Rafael Nadal på semester

Har du alltid undrat hur tennisstjärnorna slappar på semestern? Look no further – här har vi Rafael Nadal i egen hög person på semester i Ibiza.

0 kommentarer

Melanie Griffith har gått vidare

När det nyligen meddelades det att Melanie Griffith och Antonio Banderas ska skilja sig dök många frågor upp. Vad hände? Vem får vad? Hur ska Melanie göra med sin Antonio-tatuering? Svar på det sistnämnda är det enkelt – hon tar bort den.

 

0 kommentarer

Emma Watson krockar in i stolpe

Är man ständigt förföljd av fotografer är det lätt hänt att man inte ser vart man går hela tiden., och olyckor kan ibland uppstå. När Emma Watson var på väg från en Dior-fest såg hon inte den korta stolpen  – och krockade rakt in i den! Som tur är var den ganska kort och hon gjorde sig inte illa.

1 kommentar

Från Jon Snow till Jimmy Choo

“Game of Thrones”-skådisen Kit Harrington är ansiktet för Jimmy Choos manliga klädkollektion för hösten/vintern. Här är bilderna!

Han har kommit en lång väg från Night’s Watch…

0 kommentarer

David Beckhams nya bilder

David Beckham syns ständigt i koppling till H&M som en av deras manliga modeller. Nu är bilderna från höstkampanjen 2014 här.

0 kommentarer

Elizabeth Olsen och Dakota Fanning visar hud

I trailern för kommande filmen “Very Good Girls” får vi se Elizabeth Olsen och Dakota Fanning klä av sig och visa hud. Fanning visar till och med sin “fanny”… Undra just hur pass nakna de blir i filmen.

0 kommentarer

Visste du att…

Pamela Anderson har en son? Han heter Brandon Lee och är 18 bast. Likheterna syns både hos mamma Pamela och pappa Tommy Lee… Tycker ni inte?

 

1 kommentar

Simon Bakers cykeltur för Givenchy

Skådespelaren Simon Baker är ansiktet för Givenchys nästa herrparfym “Gentleman”. Här syns han på Paris gator spela in en reklamfilm för doften.

0 kommentarer

Adriana Lima festar i Paris

Har du alltid undrat hur det ser ut när en Victorias Secret-modell festar? Nu slipper du undra. Här ser vi Adriana Lima festa loss på VIP Room i Paris.

0 kommentarer

Caroline Lindqvist och Owen Wilsons barn

Kommer ni ihåg när det avslöjades att skådisen Owen Wilson skulle få barn med svenska personliga tränaren Caroline Lindqvist? För er som inte har sett barnet; här är den söte krabaten. Finn heter han.

2 kommentarer