Bloggresa med Silja Symphony

Vi var ett härligt gäng blandade karaktärer från Improveme som åkte till Helsingfors förra veckan. Temat var mat – vilket jag gillade skarpt.

Svenska kocklandslaget stod för den välkomponerade menyn.

Desserten, bestående av glass, maräng, äpple och kolasås, var min favorit.

Daniel Nyhlén stod för underhållningen.

Resan avslutades med skaldjursplateau.

Tack Silja och Improveme!

6 kommentarer

Nya sensationer från Björn Axén

Björn Axén fyller 50 år och det firar dem med ett gäng nya produkter. Adjektiven räckte inte till när vd:n Johan Hellström promotade dem på en pressfrukost förra veckan. Och jag är faktiskt beredd att hålla med – de här produkterna (har provat shampoo, balsam, primer, inpackning med flera) är fantastiska!

Det finns en serie för fint skandinaviskt hår (det är den jag har provat) och en för grövre hår. Båda serierna passar bra för färgat hår och lämnar det silkeslent utan att det tyngs ner. Dessutom doftar de underbart och förpackningarna är försedda med smidiga pumpar.

Den nya hårsprayen ska tydligen också vara fantastisk då den ger glans och gör att håret får stadga utan att det känns stelt och “sprayat”. Men för mig fungerade den inte jättebra. Fick inte så mycket stadga, tror kanske att jag har för fina hårstrån. Gillar dock den blåa sprayen “Megafix”.

Produkterna kostar från 210 kronor och säljs bland annat hos Björn Axén och utvalda Åhléns.

1 kommentar

Nu är vi igång!

Efter lata semesterdagar i Småland, segling i Grekland och besök i Bodrum har höstens plikter kallat.

I dag pressmöte för L’Oréal, Garnier, Maybelline och Essie med härliga goodiebags som fick följa med hem till redaktionen för test (mer om produktnyheterna i ett senare inlägg).

I går bevakning av “Snabba Cash” 3. Nu är vi igång!

0 kommentarer

3 nya sminkfavoriter

Jag fick förmånen att testa några av Apolosophys (från Apoteket Hjärtat), nyheter i veckan. Och den här ögonskuggepaletten i perfekta guldiga toner och solpudret fick flytta in i min necessär direkt. Hittar tyvärr inga priser men vet att det är relativt billiga produkter.

Gillar också min nya beige kajalpenna från Isadora (79 pix). Har inte använt ljus kajal innanför nedre fransraden tidigare men det piggar verkligen upp ögonen.

1 kommentar

En skärgårdsdröm

Att höra vågorna klucka mot klipporna, smekas av solens varma strålar och ligga på sin killes arm och sluta ögonen. Det ni!

4 kommentarer

Välkommen, Katerina!

Katerina Janouch är aktuell som ny bloggare på Improveme.se. Hon är en både stark och färgstark kvinna med fötterna på jorden och som inte tar någon skit.

Jag har fått möjligheten att prata med henne vid flera tillfällen. Och då gäller inget småprat om väder och vind – utan stora frågor om livet, kärlek och så klart böcker. Jag älskar det.

Välkommen, Katerina!

1 kommentar

Ett litet utlägg…

Till alla snuskiga män på Stockholms gator som jag nu fått nog av: jag har (hör och häpna!) både ögon, öron och känslor. Jag ser när ni glor så mycket att det ser ut som om ni aldrig sett ett par bara kvinnoben tidigare. Hör när ni högt och fritt kommenterar hur jag ser ut. Känner obehag över att ni tar er friheter som inte ges er.

Och jag tror att många andra tjejer känner samma sak!

0 kommentarer

SEMESTERMOOD

Här är min sommar (so far) i bilder.

Nationaldagsfirande på landet.

En kaffe i Berlin.

Grekland med familjen.

Vinkväll i solnedgången med vän och pojkvän.

Firande av min 25-årsdag.

Följ mig på Instagram! emeliewiktoren

1 kommentar

Nu är sommaren här!

Vilken härlig dag. Jag är en riktigt frusen prick men i dag satt jag med söta Eva i solen på lunchen – och svettades!

Och det bästa är att vädret verkar hålla i sig. Har tagit ledigt på fredag så blir en lång helg på kärlekens lantställe.

Hoppas ni får en fin kväll och nationaldag!

Kram

1 kommentar

I’m back!

Nej, jag är inte död. Har inte varit död. Planerar inte att dö.

Får så dåligt samvete när jag ser att mina trogna läsare fortsätter följa mig (åtminstone verkar det som det på statistiken) när jag är så kass på att uppdatera (fix bakläxa av Lars Leijonborg igår).

Men när jag inte bloggat på några dagar blir det till ett så stort projekt att börja igen. Samma känsla som när man bara har slängt in en massa kläder i garderoben och ska ta tag i att rensa den och bara skjuter upp det.

Igår var jag stolt gäst på min chef Daniel Nyhléns bokrelease av boken Prinsessan Madeleine. Det blev en trevlig tillställning på Nya Sällskapet.

Bilder av Jula Dansarie för Improveme.se.


Spana in alla vimmelbilder från kvällen här!

Så här såg jag ut. Försäkrar om att jag inte är gravid och att “plutet” beror på de 10-15 snittarna.

0 kommentarer