ultimata selfien med en selfie stick!

testade precis min nya selfie stick från imso! man sätter alltså fast mobilen på en “stav” och fotar med hjälp av en bluetooth kontroll. sjukt bra om man vill ta en bild lite längre ifrån och armen inte räcker till, eller om man vill ta en selfie tillsammans med massa vänner!

ni hittar selfie sticken HÄR.
IMG_6956 5
IMG_9806 5

2 kommentarer

sjukstuga

hej bloggen! jag är fortfarande hemma hos steffi, både jag och anton sov här inatt. sleepover! vi beställde massa mat från max och kollade på svenska hollywoodfruar hela natten. haha så jävla roliga är dom! jag och steffi sitter och skriker och kommenterar allt dom gör och tror typ att vi är med i serien hahah…

ni som undrade vad steffi opererat så har hon korregerat sina bröstinplantat för dom hade typ flyttat på sej efter att hon gått ner i vikt!

IMG_9717 3

1 kommentar

selfie game still strong

ska precis börja röra mej mot tunnelbanan för att åka hem till steffi. jag får agera lite “nurse” idag, haha. hon har precis opererat sej (inte pga sjukdom eller så, don’t worry ) så det blir massa chill och mys framför någon serie och sådär! alltid kul med sällskap när man är sängliggandes. hörs lite senare!

IMG_9695 6

7 kommentarer

julklappstips till bror eller pojkvän

det är ju inte alls långt kvar till julafton, och det är dags att börja tänka på julklappar! jag tycker själv att det är jättesvårt att handla julklappar, speciellt till killar!! och så är jag alltid ute i sista sekund haha… men här kommer lite tips på vad man kan köpa till sin brorsa eller pojkvän! :)

julklappstips

stickad tröja i grått - här / bulls bomberjacka - här / klockan - här / 4. skjorta - här / skinnjacka - här / skorna - här

1 kommentar

veckans senaste outfits

här är mina senaste outfits från veckan! vilken är er favorit? :)

IMG_9932 5

toppen finns att hitta – här / byxorna finns – här / hatten finns – här / kängorna finns – här / glasögonen finns – här

IMG_9664 5
jackan finns – här / solglasögonen – här / kjolen – här / kängorna – här /

P1970190 4
jumpsuit finns att köpa – här / kängorna finns – här

IMG_9774 5

skinnskjortan finns att hitta – här / halsbandet finns – här / de röda skinnbyxorna finns att hitta – här / skorna finns – här

IMG_0004 6

blusen finns att hitta – här / byxorna finns – här / väskan går att hitta – här

7 kommentarer

Fuck Marry Kill

tänkte börja med detta i bloggen en gång i veckan: Fuck Marry Kill. det blir väl skoj? :) jag lägger upp bilder på 3 olika personer, och så får ni kommentera vem ni helst skulle vilja ligga med, gifta er med och vem ni skulle döda. ni kan ju även komma med tips på vilka 3 ni vill att jag lägger upp nästa vecka också! mina egna svar finner ni under bilden ;)

fuckmarrykill3

1. chris brown, 2. justin bieber, 3. drake

mina svar: fuck 1, marry 2, kill 3

14 kommentarer