Upp till bevis väx

Jag har nu fått hem ricin olja som säga att den ska stimulera hår växten så håret växer fortare så nu när mitt kös hår är borta så bestämde jag mig för att börja testa har ju alltid drömt om de långa fina håret så jag har haft Löshår i två/ tre år nu så det var dags att försöka få mitt egna hår långt utan att behöva klippa av allt igen så nu kör vi. För att få det tjocka volymen har jag även kompletterat med silicea kapslar som är ett kosttillskott som inne håller mineralet kisel som ska bidra till ett tjockt och välmående hår så man får det tjocka fina håret men på det så gör denna produkt även din hy friskare ch du får starkare och finare naglar säger bara upp till bevis så får vi se ifall det fungerar 😉
Har hört flera stycken som tycker det fungerar så nu får vi se 😉

20120508-113733.jpg
Så här ser mitt hår ut idag!
// Johanna Dahlgren

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*