några drinkar senare

drog från east till söder för att ta några bärs på medis kök och bar! ante slutar snart jobbet så han kommer nog hit efteråt! :) får se vart kvällen slutar, man kanske inte ska utesluta utgång ändå haha… hoppas ni har en fin lördagskväll!

IMG_6857.JPG

0 kommentarer

east med sebbe

bytte om och stack sedan iväg för att möta sebbe, och nu sitter vi på east och äter sushi och sojabönor och dricker lite bubbel :) riktigt mysigt! har inte planerat vad vi ska göra senare ikväll, men det blir nog ingen utgång iallfall. skönt att bara chilldricka och snacka istället!

east
drömmen!

1 kommentar

lördag

tjaa bloggen! har precis käkat lunch ute med en kompis och nu är jag hemma igen och förbereder lite inför ett möte nästa vecka. jobb på en lördag, wow. haha… ska förresten börja med en ny grej i bloggen imorgon, så håll utkik ;) ingenting stort men en rolig grej som jag ska köra en gång i veckan!

såg förresten på instagram att improveme drar iväg på en kryssning idag, och av någon anledning så verkar alla förutom jag och steffi vara bjudna? visste inte ens om något haha…? trist! tycker det är viktigt med sammanhållning på en bloggportal, och med tanke på att jag typ är deras näst största bloggare så kanske man iallafall förtjänar en inbjudan? av ren princip alltså. eller kanske för att man ska känna att man tillhör en del av “laget”. vad tycker ni?

aja, inte direkt något att vara bitter över ;)

IMG_6451 2

1 kommentar

friday night

pizza och tv-spel 

IMG_9487 12

1 kommentar

disney princess in real life

kikade runt lite på internet och hittade detta som jag bara måste visa er! en konstnär som heter Jirka Vinse Jonatan har målat hur han föreställer sej att disneys prinsessor skulle se ut “in real life”, och här är resultatet. helt sjukt bra gjort! wow!!

reallifeprincess3

0 kommentarer

OUTFIT

IMG_9774 5
IMG_9817 5
IMG_9832 6

skinnskjortan finns att hitta – här / halsbandet finns – här / de röda skinnbyxorna finns att hitta – här / skorna finns – här

7 kommentarer