möte hela morgonen

godmorgon! har haft fullt upp hela morgonen med möten *hemligt* ;) så har fått stressa massor och nu är jag helt slut haha… snart ska jag, david och steffi gå och handla ägg och fjädrar. vi ska sitta hemma hos mej och måla ägg idag! :)

lite om igår då.. först fixade vi oss hemma hos mej, sedan tog vi en taxi till woken där vi träffade massa vänner och sen drog vi vidare till cafét. drack några drinkar och shottade en del, men ändå var varken jag eller steffi speciellt  party sugna så vi åkte hem rätt tidigt!

IMG_4432 3

0 kommentarer

eastergift to you!

som ni vet så har nelly vårrea just nu och idag om ni använder koden: eastergift så får ni 10 % extra på den rea som redan är. gå in och kolla (här) om du hittar något som du gillar

rea

1. tröjan – här / 2. tröjan – här / 3. klänningen – här / 4. byxorna – här

0 kommentarer

myser i solen

hur härligt är inte vädret?! idag är nog hela stockholm ute och hänger i solen. vi tänkte ju åka in till stan men vi ångrade oss och njöt av solen här i hamarbyhöjden istället. amir kom förbi också, han är verkligen asrolig och snäll!

det är ju trots allt lördag och alla är supertaggade så ikväll kanske vi går ut! men vi får se planerar inget idag får ta det som de kommer :)

titta på oss! är inte detta den mysigaste bilden? haha IMG_9035 3

2 kommentarer

rolig kväll igår!

hade så himla rolig kväll igår!! jag och steffi gick ut och röjde på woken, dom spelar så bra musik! och sen drog vi till cafét och  efter det amba. sen mötte vi foffo och drog hem till mej. vi hade en fotosession och tog sjuukt många bilder! om ni är snälla så kanske jag lägger upp dom i bloggen! :) närå! klart dom kommer dyka upp. foffo är förresten grym på att fota! bilderna blev sjukt snygga

vi kanske ska till strandbryggan och hänga med steffis kompisar idag. så himla soft att vädret är så fint! :) vi har inga planer ikväll så vi kommer ta allt som de kommer. lika bra! (vi vill egentligen dra till ikea och hoppa på sängar, men vi får se hur det blir med det)

hundvakt. jag och foffo leker med  söta ullis!
IMG_9073 3

1 kommentar

utgång!

håller på att fixa mej med steffi och sen blir det utgång! :D så här ser jag ut just nu:

IMG_4165 5

4 kommentarer

mina läppar före och efter!

har precis varit i liljeholmen och fixat mina läppar hos STHLM skin (STHLMskin.se för att boka tid eller läsa mer) och jag är hur nöjd som helst! hade rätt mycket material kvar i läpparna sedan innan, men fyllde mest på kanterna och fixade volym. tänkte visa en före- och efterbild på hur det blev! :) dock är det ju lite svullet nu precis efteråt.

ni som vill veta mer om vilket material jag använder när jag fyller mina läppar osv kan läsa HÄR.

lips4

6 kommentarer