Emmy Siverland

Cheap thrills

Vill rita men vet inte vad eller vart jag ska börja. Är det bara jag som är mer kreativ när jag är ledsen? När min förra kille gjorde slut ritade jag massor och var as kreativ (men allt var typ deppigt som jag gjorde, aka en äkta konstnärs-själ haha) men nu vet jag inte vad jag vill rita, har ingen inspiration! Fast jag är hellre kär och okreativ än hjärtekrossad och kreativ om jag ska vara helt ärlig. För övrigt måste vi flytta snart, vi har en liten chans på ett förstahandskontrakt i Hagsätra så hoppas på det. Vet inte hur många fler flyttar mitt psyke orkar med, har redan nu börja känna ångest osv. Ska ha mens snart också så grinar för typ allt i min ensamhet. Skitjobbigt.

Nog om negativa grejer, ska se på Saw tydligen och kommer antagligen somna tidigt, SWEEEET! #Oldlady

HA DE!

Canon eos 700d

Den är min. Alldeles egna.

Jag är inte proffs, jag vet att det inte är en proffskamera, men vet du vad? den är min och jag bryr mig inte. Älskar den!

Jag stör mig på att jag inte är bäst på att fota men det är bara för att jag vill vara bäst på allt jag gör, på en gång! haha! Men det är väl bara att gå ut och göra det så ofta jag kan, kolla på videor och läsa bloggar och se på tumblr för inspiration och tips.

canon

Starstrukkk

Jag har ju inte vart inne här på typ en evighet. Det händer så mycket nu så jag måste skriva!

Jag är för det första helt starstrukkkk!!!! Elin Kero aka Nevnarien som jag följt i jag vet inte hur längebhar med min kommentar i ett av hennes blogginlägg! Detta är alltså tjejen som öppnade upp en värld där psykisk ohälsa inte är något att skämmas för, då hon var deprimerad i ca 2,5 år innan hon sökte hjälp.Hon är en fantastisk fotograf och så cool. Hon är så fin så jag smälter! ok jag ska försöka andas…

Jag må vara sjuk men detta är en bra dag!!!!

 

elin kero the queen

Promenad

idag så vaknade vi och gick direkt ut på promenad, vi hittade en sjö slm var så galet mysig! Tog lite foton sedan gick vi hem så nu sitter vi och chillar och kollar på modern family

imageimage

Det heter inte cider det heter ciiiider!

har vart själv idag, Käkat sallad till middag, liiite chips med dipp och lite godis. Köpte en cider också, alkoholfri. Sitter och kollar på “saving private ryan”, har inte sett den innan men den är rätt bra faktiskt. Hoppas du har en fin kväll! Har inte så myclet mer att tillägga förutom att jag är mätt.

image

Nya morgonrutiner

jag tänkte börja blogga lite igen, mest för att jag vill fota men inte har någon bra kamera, så mobilen duger så länge. Och dels för att jag har intresset och tiden (såååå mycket tid).

idag skulle jag egentligen tränat men har man precis tatuerat sig så är det bäst att vänta ca 3 dagar. Skit. Men åker nog över till millie senare, måste komma ut känner jag. Ska dock försöka städa innan jag åker så att man får komma hem till ett fint hem. För övrigt så gjorde jag en kiwi/jordgubb smoothie med havremjölk nu till frukost, jääävlar vad god den var! Vill du göra en själv så ta en banan, två till tre kiwis och typ fyra frysta jordgubbar, en DL havremjölk and then, BLEND! Delicious!

Jag vet att jag skriver lite rörigt men jag kollar på PH samtidigt (guilty pleasure) så är lite okoncentrerad…. Och grannen gnider dammsugaren mot golvet, ett evigt jävla gnissel…. Suck…..

imageimage

 

 


Sida 1 av 69
1
......Sista »