HealingBeauty by Daniela

Välkommen till min blogg-värld

Livet. Dess stunder. Vad går det hela ut på … egentligen.

Här kan du få möjlighet att ta del av mina inre och yttre uppfattningar om tillvaron. Vi är en helhet, dvs mer än vi tror… Bortom den fysiska skepnaden. Så många tankar, faktiskt upp till 60.000-70.000 dagligen… Vad snurrar i våra huvud… vilka tankar har mer eller mindre makt över oss… Har vi själva en möjlighet att  styra dem… kan de Verkligen skapa våra liv… och hur kommer känslorna in i bilden. Hur samspelar tankar och känslor, och hur påverkar de vår tillvaro…

Samt, bitar i det yttre. Allt från kläder, skor, skönhetsprodukter till bilar, hus, smycken till t.o.m våra titlar: förälder, yrke, vän, kollega, partner…

Våra liv… I det stora hela…

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*