Emmy Siverland

Flytta. Igen.

har grejer kvar att packa, inte jätte mycket men lite i alla fall. Fick Tomi att uppdatera sin garderob lite, åkte till kungens kurva, det finns så mycket butiker där liksom. Nu ska jag gå till ica och köpa chops, för jag vill ha. Och kolla på KUWTK (tror jag det förkortas)

image

Turkiet 2016

Hallå! Glömde ju skriva. Bokade en resa till Alanya, Turkiet i slutet av agusti, hur najs? Kände att det vad dags, sist jag var utomlands var iof förra sommaren, till Ungern, men detta är första solsemestern sedan 2013 men E2. Det var ju skitkul så ser fram emot att åka, fast vi ska inte bara åka dit för att festa, och åker med Tomi. Vi kommee nog sola, bada och dra på äventyr och upptäcka allt vi kan. Så… Det var bara det jag skulle säga… Ha’re!

image

Panda loves koala

idag har vart en ganska bra dag. Började med att åka och byta VC, så nu är jag skriven på en annan vårdcentral på söder som ligger närmre mor min. Sedan åkte vi till Odenplan där Tomi gav blod, jag vill också men vågar inte, tänker i te pressa mig själv. Vet att jag kommer göra det när jag är redo.

image

För övrigt mår jag jäte underligt. Jag är mer eller minde nollställd om jag inte mår dåligt, men ibland i vissa stunder så mår jag ganska ok, nästan lite glad. Kanske börjar må bättre vem vet. Hoppas.

Har bestämt mig för att sluta behandla min kropp som en soptipp också. Dricka mer vatten och äte bättre och inte lika mycket. Inte för att jag måste, säger jag ens det kommer jag inte göra det för då känns det som tvång och då får jag bara ångest. Får jag ångest så tröstäter jag.

Saknar mina nya kollegor också, dom är så fina så man smälter inombords av lycka.

Anyway, Ska gå och lägga mig snart. Tomi såelar fifa och jag hör hur han suckar högt, så han kommer nog också snart, hehe. Ha en fin kväll och live in peace. Kram på’re!

image

Cheap thrills

Vill rita men vet inte vad eller vart jag ska börja. Är det bara jag som är mer kreativ när jag är ledsen? När min förra kille gjorde slut ritade jag massor och var as kreativ (men allt var typ deppigt som jag gjorde, aka en äkta konstnärs-själ haha) men nu vet jag inte vad jag vill rita, har ingen inspiration! Fast jag är hellre kär och okreativ än hjärtekrossad och kreativ om jag ska vara helt ärlig. För övrigt måste vi flytta snart, vi har en liten chans på ett förstahandskontrakt i Hagsätra så hoppas på det. Vet inte hur många fler flyttar mitt psyke orkar med, har redan nu börja känna ångest osv. Ska ha mens snart också så grinar för typ allt i min ensamhet. Skitjobbigt.

Nog om negativa grejer, ska se på Saw tydligen och kommer antagligen somna tidigt, SWEEEET! #Oldlady

HA DE!

Canon eos 700d

Den är min. Alldeles egna.

Jag är inte proffs, jag vet att det inte är en proffskamera, men vet du vad? den är min och jag bryr mig inte. Älskar den!

Jag stör mig på att jag inte är bäst på att fota men det är bara för att jag vill vara bäst på allt jag gör, på en gång! haha! Men det är väl bara att gå ut och göra det så ofta jag kan, kolla på videor och läsa bloggar och se på tumblr för inspiration och tips.

canon

Starstrukkk

Jag har ju inte vart inne här på typ en evighet. Det händer så mycket nu så jag måste skriva!

Jag är för det första helt starstrukkkk!!!! Elin Kero aka Nevnarien som jag följt i jag vet inte hur längebhar med min kommentar i ett av hennes blogginlägg! Detta är alltså tjejen som öppnade upp en värld där psykisk ohälsa inte är något att skämmas för, då hon var deprimerad i ca 2,5 år innan hon sökte hjälp.Hon är en fantastisk fotograf och så cool. Hon är så fin så jag smälter! ok jag ska försöka andas…

Jag må vara sjuk men detta är en bra dag!!!!

 

elin kero the queen


Sida 1 av 69
1
......Sista »