Till er som lever och umgås med oss som har ADHD/ADD

Jag är precis som du men ändå alldeles olik.

Jag känner samma känslor, upplever samma saker. Bara lite mer. När jag är glad är jag överlycklig. När jag är arg är jag förbannad. När jag är ledsen är jag förtvivlad.
När någon sårar mig känns det som om hela världen går under. När jag får en kram blir allt genast bra igen hur illa det än var alldeles nyss.

Ibland tar jag allt personligt. Allting som händer känns riktat mot mig. Och eftersom jag saknar en ventil i min hjärna så måste allting komma ut på annat sätt, oftast genom munnen. Jag kanske låter ilsken. Du kanske tycker att jag överdriver. Men eftersom jag saknar den där ventilen som du har, så blir saker som sker väldigt stora för mig. Jag får ingen chans att sortera upp tankarna och rensa bort det dåliga. Det som inte är realistiskt.

Jag är ingen dålig lyssnare men ibland har jag svårt att koncentrera mig. Droppandet från kranen, en bil som kör förbi, ett par på en bänk; allting som du med hjälp av din ventil kan sålla bort stannar kvar i huvudet hos mig. Jag ser dina läppar röra sig men ibland, jag är ledsen, så klarar jag inte av att höra vad du säger trots att jag verkligen försöker. Jag gör det inte för att nonchalera dig utan för att det finns så mycket annat att lyssna på. Och är vi i ett helt tyst rum så lyssnar jag istället på tystnaden som blandas med tankarna i mitt huvud. För där, där är det aldrig tyst.

Ibland blir du trött på mig för att jag har frågat dig om en sak och sedan nästan genast ställer samma fråga igen.
Nej, jag är inte dum i huvudet, trög eller korkad. Det är bara så att svaret du gett mig försvunnit bland alla andra tankar i mitt huvud. Så då behöver jag fråga igen.
Och kanske en gång till för att det ska fastna ordentligt. För att jag ska komma ihåg.

Att ligga i soffan  en hel kväll och titta på film fungerar sällan för mig. Efter en stund börjar det krypa i kroppen, jag tappar min koncentration och tittar på allt annat förutom det som händer på tvskärmen. Då är det min kropp som talar om att jag behöver lite omväxling. Mitt tålamod har tagit slut hur bra jag än tyckte att filmen var. Ge min övertrötta hjärna en paus tio minuter så kan vi fortsätta sen. Min skalle har inte samma förmåga att bearbeta intryck som din och tröttnar fort.

Blir du tokig på mitt eviga fipplande på telefoner, överkastet, kläder och allt annat som jag får mellan fingrarna? Det är bara mitt sätt att göra av med lite energi för att kunna hålla kvar fokus på dig.

Emellanåt känns det kanske som jag inte förstår dig och dina känslor. Men jag förstår så mycket mer än vad jag kan sätta ord på.
För när det är starka känslor i  omlopp blir min hjärna styrd av dom och inga ord kan komma över mina läppar. Jag har fullt upp med att hålla ordning på kroppen så att den inte utför oönskade handlingar mot mig själv eller andra.

Slänger jag saker överallt? Kaos är mitt sätt att hålla ordning. Eftersom det är kaos i huvudet på mig jämt så är det då jag känner mig
trygg. Det är då jag känner att jag har kontrollen.

Förvånas du över hur jag kan vara förbannad i ena sekunden och i nästa hur glad som helst? Bli inte det. Mitt humör styrs helt av vilken känsla som får övertaget. Och sådant kan ändras fort. I min hjärna är allt i ständig rörelse. Ibland hinner jag inte med.

Hamnar jag ofta i konflikt med andra? Det är bara för att jag hatar orättvisor och vägrar att se på medan andra människor råkar illa ut.
Att lägga sig i är min specialitet. Jag gör det inte för att vara jobbig utan för att jag saknar den fega spärren som brukar känneteckna människan. Jag saknar ett konsekvenstänk och sätter mig ofta i farliga situationer för att rädda människor jag tycker om eller känner medlidande för.

Du tycker kanske att jag är expert på att skämma ut mig. Du förstår, jag ser inte att vara högljudd, hoppa i vattenpölar eller skratta högt som pinsamt. Jag gör det som faller mig in. Det jag känner för i stunden. Jag har inte tid att fundera på vad andra människor tänker om mig. Det finns så mycket annat som distraherar.

