Little Miss Sunshine

slut spurten med hemexaminationen

Blir snart galen klockan är elva och jag sitter här fortfarande för att försöka bli färdig med hemexaminationen så ja kan få vara ledig imorgon helt men nepp blir till upp med tuppen för att plugga och inte alls fira studenterna för länge då blir det illa för lilla mig med mitt arbete om det sker. jag är ju smart klar men klarar verkligen inte mer blir nana kudden nu, skit och ja vill bli klar men nu skriver ja som en kratta om ja försöker skriva mer och det blir bara ordbajs av det hela inte okej på högskolenivå.

allt detta slit hoppas jag kommer löna sig någon gång i framtiden, det kommer de ju göra när jag är färdig men herrgud, snart så blir kaos behöver vila behöver lov! Jag går ett program som inte har ett enda lov på ett år, inte ens jullov då var den en inlämning som skulle in eller man fick ju lite men inte mycket inte, verkligheten är hård ibland allt.

 

// Johanna Dahlgren

nu är det full fart i lyan igen med massor av att göra efter två dagar med semester lite med mamma och pappa, en tripp till malmö förbi ullared och sov i malmö och en tripp till tyskland och så var det hem igen igår sent på natten eller ja halv ett så bara in i sängen och försöka sova.

idag var det en tripp till skövde för att köpa klart student presenter till eriks lillebror och min wasselin de klart som tar studenten imorgon. så åkte in till skövde och tog en lunch med bebbe och kollade lite runt på saker efter några timmar var vi klara och det blev kanon bra, efter det varre plugg som vanligt på g. nu kör vi slut spurten snart är det sommarlov !! 😀

 

/Johanna Dahlgren

Lite skillnad

Ja nu ska jag äntligen visa er lite resultat av mirakel oljan för håret som alla säger.

Det har gått tre veckor och 4 dagar typ sedan jag började använda denna oljan och detta är resultatet:

Före                                       Efter

Jag kan säga att resultatet syns inte så väl men under dessa dagar har håret växt 4cm och jag kommer ett steg längre till min önska men tyvärr måste ja klippa av en bit nu pågrund av att ja inte klippt mig på länge och de ser ut som slitet skit hår just nu. min hår färg har blivit ljusare pågrund av solens ljus som bleker mitt hår rejält och färgen ändras direkt.  jag gillar mirakel oljan så jag rekomenderar denna och jag känner av resultatet mer än ni kan se. 😉

//johanna

Myshelg i Lysekil

Helgen har spenderas i lysekil med massa mys, behövdes komma iväg på en avslappnande tur och tänka bort lite från skolan å försöka koppla av lite i alla fall.

blev en helg med ingen shopping, som brukar förekomma när man är i lysekil för det har något med lysekil att göra förmodligen men för en fattig studens plånbok var det glädje tårar.

När herr erik å ja skulle ner och fiska eller han skulle fiska och jag plugga för det finns ju ingen helg som går helt pluggfri tyvärr. ja men i alla fall så skulle erik fiska och vi ser ett stimm med fisk och de klart tror vi de var massa torskar i hamnbassängen för det brukar vara det och i med första kastet för hans del och vipps så var det napp men inte vilken napp som helst, en annorlunda fisk som vi inte sett innan så erik ska ta bort den från kroken och sticker sig och då klickar det till i huvudet på oss båda det kan vara en fjärsing den enda giftiga fisken i sverige och snabbt in på mobilen och det visade sig vara de, ring sjukvårdsupplysningen och det blev upp till stugan igen för ett bad i varmtvatten med eriks hand, som tur gjorde det bara skit ont och blev inget mer än svullnad, så det blev en fiske tur på kvällen igen och där kom torsken vi längtat på och även en fiske tur på söndagen med.

//Johanna Dahlgren

Nu var det dags igen

Tenta rush är det nu tre tentor och en inlämningen ska var gjorda till den 13 juni. Tenta i morgon tenta den 5 och inlämningen den 8 och tenta den 13 nu jävlar så det kan gå när man inte är ett dugg motiverad i skolan och det kommer en stor dipp ner i en lång håla men som tur är, är jag på väg upp igen förhoppnings vis fick reda på att ja klarade farmakologitentan så in i helvete gööt det behövdes verkligen. Nu är det som de senaste dagarbete tenta plugg i solen 😉
// Johanna Dahlgren

Nu är det dags hockey vm Sverige Italien börjar ladda upp 😉

20120512-194138.jpg


Sida 1 av 1412345...10...Sista »