slut spurten med hemexaminationen

Blir snart galen klockan är elva och jag sitter här fortfarande för att försöka bli färdig med hemexaminationen så ja kan få vara ledig imorgon helt men nepp blir till upp med tuppen för att plugga och inte alls fira studenterna för länge då blir det illa för lilla mig med mitt arbete om det sker. jag är ju smart klar men klarar verkligen inte mer blir nana kudden nu, skit och ja vill bli klar men nu skriver ja som en kratta om ja försöker skriva mer och det blir bara ordbajs av det hela inte okej på högskolenivå.

allt detta slit hoppas jag kommer löna sig någon gång i framtiden, det kommer de ju göra när jag är färdig men herrgud, snart så blir kaos behöver vila behöver lov! Jag går ett program som inte har ett enda lov på ett år, inte ens jullov då var den en inlämning som skulle in eller man fick ju lite men inte mycket inte, verkligheten är hård ibland allt.

 

// Johanna Dahlgren

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*