BE THE GAME CHANGER

Hejsan svejsan!

Alltså jag har velat ta tag i bloggen ganska länge nu, men det har liksom inte blivit av. Jobb, event, och ja livet helt enkelt har kommit i vägen. Jag har haft en massa färdiga inlägg i skallen som jag har tänkt ut på bussen och så, men när jag väl har haft tid att sitta vid datorn, logga in på bloggen så har jag noll inspiration. Och allt det där jag tänkt skriva om är som bortblåst.

Nu kom jag hem från jobbet för en stund sedan, satte mig i soffan och kände att det skulle vara lite mysigt att blogga. Jag har egentligen haft en skitdag och borde inte alls vara speciellt sugen på att blogga, men jag har läst lite positiva quotes och fick faktiskt en liten tankeställare. Det känns som om jag gått på autopilot alltför länge. Nu är det dags att faktiskt ta hand om mig själv och jobba aktivt för ett bra mående. I helgen t ex blir en nykter helg. Och nu ska jag ta ett mysigt välbehövligt bad. Jag tror det handlar om att bara börja någonstans, oavsett om det är babysteps.

linneatja

3 kommentarer

3 kommentarer till BE THE GAME CHANGER

 1. johanna skriver:

  Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [email protected] din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

 2. THERESA skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: [email protected] du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom [email protected]

 3. Hmm is anyone else encountering problems with the
  images on this blog loading? I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog.
  Any suggestions would be greatly appreciated.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*