Väldigt effektiv idag.

God dag allesammans,

Jag hoppas att ni mår bra? Själv känner jag mig relativt på topp. I alla fall just nu. Känner mig framför allt väldigt effektiv och har en hel del energi i kroppen. Jag vaknade vid 10-tiden idag och har hunnit med en hel del faktiskt. Har bland annat hunnit svara på viktiga mejl, ätit frukost, grattat baby som fyller år idag, dammsugit och även moppat golven samt vikt in tvätt och håller just nu på att vänta på att torktumlaren skall bli klar så att jag kan vika den också.

600719._SX540_

Hur som helst så har jag inte gjort så mycket annat förutom de ovanstående sakerna. Ska alldeles strax ringa min storasyster, sen gå ut och slänga soppor samt ta min hund. Ska passa på att låta han leka av sig lite grann för snart åker han hem och då ska jag spendera min dag med min underbara älskling. Vi får se vad dagen har att erbjuda. Än så länge så ska vi bara vara med varann, ta en långpromenad och ha det allmänt mysigt. Vad som sker senare ikväll märker man då. Kanske blir en het och svettig natt? Who knows? Det återstår att se faktiskt!

Nu skall jag stänga av datorn och återgå till de sista sysslorna innan jag ska bege mig utåt, så jag återkommer lite senare. Jag hoppas att ni i alla fall får en toppen dag trots den kalla kylan och halkan därute. Var försiktiga på vägen, och var extra vaksam om du nu kör en bil. Tänk på de andra bilisterna runt omkring dig!

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*