köpa Billiga Fotbollströjor|Fotbollströjor Barn|Landslagströja|VM Tröja 2018 Sverige butik

Kante avvisade sommar flytta till Paris Saint-Germain

Chelsea mittfältare N’Golo Kante har avslöjat att han avbröt chansen att gå med i Paris Saint-Germain. Du kan också köpa billiga fotbollströjor r i vår butik.

Den 27-årige var upprepade gånger knuten till Ligue 1-mästarna under sommaren, men Kante har bekräftat att han avvisade sina framsteg.

Han sa: ”Det fanns några kontakter (från PSG). Men efter en diskussion med Chelsea insåg jag att det viktigaste var att känna sig bra där jag var. Jag är på Chelsea. Det är bra för mig att stanna. ”Paris Saint-Germain tröja 2018/19 med eget namn för försäljning online-butik.

Mittfältaren har begränsats 32 gånger av Frankrike och spelat en viktig roll i sin VM-framgång i Ryssland i sommar.

Paris Saint Germain PSG Fotbollströjor Barn 2018-19 Hemma Matchtröja

Barcelona lanserade 2018-2019 nya tredje fotbollströjor

 

Barcelona har presenterat sitt nya rosa tredje kit för 2018-19-säsongen. Den nya jerseyen är värd hyllning till Barcelona, och har en dynamisk ramdesign som inspireras av en av de mest kända gatorna, Avinguda Diagonal. billiga fotbollströjor till salu online butik.

Barcelona 18-19 tredje kit är övervägande persikor (ljusrosa) med en tunn ramla från vänster till höger i en lite mörkare, mer mättad nyans av färgen. Rakuten-logotypen på den tredje skjortan i Barcelona 2018-2019 är vit, vilket inte är idealisk för läsbarhet men hjälper till att hålla designen effektiviserad. Du kan också köpa Barcelona tröja 2018/19 med eget namn för att visa ditt stöd.

Barcelona har gjort en uppmuntrande början till säsongen som har sett dem vinna alla tre av deras La Liga-spel hittills och de kommer att försöka förlänga den löpningen när de möter Real Sociedad bort på lördag.

Real Madrid kommer snart att börja renovera Bernabeu-stadion

Real Madrid hoppas kunna påbörja renoveringsprojektet för att uppdatera Bernabeu före årets slut. Du kan också köpa billiga fotbollströjor i vår butik.

De spanska jättarna har djärva planer på att förnya sin berömda stadion, med förväntan om att det kan ta upp till fyra år att slutföra.

Men för att få de uppdateringar som pågår, kommer Real Madrid-presidenten Florentino Perez att få tillstånd från klubbpartners för kredit för att täcka kostnaderna, enligt Marca. Real Madrid tröja 2018/19 med eget namn med hög kvalité!

Hela projektet kommer enligt uppgift att kosta klubben en hel del £ 500million, vilket enligt Express kommer att sätta Real Madrid i skuld i 35 år och kommer inte att se en ökning till 81.044 kapaciteten, men höjer höjden med tio meter.

Real Madrid Fotbollströjor Barn 2018-19 Hemma Matchtröja

Griezmann: Jag måste vara i topp tre för Ballon d’Or 2018

Atletico Madrid och Frankrike framåt Antoine Griezmann har hävdat att han borde vara bland de tre bästa kandidaterna för Golden Ball. Atletico Madrid tröja 2018/19 med eget namn för försäljning online butik.

Griezmann pratade nyligen med L’Equipe om hans åsikt om Golden Ball accolade. Han sa: ”Jag måste vara bland de tre bästa, om inte, skulle jag fråga mig själv vad jag kan göra mer.” Du kan också köpa Griezmann tröja för att visa ditt stöd.

Griezmann vann Europa League med Atletico Madrid förra säsongen och vann VM-VM med Frankrike den gångna sommaren.

Atletico Madrid Fotbollströjor Barn 2018-19 Hemma Matchtröja

Eden Hazard avslöjar varför han tycker om Sarri över Mourinho och Conte

Chelsea framåt nummer 10 billiga fotbollströjor ägare Eden Hazard har tagit ett svep på fotbollen som spelas under Antonio Conte och Jose Mourinho, och insisterar på att han njuter av Maurizio Sarris stil.

Hazard gjorde i en 2-0 seger över Bournemouth på lördag och hade inget annat än beröm för Sarris attackerande taktik efter matchen. Du kan också köpa Chelsea tröja 2018/19 med eget namn i vår butik.

”Jag gillar att ha bollen. Inte i min egen halvdel, men under de senaste 30 meterna,” sa Hazard Chelsea TV. ”Jag gillar den här typen av spel, det är helt annorlunda än Antonio Conte eller [Jose] Mourinho tidigare. Som jag säger, vi har mer av bollen så för mig är det inte dåligt.”

Fotbollströjor Chelsea 2018-19 Eden Hazard 10 Hemmatröja

Marcelo drömmar om att återförenas med Ronaldo i Juventus

Brasilien tillbaka Marcelo bildade ett formidabelt partnerskap med nummer 7 Juventus tröja 2018/19 med eget namn ägare Ronaldo ner Los Blancos ‘över åren, medan de två blev nära vänner också på fältet.

Efter att Ronaldo s stora pengar flyttade till Juve tidigare i överföringsfönstret var Marcelo också kopplad till en överföring till Bianconeri, men det var alltid osannolikt att han skulle lämna Real i samma fönster som portugisiska. Du kan också köpa Ronaldo tröja för att visa ditt stöd.

Men enligt Tuttosport tros brasilianen vara mer än öppen för idén om att bli med i Serie A-mästarna nästa säsong.

Det har hävdats att Juve är angelägen om att locka den 30-årige till Italien på grund av sitt förhållande till Ronaldo, även om de spanska jättarna sägs ha förklarat spelaren oselaterad för nu.

Fotbollströjor Juventus 2018-19 Cristiano Ronaldo 7 Hemmatröja


Sida 1 av 612345...Sista »