Jag förstår inte instruktioner lika snabbt som du. Ibland kanske någon har förklarat samma sak för mig tio gånger utan att jag fattat ett smack. Sedan kommer någon annan och jag förstår plötsligt på en gång. För mig handlar det nämligen inte om vad du säger utan hur du säger det.

Trött på att jag tappar bort nycklarna varje gång vi ska någonstans för att sedan alltid finna dem i jackfickan när vi kommer hem?
Det är bara att du vänjer dig. Min hjärna är så upptagen av omgivningen att den inte har tid att komma ihåg vart sakerna hamnar. Jag lägger ifrån mig dem utan att tänka på det.

Vi med ADHD/ADD är intensiva. Vi känner mer. Vi hatar mer. Vi sörjer mer.
Men vi älskar också mer. För när vi älskar någon så gör vi det inte bara med hjärtat utan med hela kroppen.
När du känner att du inte orkar vara förstående längre- gå ut. Ta en paus. Ta en paus från oss, för vi kan vara nog så påfrestande. Det händer alltid något när vi är med. Vi är i ständig rörelse. Men vi är inte bara intensiva och hyperaktiva. Vi är också både intelligenta och kreativa. Vi har bara ett annat sätt att tänka på, eftersom vi saknar den där ventilen. Vi har för att överleva skapat vårt egna lilla sätt att vara och agera. Det måste du låta oss få. Och ger du oss den chansen, chansen att få vara precis den vi är, låter oss få ta tillvara på allt positivt som vårat handikapp medför så kommer du att se hur mycket vi har att ge dig. Du kommer att förstå. Och vara stolt över att just du får följa med på vår resa och upptäcka världen i vårat perspektiv.

490 kommentarer

490 kommentarer till Till er som lever och umgås med oss som har ADHD/ADD

 1. Theresa william skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till någon på nätet och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. Hans e-post: [email protected]~~V du kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.
  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindnings Spells
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare.
  8.) Du vill främjas på kontoret
  9) om du vill övernaturliga krafter
  10) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en varaktig lösning genom [email protected]

 2. Freeman Finance skriver:

  Lån !! Lån !! Lån !! Finns det någon här ute som fortfarande kämpar för att få ett lån? Är du i behov av ett lån av någon anledning och du vet inte var att få billiga och tillförlitliga lån, är din hjälp äntligen här som vi erbjuder billiga lån till låg ränta på bara 2%. Intresserade låntagare att kontakta oss via e-post på ([email protected]) och få dina lån i dag.

 3. sheryln coleman skriver:

  Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: [email protected]
  1. Lär din älskare eller make tillbaka
  2. Pengar spell / lycka spell
  3. Välstånd stavnings
  4. Skydd trollformler / övernaturliga krafter
  5. Skaffa ett jobb stavnings
  6. Promotion trollformler
  7. Att få dina pengar tillbaka
  8. Freedom trollformler
  9. kärlek stava
  10. Hämnas stavnings

 4. Mary Clifford skriver:

  Hallå,
    Vi är kristna organisationen bildats för att hjälpa människor i behov av hjälp, såsom finansiell help.So om du går igenom ekonomiska svårigheter eller om du är i någon ekonomisk oreda, och du behöver pengar för att starta ett eget företag, eller om du behöver lån till betala din skuld eller betala dina räkningar, starta en fin affär, eller du har svårt att få kapital lån från lokala banker, kontakta oss idag via e-post [email protected] för Bibeln säger “Luke 11:10 Alla som frågar får, den som söker finner, och för den som bultar, dörren öppnas “. Så låt inte dessa tillfälle passera dig av eftersom Jesus är densamme i går, i dag och i evighet more.Please dessa är endast allvarliga sinnade och gudfruktiga människor.

  Fyll i formuläret nedan ansökan helt så att vi kan öppna ett lån bearbetningsprofil för dig i mitt företag, om du är intresserad av att få ett lån från oss

    FÖRSTA INFORMATION SOM KRÄVS

  Fullständiga namn:……..
  Personliga telefonnummer: …..
  Land:…….
  Adress:….
  Ange:………
  Ålder:………
  Kön:……….
  Har du ansökt om ett lån innan:? …
  Civilstånd: …..
  Lånebeloppet krävs: ………
  Lån Varaktighet: ….
  Ockupation:………
  Månadsinkomst:…….

