OUTFIT

IMG_9774 5
IMG_9817 5
IMG_9832 6

skinnskjortan finns att hitta – här / halsbandet finns – här / de röda skinnbyxorna finns att hitta – här / skorna finns – här

2 kommentarer

kvantfysik?

tja bloggen! jag har precis varit ute på en promenad i detta gråa och trista väder. blev en spontan utgång igår efter seminariet så är lite småseg och försöker piggna till. är det någon mer än jag som trodde att det var fredag idag? det känns verkligen som det av någon anledning haha!

tänkte berätta lite om vad det var för seminarium vi var på igår också. det handlade om kvantfysik: medvetenhet och “omedelbar transformation” typ. jag har sedan innan varit inne lite på spåret medvetenhet som är en del av kvantfysiken och tycker det är väldigt intressant. sedan kanske några saker på seminariet var lite för mycket “hokus pokus” för min smak. jag är rätt kritisk av mej har väldigt svårt att bli påverkad eller tro på vad andra säger innan jag själv fått uppleva det. men det var ändå intressant att lyssna på! alltid kul att höra och ta del av någon annans teorier om hur saker och ting fungerar! :)

IMG_6690 6

2 kommentarer

te mys innan seminarium

jag, steffi och hanna sitter och dricker lite te och cola på bistro rigoletto. har nyss käkat och sedan ska vi på ett seminarium om kvantfysik. kan berätta mer om det efteråt!

jag har fått en allergichock av något jag ätit typ så mina läppar och ögon har svällt upp och så har jag fått som nässelutslag och det kliar överallt på kroppen :’( gick på apoteket och köpte allergitabletter, hoppas dom hjälper!! ser ut som ett monster hahah… :(

IMG_6733.JPG

4 kommentarer

dagens outfit

IMG_0004 6
IMG_0091 4

blusen finns att hitta – här / byxorna finns – här / väskan går att hitta – här

2 kommentarer

the academy of holistic training

kom precis hem efter ett träningspass, och jag tänkte berätta lite om vart jag tränar eftersom jag såg att några undrar! jag har börjat träna med en PT på the academy of holistic training som ligger på birger jarlsgatan 70. dom är grymma där! brukar köra boxning med oscar ahlin, och idag tränade jag med doni. känns riktigt skönt att komma igång med träningen, och jag vill ju ändra min livsstil lite och komma i bättre form.

boxning är fett roligt, jag har alltid varit intresserad av att börja träna någon form av kampsport men har aldrig riktigt tagit tag i det innan (lathet). klarar inte av att gå till ett gym och typ springa på ett rullband haha… behöver en rolig träningsform och någon som taggar till mej och pushar mej lite när jag ska träna.

ni kan gå in på www.academytraining.se om ni vill läsa mer, boka tid eller så!

IMG_9402 6
IMG_9411 5
IMG_9381 5

4 kommentarer

tips på festklänning inför helgen

här kommer tips på en snygg klänning inför helgens festligheter! den sitter riktigt snyggt, och man får nice ass i den hehe ;) länkar hittar ni s0m vanligt under bilderna!

IMG_9861 6
IMG_9903 6
IMG_9876 5

marinblå klänning finns att kolla in – här / örhängen finns – här / klackskorna – här

6 kommentarer