Ligger i sängen.

God kväll allesammans,

Just nu ligger jag i sängen och kopplar av med en varm kopp kaffe eftersom jag fryser! Det är svin kallt ute just nu, halt och vädret är förjävligt. De märks att vintern är på väg. I vissa städer snöar de ju till och med. Snöar det hos er? Jag längtar dock till snön. Att få vakna upp och titta ut genom fönstret – den känslan är så fruktansvärt mäktig faktiskt! Hur som helst. Jag glömde uppdatera er sist men jag har inte gjort så mycket under helgen förutom att jag har plockat fram en del julsaker, sen så har vi varit barnvakt åt min systerson som dessvärre åker hem imorgon.

11404_1289036270

Utöver det så har jag och mitt hjärta bara tagit det lugnt, myst framför filmer och bara haft det allmänt trevligt. Denna veckan kommer bli rätt tuff för mig. Inte nog med att jag har ett riktigt jobbigt möte nu denna veckan så är det exakt 8 månader sen min farfar begravdes nu på Lördag. Den dagen kommer vara väldigt känslosam för mig, eftersom jag saknar han så fruktansvärt mycket. Känns så tomt utan han. Ingenting är sig likt längre. Jag hoppas att han har de bättre där uppe än här nere i alla fall, för mot slutet så hade han ju ändå trots allt väldigt jobbigt och ont.

Imorgon så ska jag vänta på att min systerson åker hem, sen så ska jag och baby ta en långpromenad trots kylan. Men jag känner att jag behöver promenera av mig både ångesten och alla mina konstiga tankar. Jag får helt enkelt ta på mig extra kläder trots att jag går runt med termobyxor när jag går. Sen får vi se vad vi skall göra eftersom hjärtat fyller år imorgon. Jag ska försöka göra det bästa av situationen och göra hennes dag fantastisk trots våra jobbiga tankar som spökar titt som tätt. Vi får göra de bästa av situationen helt enkelt. Ska också invänta på ett viktigt mejl och hoppas på ett bra svar. Funderar på att baka en tårta och göra något fint, även om det inte blir något stort så är det ju tanken som räknas i slutändan.

kk

Hur som.. Nu tänkte jag stänga ner datorn en stund och kolla på lite YouTube-klipp för jag börjar känna mig väldigt seg i kroppen faktiskt. Vet inte om jag kommer att somna, men det märker ni väl i sådant fall. Jag återkommer med en uppdatering senare. Tills dess så får ni ha en underbar kväll!

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*