en kombination av svart, vinrött och vitt!

sådär jag brukar ibland ge lite tips på bra erbjudanden och idag är det ett tips där ni kan få 15 % extra i rabatt när ni handlar för 600 kr hos nelly. koden ni ska använda för att erbjudandet ska funka är SS15. den är giltig fram tills imorgon.

så jag har klippt ihop lite snyggt här med färger på klänningar i svart, vinrött och vitt. så det är lite inspiration även för er. om ni inte gillar mina tips kan ni kika in fler saker självklart, här.


shot

1. här / 2. här / 3. här

blackons2

 

4. här / 5. här / 6. här

0 kommentarer

winter wonderland

jag som börjar snacka om “vårfeelings” osv redan, så kommer det hur mycket snö som helst. det kanske bara var önsketänkande från min sida att våren började närma sej haha. fast det är ju lite mysigt med snö ändå! min balkong är helt igensnöad och ser typ ut som en liten snökoja.

IMG_3091 4
IMG_3094 4
IMG_3095 4

4 kommentarer

bio nu!

IMG_9214 4

1 kommentar

onsdag

steg precis ut ur duschen och ska snart gå och handla lite mat. tänkte försöka mej på att laga en riktig middag idag! får se hur det går :) hann aldrig med någon bio igår så tänkte ta det ikväll istället! men ni var dåliga på att komma med förslag :( finns det ingen bra film att se på bio just nu?

ska klä på mej vinterutrustningen nu och ge mej ut i snöovädret! hörs senare, puss!

IMG_2201 2

8 kommentarer

selfiekit

jag har haft den i några månader men eftersom jag sett att vissa läsare frågat förut så tänkte jag tipsa om den igen. det är en pinne som man använder som hjälpmedel för att kunna ta selfies på sej själv lättare om armen inte riktigt räcker till! bästa tipset, en selfiestick!

selfie

 

kolla in denna selfie stick HÄR

5 kommentarer

fika på espresso house

hej vänner! sitter på espresso house med jimmy och fikar, behöver lite sötsaker denna gråa och trista dag känner jag! men skönt att det blivit så mycket varmare ute, får nästan lite vårfeelings redan haha :) vi tänkte gå en sväng och kika på kläder efter vi ätit och sen får vi se vad vi hittar på. är sjukt sugen på att gå på bio senare faktiskt, har dock inte koll på om det går bra film. tips?

sol4_5202cebb9606ee74d685b2df 2
sol5_5202cebfe087c30c57486a2a 2

4 kommentarer