börjar må lite bättre

ligger och vilar upp mej och försöker bli frisk. mår lite bättre nu på kvällen faktiskt och det känns som att min feber har gått ner lite. men jag vet inte hur det blir med berlinresan, skulle egentligen börjat packa nu men är inte alls taggad längre. så mycket stress och ångest på samma gång. och så min födelsedag den 4e…

tack förresten för era kommentarer och tips på vad ni vill läsa om i min blogg. ska läsa igenom allt och få tillbaks min inspiration. vill att det ska kännas roligt att blogga igen, inte att det blir som ett tvång som leder till prestationsångest. inget blir ju bra om man inte går in för det helhjärtat och tycker om det man gör. och det är väl lite det jag tappat.

IMG_1858 2

 

0 kommentarer

måndags tips

svart funkar alltid! litet tips nu på måndagen eftersom det snart är onsdag och då är det lill-lördag igen. älskar att ni gillade accessoarerna jag tipsade om igår. funkar fint till de här plaggen också :)
isu

1. klänningen - här / 2. klänningen - här / 3. klänningen - här / 4. ringarna - här / 5. solglasögonen – här

0 kommentarer

lite ångest och sånt

har åkt på en rejäl förkylning efter helgen… mår sjukt dåligt. låg hemma hela dagen igår med feber frossa :( och så ska jag ju till berlin om två dagar? fan vet inte hur detta ska gå till, panik… vill egentligen bara hem till mamma och pappa i östersund. jag blir så ynklig när jag är sjuk, känner mej som en liten bebis haha. min fina vän sebbe kom förbi på dagen och tog hand om mej och höll mej sällskap så jag blev på lite bättre humör iallafall.

ibland känns det jobbigt när man flyttat helt ensam till en ny stad, långt ifrån familjen och sina gamla vänner som man känt nästan hela livet. man skaffar nya vänner och får förlita sej på att dom ska finnas där när man behöver det, att det blir som ens “andra familj”. men tyvärr är det sällan folk faktiskt ställer upp eller hör av sej när det väl behövs och ibland känner man sej otroligt ensam.

jag har haft rätt mycket ångest det senaste pga stress och lite annat, vilket gått ut över bloggen och jag har bloggat väldigt dåligt och för tillfället har jag ingen inspiration alls… så jag tänkte att ni kan hjälpa mej? ni får gärna kommentera tips på vad ni vill se i min blogg; outfits, videobloggar, svar på tal…? kom men alla era förslag!

vad_159197465

8 kommentarer

details

GOSHITLESS

 

finn accessoarerna här under:

ringar – här / örhängen – här / klackskorna – här / väskan – här

6 kommentarer

GREY

IMG_6910 6

en rätt så snygg bild på mej och sebbelito från idag!

4 kommentarer

out for a walk

hej bloggen! är i sollentuna hemma hos sebbe och tar en promenad med hans vovve. innan har vi chillat hos mej hela dagen, inte alls bakis efter gårdagen! så skönt! blev en snabb utgång men hade fett skoj! vi träffade upp några vänner, drack någon drink, dansade på bardisken och sedan blev det efterfestchill hos mej :)

IMG_2367 3

1 kommentar