D;

Hejsan! Jag ska flytta min blogg till     popcornblogg.bloggplatsen.se    Så om ni vill fortsätta att läsa på min blogg så får ni läsa där! För där är det mycket lättare att blogga och så, känns det som! D; Ses där!

0 kommentarer

Glass idag!

Hej! <3 Nu har jag vart och kollat på en typ militärbas eller vad det var! Då fick vi gå i grottor :o ;D Det var jätte kul men inte så intressant för mig då! Sen så åkte vi vidare och åt mat! Såklart så åt jag pizza och sen så tog vi lite glass. Det var jätte gott … Jag tog bägare med kola och vanilj smak, med lite tutti frutti strössel! ;D Jätte gott!!! Vad ska jag skriva om nudå? Jo, juste vi handlade på ica maxi när vi åkte hem! :) 
0 kommentarer

Strumpan är tillbaka

Heej! Nu har jag eller min pappa då hittat min strumpa:D Nu är jag jätte glad! Så nu skajag iallafall hem och det ska bli så skönt att bada i varma Polen och sen också sova i min egen lilla säng :) såååå skönt det ska bli! Men nu ska jag hemoch Städa mitt rum och sen spela Sims hela dagen ! Haha

0 kommentarer

Vart är du strumpan

Hej!NUUUUU har jag förlorat min strumpa!!!!! :( stackars den , jag lovar att jag ska hitta dig :) men nu ska jag snart padla kanot !!! Sen ska vi nog basta igenikväll och sen ska vi verkligen grilla marshmellows ! Nam nam:D ses

0 kommentarer

Besök!

Idag så fick vi besök av några och då fikade och så! Då fick Max också litebesök av några hundar!:) justeidag så blir det tackos  och basta och lite bad i sjön!!! Det ska blijätte kul

0 kommentarer

xD

Har ingen rubrik typ! Kom inte på någon… men aja! Juste förlåt att jag inte bloggade på dagen men det var så att … (Har en bra förklaring) Men aa.. jag va med några kompisar och bloggar inte när dom är här för att det blir taskigt mot dom! Men …. Nu ska jag snart äta mat xD Blir kyckling och potatis till mig!!!! MM Såå gott…HAHAHA :D men jag kanske ska sluta skriva nu för har inget och säga förutom .. BLA BLA BLA BLA ! 

0 kommentarer

Bal!

HEEJ! Nu är det bal på gt och det ska bli jätte kul att gå på det, min kompis hanna ska också gå! Vi va idag ! Det var kul vi åt blåbärsmuffins och ja hade jätte kul och så! xD … har inge er att säga nudå men vi kanske ses på balen om nå har gt :D Heter samie110 då! Jaja ses nu ..

0 kommentarer

:(

Ledsen att jag inte har bloggat på två dar men var i kolstugan, en sommarstuga typ! :D Det var jätte kul, var där med min kusin. Vi åkte trampbåt, fikade, skytte tävling och  badade! :D Det var jätte kul och nu så äter jag en cheesecake! MMMMMM vad gott!! :) Jaha men snart ska jag bada i vår pool eller inte snart kl typ 10:00!  juste jag kommer kanske inte blogga på typ 5 dar för att jag snart ska bo i kolstugan igen för att det var jätte kul nu…. hejdå :D

0 kommentarer

HEEJ!

Heej ! Förlåt för att jag inte blogga så mycket igår men då var jag med en kompis och kunde inte blogga då!:D Men nu så sitter jag och äter ett äpple med min mustasch. :) Vet är såå rolig! :D Haha nää men min riktiga mustasch är så fin :D Vill ni se den så okej… Här kommer….. MIN MUSTASCH! :D   :D As snygg  ju!

0 kommentarer

Godmorgon

Godmorgon! Nu har jag ätit 2 mackor med leverpastej. Jätte gott! Hmm, vad ska jag skriva om nu! Nää jag kommer inte på nått nu. Oh ja vet nu! Idag är det ju fredag och jag kanske ska sova i vår kolstuga! Det ska bli ssåååå kul för ska kanske sova där med mina kusiner i kväll :D Längtar så!

0 kommentarer