we’re only young and naive still

IMG_8853 4

0 kommentarer

twin-födelsemärken haha

en sjuk fun fact: jag och steffi har EXAKT LIKADANA födelsemärken ovanför läppen. helt sjukt! vi blev riktigt chockade när vi upptäckte det för ett tag sedan haha, hur vanligt är det liksom. undrar hur många som kommer tro att detta är driv nu men det är det inte! hur coolt är inte detta?

IMG_8864 7

5 kommentarer

#bestfashionfinds 2

best

1. här / 2. här / 3. här / 4. här / 5. här / 6. här / 7. här / 8. här 

0 kommentarer

två favoriter från gårdagens lilla shopping

tjaaa! hoppas ni bloggläsare mår bra idag, någon som är bakfull och körde all in på lill-lördagen kanske? tuff dag på jobbet då haha. själv mår jag prima! jag vaknade för ett tag sedan och ska snart försöka få i mej någon frukost/lunch fast min aptit är dålig när jag precis stigit upp ur sängen. har inget speciellt inplanerat idag så vi får se vad som händer denna torsdag :)

tänkte visa er två favoriter av det jag köpte igår. ett nytt skal till iphone och en mössa. lär väl bo i denna mössan ett tag framöver, är så jäkla lat med att fixa håret under vintern och det blir oftast en räddande mössa på huvudet. och så slipper jag ju frysa öronen av mej hehe.

IMG_3268 3

3 kommentarer

vappis med steffi

har precis käkat på vapiano med steffi efter ett massa rännande i stan. köpte lite småsaker från adidas som jag kan visa senare! bla en ny mössa som jag älskar! :) nu är vi hemma hos mej och ska kika på de sista avsnitten av senaste säsongen av american horror story! sjukt bra serie! alltid trist när de tar slut.

IMG_3210 5
IMG_3180 4
IMG_3203 4

2 kommentarer

tre bra tips!

en partyhöjare! alltså kolla in den här tvådelade klänningen! perfekt tips till fredagen eller lillördag ikväll.

top3

 

1. här / 2. här / 3. här

0 kommentarer