Tom Hardy + valp = sötchock

Han må spela hård tuffing som Bane i “The Dark Knight Rises”, men i verkligheten är Tom Hardy en riktig gullegris. Mellan tagningarna av filmen “Legend” syns här skådespelaren gosa med en liten hundvalp. Först verkar han inte gilla det, men sedan kan han inte motstå. Gulligt värre!

 

2 kommentarer

Vila i frid, Robin Williams

Skådespelaren Robin Williams avled i måndags. Det var en av Hollywoods största namn och han hade gjort filmer som “Jumanji”, “Good Morning, Vietnam” och “Good Will Hunting”. Han blev 63 år gammal.

 

2 kommentarer

Antonio visar sina moves

Det är inte varje dag kändisar bjuder till med dans inför fotografer, men självaste charmören Zorro, Antonio Banderas, är ingen blyg man. Se bara på de där höfterna!

Swing it, magistern.

0 kommentarer

Grattis Kim Kardashian

Grattis Kim Kardashian! Du har nu varit gift med Kanye West i hela 77 dagar. Det är rekord!

Grattis

 

1 kommentar

Katy Perry i nya musikvideon

Så fort Katy Perry släpper en ny låt vet man nästan direkt att videon kommer vara något extra speciellt. I videon till “This Is How We Do” får vi se henne i hela fem olika utstyrslar.

 

Vilken tycker du är coolast?

0 kommentarer

Rafael Nadal på semester

Har du alltid undrat hur tennisstjärnorna slappar på semestern? Look no further – här har vi Rafael Nadal i egen hög person på semester i Ibiza.

0 kommentarer

Melanie Griffith har gått vidare

När det nyligen meddelades det att Melanie Griffith och Antonio Banderas ska skilja sig dök många frågor upp. Vad hände? Vem får vad? Hur ska Melanie göra med sin Antonio-tatuering? Svar på det sistnämnda är det enkelt – hon tar bort den.

 

0 kommentarer

Emma Watson krockar in i stolpe

Är man ständigt förföljd av fotografer är det lätt hänt att man inte ser vart man går hela tiden., och olyckor kan ibland uppstå. När Emma Watson var på väg från en Dior-fest såg hon inte den korta stolpen  – och krockade rakt in i den! Som tur är var den ganska kort och hon gjorde sig inte illa.

1 kommentar

Från Jon Snow till Jimmy Choo

“Game of Thrones”-skådisen Kit Harrington är ansiktet för Jimmy Choos manliga klädkollektion för hösten/vintern. Här är bilderna!

Han har kommit en lång väg från Night’s Watch…

0 kommentarer

David Beckhams nya bilder

David Beckham syns ständigt i koppling till H&M som en av deras manliga modeller. Nu är bilderna från höstkampanjen 2014 här.

0 kommentarer