lunch på espresso house

blev direkt ut på stan idag också, har några saker att fixa! sen blir det skönt att bara få slappa i helgen! sitter på espresso house just nu med steffi och njuter av att det är fredag. ska snart hämta ut min nya dator också!

hörs senare :)

espressohouse

0 kommentarer

a monster without the mad scientist and igor

isabelle1 6

1 kommentar

new in från onepiece

hej bloggen! jag mötte upp steffi i stan och vi gick en liten runda och fastnade bla inne på onepiece som slutade med att jag fick med mej en supermysig playsuite hem! älskar att ha dessa som mysplagg när man bara är hemma eller precis efter man duschat och smörjt in sej och inte pallar klä på sej direkt. köpte även en dator på elgiganten!! dom ska installera virusskydd och uppdatera den osv, så jag ska hämta den imorgon. är supernöjd! visar er när jag hämtat hem den :)

nu är vi hemma hos steffi och planerar lite inför berlin, är så taggad! kommer bli så himla roligt :D

IMG_0854 3
IMG_0861 3

0 kommentarer

dator – tips?

tänkte ge mej ut på jakt idag efter en ny tillfällig dator som jag kan ha och blogga ifrån och undrar om ni har några tips? en någorlunda snabb dator med bra grafikkort för max 5000 kronor sådär? mina krav är att man ska kunna redigera bilder i photoshop, kolla på film (helst HD utan lagg), HDMI uttag, surfa, helst inte mindre än 15 tum skärm osv. är det möjligt? utrymmet är inte så viktigt då jag har en extern hårddisk. jättetacksam för alla förslag, jag är helt lost haha…

IMG_1617.JPG

10 kommentarer

min arbetsplats

så här ser min arbetsplats ut idag. det blir en heldag hemma alltså. svarar på massa mail (har över 500 mail att gå igenom…) betalar massa räkningar/fakturor och går igenom andra viktiga papper, ringer samtal, bokar in möten osv. att vara bloggare är inte bara en dans på rosor haha. detta är baksidan som man aldrig ser i bloggen annars! lånar steffis macbook air så jag klarar mej ett tag. tur att man har världens bästa vänner!

IMG_6614 3

2 kommentarer

jeans, vitt och svart – inspiration

det blev höst lika snabbt som det nyss var sommar. hösten är iallafall tiden för lager på lager och denim. finns det något snyggare än när det är enkelt? här är några favoriter ur denim garderoben.

ISSUE
1. stickad kofta – här / 2. jeansskjorta – här / 3. jeansskjorta – här / 4. slitna jeans – här / 5. ringar – här / 6. adidas x stan smith – här / 7. klackskorna – här / 8. örhängen – här

0 kommentarer