  Tack för din tid och förståelse !!!

  Alla svar via e-post: [email protected]}

 5. Mr williams Mark skriver:

  Välkommen till Williams märke lån företaget Motto: Din tillfredsställande är vår klocka världen. Detta är en servicemeddelande ekonomiskt, söker du efter en äkta lån? De goda nyheterna är här! williams märke lån företag är här för dig. Vi erbjuder lån i någon mängd som behövs av lånemottagaren på räntan på 2% per årliga LÅN för att utveckla verksamheten, billån, utbildning lån, privata lån. Vi är en regering godkänd och certifierad långivande bolaget, pålitlig, tillförlitlig, effektiv, snabb och dynamisk. Ett försök kommer att övertyga dig. För mer information om våra tjänster vidarebefordra alla förfrågningar till oss idag via.E-post: ([email protected])

  låntagaren informationen

  Fullständigt namn: ………….
  Land:………………………….
  Adress:………………………….
  Sex:………………………….
  Ålder:………………………….
  Personlig Telefonnummer: ………..
  Hemtelefonnummer:………………………….
  Lånebelopp behövs: …………..
  Månadsinkomst:………………………….
  Lån Varaktighet: ………
  Lån syfte: …………..

  E-postadress Publicitet sekreterare via e-post: ([email protected])

  Hälsningar
  Mr williams Mark

 6. Mary skriver:

  BRÅDSKANDE lån erbjuda Utför.
  Hej Jag är från Kalifornien USA, gift, jag har
  letat efter en verklig lån företag under de senaste 5 månaderna och
  Allt jag fick var gäng bedrägerier som gjorde mig att lita på dem och i slutet
  av dagen, tog de mina pengar utan att ge något i gengäld, alla
  mitt hopp var förlorat, jag blev förvirrad och frustrerad, jag tycker att det är mycket
  svårt att försörja min familj, jag ville aldrig att ha något att göra
  med lån företag på Internet, så jag gick för att låna pengar från en
  vän, jag berättade för henne allt som hände och hon sa att hon kan hjälpa mig att
  hon vet ett lån företag som kan hjälpa mig med något belopp av lån
  krävs av mig med en mycket låg ränta på 2%, att hon bara fick en
  lån från dem, riktade hon mig om hur man ansöker om lånet, jag gjorde
  precis som hon sa, jag appliceras med dem på
  E-post: ([email protected]), jag aldrig trott, men jag försökte och
  min
  största överraskningen jag fick lånet inom 24 timmar, jag kunde inte tro,
  Jag är glad och rik igen och jag tackar Gud att sådana lån
  företag som detta förekommer fortfarande över detta bedrägerier över platser,
  vänligen jag råda alla där ute som är i behov av lån för att gå till
  ([email protected]) de aldrig kommer att svika dig, och
  ditt liv ska förändras mina gjorde.

 7. Mr Lawson Smith skriver:

  Hallå,

  Är du en affärsman eller en kvinna? Är du i någon finansiell stress eller behöver pengar för att starta ett eget företag? Behöver du lån för att betala din skuld eller betala dina räkningar? Har du en låg kredit värdering och har svårt att få lån från lokala banker och andra finansiella institutioner? Jag vill berätta för dig vad du erbjuder lån till låg ränta på 2%, om du är intresserad av att få ett lån från oss, fyll i låneansökan ; Kontakta oss via e-post: [email protected]
  PREFIX {MR., FRU, MS., DR., Etc.}

  1) ………………. FULL NAME
  2) ……………. LAND
  3) OCCUPATION ………….
  4) civilstånd ……… …
  5) …………… …. telefonnummer
  6) månadsinkomst ………… ….
  7) ………………… ADRESS
  8) …………. LÅN SYFTE
  9) ……………. LÅNEBELOPP
  10) LÅNE TID: ……….

  Kontakta oss via e-post: [email protected]
  Jag väntar på ditt svar att gå vidare med din låneansökan .

 8. joel williams skriver:

  Behöver du en brådskande finansiell kredit lån?
  * Mycket snabb och omedelbar överföring till ditt bankkonto
  * Återbetalning startar åtta månader efter att du får pengar
  bankkonto
  * Ränta på 2% Låg
  * Långsiktig återbetalning (1-30 år) Längd
  * Flexibla lånevillkor och månatlig betalning
  *. Hur lång tid tar det för att finansiera? Efter att ha lämnat låneansökan
  Du kan förvänta dig ett preliminärt svar mindre än 24 timmar
  finansiering 72-96 timmar efter att ha fått den information de behöver
  från dig.

