fan vad vaaaaarmt

fyfan vad svettigt det är idag! har legat inne nästan hela dagen eftersom jag varit så sjuk pga min allergi. men var ändå tvungen att gå till affären för att handla och hämta ut ett paket, och jag höll på att dö när jag kom tillbaka haha! så himla varmt! men man ska väl inte klaga nu när vintern äntligen är över och man får lite sol :)

IMG_4507 3
IMG_4524 2

0 kommentarer

partyklänningar & badkläder

den här veckan så är det en jätte rolig kampanj som jag skulle vilja tipsa om. eftersom att våren är här så är det 20 % på partyplagg nu några dagar. gå in och kolla in alla partyklänningar (här). finns massor med fint alldeles perfekt fram till valborg.

loves isa

bikinin finns – här / glasögonen finns – här

 

0 kommentarer

now we ’bout to break the bank, money be on my mind

IMG_0087 6
IMG_0050 4
IMG_0041 7
IMG_0226 5

17 kommentarer

it’s a beautiful day!

har precis varit ute på balkongen och tagit en morgoncigg, i bara t-shirt och shorts! fan vilken härlig dag :) dock var det ingen nåd på pollen… näsan och ögonen är helt svullna och rinner och kliar, dessa dagarna kommer jag verkligen få lida av min allergi. men det är det väl värt för lite sol och värme! ;)

IMG_4495 5

8 kommentarer

outfit inspiration

skönt att veckan är igång igen efter röda dagar och så! dagens outfit kanske ni får se sen, men här kommer iallafall en outfit inspiration:

takethis

tröjan finns – här / rayban glasögon – här / vita klackskor – här / slitna jeans – här

 

 

0 kommentarer

kvällsångest

just nu längtar jag bara hem till min kära familj. mår inte så bra ikväll, jävla ångest. vill hem till mamma och pappa. är tillbaks på noll efter den vanliga berg- och dalbanan och med facit i hand begår jag ändå samma misstag om och om igen. vill ju så gärna… och sätter mej själv och mitt liv sist och bär alla andras laster fram tills det brister.

och någonstans hoppas man nog ändå lite på att någon annan kanske ska minnas då man glömt bort sej själv. men ändå är jag ensam så det ekar i huvudet. godnatt.

IMG_1697 3

10 kommentarer