Min intervju med Veronica

Nu ligger min intervju uppe HÄR. Och eftersom det blev en ganska lång pratstund sparade jag några extra bonusfrågor bara för er som läser bloggen. De kommer här!

Vad är det bästa med att stå på scen?
– Det är skönt att man tvingas att vara i nuet. Annars tänker man mycket på vad man har gjort och vad man ska göra och hur folk uppfattar en. Det finns så mycket yttre omständigheter som hela tiden stör. Men när man står på scen så är man väldigt mycket i nuet. Sen är det ju så mäktigt med all publik och hela stämningen, att folk kan ens texter. När man har varit instängd i en studio i ett år och spelat in en massa låtar i en väldigt kontrollerad miljö så känns det kul att komma ut på en scen, där man inte riktigt vet vad som ska hända.

Hur har livet förändrats sen du blev mamma?
– Det har varit världsomvälvande, som det är för alla. Rent musikaliskt tror jag inte att det har förändrat mig så mycket, men som människa blir man ju förändrad. Men det är lite störande att det inte är någon som till exempel frågar Mick Jagger hur hans liv förändrades när han blev pappa.

Är det någon ny musik på gång eller koncentrerar du dig mest på din nuvarande skiva?

– Så fort man kommer i kontakt med ny musik som man inte har hört förut så händer det ju någonting. Då blir man lite sådär, ”jaha, har du skrivit det där bra? Och här kommer jag med min gamla skåpmat”. Då blir man alltid lite peppad och då får jag ofta idéer. Så att jag har ilte idéer om vad jag skulle vilja göra, men jag har inte gått in i studion än och börjat spela in någonting. Jag tror att jag ska göra det till våren, när min son börjar på dagis.

Har du någon favoritlåt på den här skivan?

– Det är nog kanske ”Snälla bli min” eller ”Mitt hjärta blöder”. De lite mer melankoliska håller i längden för mig.

Får du någon egentid nu med mammalivet och turnerandet?
– De få gånger som Bosse är hemma när jag är ute och spelar, då kan jag verkligen gå in på ett hotellrum och bara: ”Aah! Nu ska jag bara titta på dum-dum-tv och ligga i badkaret.” Men det känns inte jobbigt att jobba när man får så mycket respons.

Har du fått vara ledig någonting i sommar eller har det bara blivit jobb?
– Man är ju ledig några dagar mellan varven, men man hinner knappt uppatta att man är ledig. Nu har jag också hjälpt till en massa inför lanseringen av min brors smyckeskollektion. Sommaren är lite högsäsong. Man får ta det lugnt på vintern i stället och åka till något varmt land när alla andra är kvar och sliter.

Har du varit involverad i det på något sätt i smyckeskollektionen som din bor släppt?

– Nej, inte mer än att jag är hans lillasyster och har hjälpt till med lite smakråd. 

Lite som en musa?
– Ja, exakt. Jag är ju intresserad av kläder och smycken och sånt, men jag har inga ambitioner att starta ett eget märke. 

Finns det någonting du inte har gjort som du skulle vilja göra?
– Nej, jag är nog väldigt nöjd med det jag gör. Musik är det roligaste jag vet. så jag är glad att få hålla på med det. Jag kommer inte att göra en Jennifer Lopez och börja skådespela och släppa en parfym. Jag tror att det är bäst att koncentrera sig på en grej. Men om 10 år kanske jag säger något helt annat.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*