looong day

hemma efter en lång dag. har sprungit i stan verkligen hela dagen så nu är jag helt slut! men har hunnit med massor så det känns skönt :) bland annat har jag varit på ett möte, köpt en ny extern hårddisk då min andra blivit helt full, och så har jag köpt spel till mitt nintendo wii! så nu ska jag spela hela kvällen haha ;)

IMG_9812 7
IMG_9891 5

0 kommentarer

40% rabatt på nelly trend

ett tips för idag är att det är 40% rabatt på utvalda produkter ifrån nelly trend, in och kika - här!

kor

1. här / 2. här / 3. här / 4. här / 5. här / 6. här

0 kommentarer

baby isabelle

så här såg jag ut när jag var en liten plutt! det känns alltid så sjukt att kolla på gamla foton från när man var barn, och försöka förstå att man faktiskt varit så liten en gång. nästan så man får åldersnoja haha….

IMG_2445 7
IMG_2474 11

3 kommentarer

ultimata selfien med en selfie stick!

testade precis min nya selfie stick från imso! man sätter alltså fast mobilen på en “stav” och fotar med hjälp av en bluetooth kontroll. sjukt bra om man vill ta en bild lite längre ifrån och armen inte räcker till, eller om man vill ta en selfie tillsammans med massa vänner!

ni hittar selfie sticken HÄR.
IMG_6956 5
IMG_9806 5

4 kommentarer

sjukstuga

hej bloggen! jag är fortfarande hemma hos steffi, både jag och anton sov här inatt. sleepover! vi beställde massa mat från max och kollade på svenska hollywoodfruar hela natten. haha så jävla roliga är dom! jag och steffi sitter och skriker och kommenterar allt dom gör och tror typ att vi är med i serien hahah…

ni som undrade vad steffi opererat så har hon korregerat sina bröstinplantat för dom hade typ flyttat på sej efter att hon gått ner i vikt!

IMG_9717 3

1 kommentar

selfie game still strong

ska precis börja röra mej mot tunnelbanan för att åka hem till steffi. jag får agera lite “nurse” idag, haha. hon har precis opererat sej (inte pga sjukdom eller så, don’t worry ) så det blir massa chill och mys framför någon serie och sådär! alltid kul med sällskap när man är sängliggandes. hörs lite senare!

IMG_9695 6

7 kommentarer