 Även fast man gärna umgås med folk ibland!

  Keep upp the good work
  /Cajsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*