köpa Billiga Fotbollströjor|Fotbollströjor Barn|Landslagströja|VM Tröja 2018 Sverige butik

Barcelona nytt hem fotbollströja för 2018-19 säsongen släppt

 

Barcelona har presenterat sin nya billiga fotbollströjor för 2018-19 säsongen. Liga-mästarna, som redan har packat upp titeln före sin sista match i säsongen mot Real Sociedad på söndagen, släppte detaljer om den nya remsan vid ett evenemang som hölls vid de olympiska simbassängerna på Montjuic-kullen.

Tröjan har ikoniska blå och granatfärgade band, med skjortan utformad för att förena de 10 stadsdelarna i Barcelona. Barcelona tröja med eget namn 2018 till försäljning online butik.

Ernesto Valverdes sida bar satsen för första gången i söndags Liga-finalen mot Sociedad, vilket också kommer att markera Andres Iniestas senaste spel som en Barca-spelare.

Barca garanteras att avsluta minst nio poäng framför andra platsen i La Liga den här säsongen, där både Atletico Madrid och Real kan sluta som löpare före sina sista matcher i kampanjen på lördag.

Chelsea nya hem fotbollströja för 2018-19 säsongen släppt

Chelsea har släppt sin nya hemjersey för den kommande Premier League säsongen med röda och vita ränder längs den blå billiga fotbollströjor.

Kompletterande den blå och vita, Chelsea 2018-2019 skjortan innehåller en rättvis röd bit i form av avsmalnande ränder som löper från kanterna mot mitten, både på framsidan och baksidan. De växlar med liknande vita ränder för att skapa ett unikt utseende, till skillnad från vad klubben någonsin har på sig – även om det i allmänhet inspireras av några av de klassiska Chelsea-tröja från 1980-talet och 90-talet. Chelsea tröja med eget namn 2018 till försäljning online butik.

Den inre stolthetskortet, placerad på insidan av den nya Chelsea-hemskjortan, kommer med en ”Blue is the Color” -skrivning, öppningslinjen från Chelsea-anthem. Shorts och strumpor i Chelsea 18-19 Nike hemkit är blå respektive vita, med den senare med blå och röd trim.

Manchester United 2018-2019 nya hem fotbollströjor läckte

 

Manchester United 2018-2019 hem säsong jersey har läckt, det ska startas i maj. billiga fotbollströjor till salu online butik.

Manchester United 2018-19 hemskjorta är till skillnad från vad klubben har använt tidigare. Adidas Manchester United 18-19-hemmakläder ser ut som en svarta från den vanliga röda mot en svart botten. Den ser mer svart trimmer i form av 3 Stripes, på axlarna och en linje runt toppen av EQT-stilens krage. Du kan också köpa Manchester United tröja med eget namn 2018 i vår butik.

Gradientgrafiken på framsidan av Manchester United 18-19-kit består av olika storlekar av hexagoner och bleknar i ett mer subtilt linjemönster i övre halvan av skjortan. Mall-Wise är Manchester United 2018-2019 hemjersey baserat på den nya Adidas Climachill-designen.

Real Madrid eliminerade Bayern München för att nå Champions League-finalen

För det tredje raka året leder Real Madrid till Champions League-finalen. På tisdag tog Real Real Bayern München 2-2 i sitt semifinal andra ben för att öka 4-3 på aggregat till finalen senare i månaden där de kommer att spela antingen Liverpool eller Roma som kommer spela sitt andra ben på onsdagen. Du kan också köpa billiga fotbollströjor i vår butik.

Tyskarna, som nu har slås ut i semifinalerna i Champions League i fyra av de senaste fem säsongerna, pressades fram till slutet men kunde inte fortsätta att leva sina hopp om en diskant. Genom att framgångsrikt försvara sin 2-1 seger från första foten i förra veckan stannade Madrid på spår för en tredje på varandra följande europeisk titel och fjärde i fem säsonger. Real Madrid tröja med eget namn 2017/18 med hög kvalitet och snabb leverans!

Europas mest framgångsrika klubb med 12 troféer, Madrid kommer att spela finalen i Kiev mot antingen Liverpool eller Roma, som står inför torsdagen (AEST) i Italien. Liverpool vann det första laget 5-2 hemma.

Barcelona vinner King’s Cup-titel igen

Lionel Messi och Luis Suarez inspirerade Barcelona till vad som säkert kommer att bli den första delen av en inhemsk dubbla den här säsongen när de slog Sevilla 5-0 på lördag för att vinna Copa del Rey. billiga fotbollströjor till salu online butik.

Messi hade scorat en gång och Suarez två gånger innan även halvtidsflöjten hade blåst på Wanda Metropolitano, med den sublima Andres Iniesta och Philippe Coutinho som senare förknippade Sevilla förnedring. Om du är fansen i Barcelona kan du också köpa Barcelona tröja med eget namn 2017/18 för att visa ditt stöd.

Barcas exklusiva bildskärm tjänar dem till deras 30: e triumf i den här tävlingen och fjärde i rad, efter att ha nått finalen i vart och ett av de senaste fem åren.

Men trots kramar och högfiffar i slutet kommer de riktiga firandet att läggas på is till nästa söndag, när segern över Deportivo La Coruna kommer att bekräfta Ernesto Valverdes sida som La Liga-mästare också.

Cristiano Ronaldo 7 Portugal tröja, billiga fotbollströjor VM 2018 till salu

Cristiano Ronaldo har brutit många poster, men det finns en som verkar vara utom räckhåll. Så många som sex spelare har gjort fler mål över Europas ligor i historien; hur många kan han fortfarande hämta? Portugal VM tröja 2018 till försäljning online butik.

Portugisiska har nyligen flyttat till sjunde plats bland de europeiska rekordskyttarna och sitter för närvarande på 396 ligamål. Enligt UEFA gjorde han tre i Liga NOS for Sporting, 84 i Premier League för Manchester United och gjorde sitt 309: e LaLiga mål på onsdagskvällen. Du kan också köpa Ronaldo tröja för att visa ditt stöd.

Han är för närvarande den ledande målskytten i Europas fem bästa ligor, före den långvariga rivaliserande Lionel Messi, men sitter bara i sjunde positionen när det gäller rekordmålare i Europas ligahistoria.


Sida 1 av 212