  Kontakta detta legitima och licensierade företag, auktoriserad
  att ge ekonomiskt stöd till alla
  För mer information och lån ansökningsblankett

  e-post: [email protected]

  Vänliga hälsningar
  Sir Joel Williams
  CASH FAST lån företag
  vd
  TEL: +60183723787
  E-post: [email protected]
  Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

 9. Andrew Thompson skriver:

  How I Was Rescued By A God Fearing And Trusted Lender [email protected]}..

  Hello, I am Andrew Thompson currently living in CT USA, God has bless me with two kids and a lovely Wife, I promise to share this Testimony because of God favor in my life, 2days ago I was in desperate need of money so I thought of having a loan then I ran into wrong hands who claimed to be loan lender not knowing he was a scam. he collected 1,500.00 USD from me and refuse to email me since then I was confuse, but God came to my rescue, one faithful day I went to church after the service I share idea with a friend and she introduce me to LEXIE LOAN COMPANY, she said she was given 98,000.00 USD by MR LEXIE , THE MANAGING DIRECTOR OF LEXIE LOAN COMPANY. So I collected his email Address , he told me the rules and regulation and I followed, then after processing of the Documents, he gave me my loan of 55,000.00 USD… So if you are interested in a loan you can as well contact him on this Email: [email protected] or text +1(816) 892-6958 thanks, I am sure he will also help you.

 10. Davis morgan skriver:

  God dag, jag är en privat investerare. Ge garantier för säkrade lån och utan säkerhet män och affärskvinnor i affärstransaktioner , bilköp, lån köpa bostäder och andra personliga lån etc ger långfristigt lån från maximalt fem till 50 år, med ränta på 2% i det här fallet, kan du också ta reda på hur mycket du behöver för att skicka villkor, om du verkligen är intresserad av att få ett lån oss, kontakta oss via e-post; [email protected]

 11. david skriver:

  Hallå

  Jag är David Kelvin En privat lån långivare du letar efter ett företag lån, personliga lån, hypotekslån, billån, studielån, konsolidering lån utan säkerhet, riskkapital, osv … Eller helt enkelt de vägrar lån från en bank eller finansiell institution för ett eller flera skäl? Du är den rätta lösningen för kredit! Vi erbjuder lån till företag och privatpersoner med låg och prisvärd ränta 2%. Så om du är
  Intresserad av en snabb och lån. vänligen fylla lånet formuläret nedan och skicka e-post till oss idag via: [email protected]
  NAMN: …………….
  ÅLDER: ……………..
  SEX: ……………….
  Civilstånd: ………………..
  Telefon: …………….
  ADRESS: ………………….
  STAD: ……………….
  STAT: ………………..
  LAND: ……………….
  Postnummer: …………………
  YRKE: …………………..
  Månadsinkomst: ………………..
  Belopp som behövs: ………………….
  Detaljer Fullständigt bänk: ………………..
  Vid behov: …………………….
  LÅNE SYFTE: ……………………
  Konkurs eller inte: ……………………..
  Återbetalning varaktighet: …………………..
  E-POST ………………………….

  Skicka ett mail idag för att få din fasta, garanterat, och enkelt lån
  Jag väntar på ditt snabba svar

  hälsningar,
  David Kelvin

 12. Andy Scott skriver:

  hello world,
  i want to inform you all that there is a solution to all sickness. i have been cure of HIV by DR Akereco the great herbalist healer. He also cast love spell he is so real and wonderful i saw the email: [email protected] of this DR Akereco online and i found so many testimony on how he help people with love spell, HIV cure and Cancer i already lost hope in life i thoughtt my life is over i have know option than to give him a try actually i contacted him and did what he ask me to do, and he gave me his medicine and directed me on how to use it, i follows his instruction,and he told me to go for check up after two weeks to confirm if his herbal medicine truly work, then after two weeks i went to the hospital to confirm if i was still positive to my greatest surprise i am heal from my HIV sickness.
  now i want to recommend DR Akereco to every sick person out there to contact him and trust him. Again here is the email of this great healer: [email protected]
  Andy Scott from U.S.A California

 13. ROBINSON MICHAEL skriver:

  LÅN ERBJUDANDE !!!

