Isabelle Strömberg

laundry day

att tvätta kläder är något utav det tråkigaste och jobbigaste jag vet! var tvungen att ta tag i en enorm tvätthög idag som jag skjutit upp hur länge som helst. men när man typ inte har några rena underkläder kvar att använda så brukar det vara dags… haha. tur att jag har jimmy här som får hjälpa till ;) annars brukar mamma vara bra på det, hehe. ibland känner man verkligen hur mycket man tog för givet när man bodde hemma hos föräldrarna. som att dom alltid tvättade, diskade och lagade mat medan man själv låg på rummet och slappade typ. nu får man slita med allt sånt själv, och hushållsarbete är så jäkla TRIST!

P1160481 5
P1160513 10

insta print

tycker det är så fint att inreda hemmet med personliga tavlor. har ni varit inne på voked.com? man kan skapa jättefina tavlor av sina instagram bilder här! just nu får ni 50% när ni skapar en instaprint tavla hos voked med koden ISABELLE. bra va? passa på!

instaprintlånad bild från nätet

lirar som på den gamla goda tiden

denna slappa lördag har gått åt till att spela lite gammalt hederligt tv spel. jag och jimmy har snart klarat ut hela super mario world till super nintendo haha :) sen ska vi nog beställa hem lite käk så man slipper lämna lägenheten idag hehe! skönt med helg ;)

Processed with Rookie
Processed with Rookie

breakfast in bed

godmorgon! en riktigt god och mysig morgon för min del iallafall :) blev överraskad av min fina pöjk med frukost på sängen och dagen kan väl inte börja så mycket bättre! mysigt att bli omhändertagen, speciellt eftersom jag känt mej lite småkrasslig och förkyld sedan jag kom hem från malta. kan tacka jimmy som smittat mej haha :( så vi båda har haft lite sjukstuga här hemma och nyst och snorat på varandra.

14825 ISA

QWASEDGFH

IMG_5421 2

gick på bio igår… och somnade!

måste berätta om min spännande bioupplevelse igår. sämst haha… jag och jimmy satt på söder och drack lite öl igårkväll. och så plötsligt får vi för oss att gå på bio! (mest bara för att ha en anledning att köpa massa popcorn och snacks typ haha). så vi kollar vilka filmer som går och filmen staight outta compton skulle börja om ca en halvtimma så vi köper biljetter till den, köper snacks och sedan går vi och sätter oss. och precis efter reklamen är slut och filmen ska börja så är alla snacks nästan uppätna och både jag och jimmy får matkoma, och däckar bara kanske 15 minuter in i filmen!! haha hade sovit så dåligt natten innan också så var svintrött, och vi vaknar igen när filmen är slut. och tur som fan var väl det ändå, kan inte tänka mej hur pinsamt det skulle vara om någon vore tvungen att väcka oss i en helt tom salong långt efter att filmen slutat haha…

så tyvärr kan jag inte säga huruvida filmen var bra eller inte! kanske måste gå och se den igen… är det någon av er som sett den? vad tyckte ni? :)

IMG_5269 4

ser ju rätt pigga ut tycker jag iallafall haha…..


Sida 1 av 861
1
......Sista »