fredagsmys med mamma

sitter och kikar på idol med mamma som kom på besök idag! :) vi lagade en god middag med lax, spenat och potatis innan. sjukt gott! det är ju så sällan jag käkar vanlig hemlagad mat eftersom jag själv inte kan laga, som ni redan vet hehe. som eftersnacks blev det tortillachips och cheddar dipp som vi gottar oss med framför tv:n.

kollar ni på idol? vem hejar ni på? jag har bara sett typ ett avsnitt innan så har inte hängt med så mycket men tycker att hon lisa är sjukt duktig!

IMG_8642 4
IMG_8670 2

0 kommentarer

vad ska man klä ut sej till i år på halloween?

nästa helg är det ju halloween, och jag ska till berns halloweenfest redan nu på måndag faktiskt. men (!!!) jag har ingen aning om vad jag ska klä ut mej till :( lyckas alltid vara ute i sista sekund när det kommer till sånt där. hinner ju inte beställa maskeradkläder heller… så får väl springa en sväng i stan och se om jag hittar något roligt. annars kör jag en old school klassiker som spöke och klipper två hår i ett lakan haha ;) har ni bestämt vad ni ska klä ut er till på halloween?

här är några av mina outfits från tidigare år:

skelett – 2013
isabelle strömberg halloween 2013
isabelle strömberg halloween 2013 2
mimmi pigg – 2010
isabelle strömberg halloween 2010
polis – 2012
isabelle strömberg halloween 2012isabelle strömberg halloween 2012 2
tjuv – 2011
isabelle strömberg halloween 2011 3

5 kommentarer

disney

disney_dark

2 kommentarer

dagens outfit – selfie

lång dag i city idag. var tvungen att åka hem en snabbsväng tidigare men nu sitter jag på woken och äter och jag passar även på att jobba lite. så länge slänger jag upp dagens outfit! så här ser jag ut idag :) tänkte förresten tipsa er om att det är en rea på imso där ni kan hitta massa snyggt till ett bättre pris. gå in och kolla HÄR.

IMG_0207 6
IMG_0204 5

selfie tröjan finns – här / vogue mössan – här

4 kommentarer

käk med min babe

mötet gick jättebra och ni kommer få veta mer om det senare :) nu är jag med sebbe och har precis följt med honom när han skulle gå och klippa sej! blev skitsnyggt :) vi tänkte dra och käka någonstans nu, har inte hunnit äta något idag så är svinhungrig.

hörs senare!

IMG_5565-0.JPG

4 kommentarer

just nu : möte på balettakademien

spännande! ;)

IMG_5550 4

0 kommentarer