right now:

IMG_7525 4

0 kommentarer

vouge mössa

i adventskalendern idag så är ett litet tips denna vouge mössan jag har på bilderna nedan, som idag kostar 49 kr. gå in och kika på erbjudandet – här!

IMG_0207 5IMG_0204 4

0 kommentarer

ge bort tandblekning från dentasy i julklapp!

den perfekta julklappen till någon i familjen eller kanske till dej själv? ;) tandblekning från Dentasy som jag själv precis börjat använda! rekommenderas starkt om du vill köra hemma tandblekning. jag har sett resultat efter bara de första omgångarna! och det räcker med att ha gummiskenorna i 30 minuter åt gången, inte 2 timmar som med många andra blekningar. ett plus!

i förpackningen får man med två gummiskenor som man ska doppa i kokat vatten så dom värms upp och blir mjuka. sedan sätter man dom på tandraden och formar med fingrarna efter tänderna. efter det är det bara att pressa ut lite blekningskräm i skenan och placera den i munnen. hur enkelt som helst!

använd rabattkoden STRÖMBERG10 i kassan när du handlar tandblekningen på dentasy.se så får du 10% rabatt!

IMG_1576-4
IMG_1599 4
IMG_1594 4

3 kommentarer

dagens lucka i julkalendern

dags att öppna dagens lucka i julkalendern och där hittar vi 30 % på stickat hos nelly. om ni har lust att kika in så kan ni göra det här. nu ska jag vidare på ett litet äventyr vi hörs senare.
so

1. stickad tröja – här / 2. stickad tröja – här / 3. örhängen – här / 4. klackskor – här

0 kommentarer

tips: nly sport har idag 50% i sin lucka

tänkte lägga in ett tips till alla er tränings freak! idag har nelly 50% på alla träningskläder i deras ”dagens lucka” adventskalender. om ni är sugna kan ni kolla in vad som finns att hitta – här!

IMG_5861 4

2 kommentarer

ute och åker en sväng

tja bloggen! jag sitter i bilen med pappa och åker en sväng! vi ska åka till farmor och hälsa på och sedan handla. älskar att åka bil, sitta och lyssna på musik och kika ut på människor och bilar. speciellt på kvällen! så himla mysigt. är det bara jag haha? :)

IMG_7719 3

2 kommentarer