  Behöver du företag eller personliga lån? Behöver du pengar för att starta ett eget företag eller betala din skuld? Är du ställa dina mål just nu för dina vänder? Behöver du medel till två finansiella kriser?

  Detta är Mic privat utlåning, jag är en privat pengar långivare, jag ger rikstäckande finansiering stöd till kunder som är i behov av finansiering, Mic med privata lån du har tillgång till en mångfald av lån program som annars utom räckhåll för den genomsnittliga låne seeker.I erbjuder personliga lån, kapitalnystartade lån, konsolidering lån, bro lån, lån gård, fastigheter lån, konstruktion, låneprogram och många fler disponibile anche upp 90% av inköpspriset och 100% av rehab, 60 till 85% på kommersiella fastigheter, 65-90% LTV på bostäder, 90% ARV på fix och flip, upp till 95% lån att kosta med en låg ränta på 3% .Loans finns att hyras out.Approval och utbetalning så snabbt som 48 hours.My låneprogram erbjuder den lägsta och med min enkla process kan du ansöka och kvalificera sig för en av dessa lån i minutes.If du är intresserad, vänligen skriva tillbaka till mig via min e-postadress för att komma igång med din lånetransaktionen.
  E-post: [email protected].

  OBS: Mina lån är väl försäkrad för maximal säkerhet är vår prioritet.

 14. Michaela skriver:

  Tack för att du skrev det här; även fast jag troligtvis är sist på bollen är detta fortfarande högst aktuellt. Du har just satt ord på känslor jag aldrig kunnat förmedla.

  It’s both a blessing & a curse to feel everything so deeply – så himla träffande citat i det här sammanhanget. Återigen tack! Och du skriver himla bra.

 15. mary skriver:

  DETTA ÄR mitt vittnesbörd Om Det goda arbetet AV en man SOM hjälpte me..My heter Mary Clifford, och Jag Basera i London.My livet är tillbaka !!! EFTER 8 års äktenskap, min man lämnade mig and lämnade mig Med Våra tre barn. Jag Kande MIG SOM mitt liv var på väg ATT TA slampa, OCH Föll sönder. Klibb Vare sv stavnings caster heter DR Ogbo as Jag träffade in Nätet. Å ENA trogen dag, as Jag surfar via internet, var Jag Søker EFTER en bra stavnings caster as Kan Lösa mina problem. Jag kom ÖVER serie AV vittnesmål about this spell caster. Vissa torv människor vittnade Om att Han Förde deras Ex älskare Tillbaka, NÅGRA vittnade Om att Han Åter livmoder, NÅGRA vittnade Om att Han kan-Kasta en trollformel FÖR ATT Stoppa skilsmässa and SÅ vidare. Det fanns en VISS vittnesmål Jag sag, Var det Om en Kvinna som Kallas nåd, hon vittnade Om Hur Dr Ogbo kom Tillbaka synd Ex älskare i Mindre mottagare än 72 Timmar and VID Slutet AV vittnesmål Hon tappar Dr Ogbo e-postadress. EFTER ATT HA Läst alla Dessa, beslutade Jag ATT GE DR Ogbo Ett forsøk. Jag kontaktade Honom via e-post and förklarade mitt problem för Honom. In Bara tre Dagar, min man kom Tillbaka till mig. Vi löste Våra problem, och Vi ÄR Ännu gladare mottagare än tidigare. Dr Ogbo ÄR verkligen en begåvad and begåvad man och Jag Kommer Inte ATT Sluta Publicera Honom eftersom Han is a Underbar Människa … Om du Har Ett problem and du letar EFTER en verklig and äkta stava hjul ATT Lösa This problem för gräva. Prova den Stora Dr Ogbo idag, Kan Han Vara svaret in Ditt problem. Here’his kontakt E-post: [email protected] Tack behå Ogbo. Kontakta Honom FÖR följande:

  (1) Om du Vill ATT Ditt ex Tillbaka.
  (2) Om du Alltid HAR mardrömmar.
  (3) Du Vill främjas in kontoret.
  (4) Du Vill Kvinnor / Män ATT springa EFTER gräva.
  (5) Om du Vill ha Ett barn.
  (6) [Du vill bli rik.
  (7) Du Vill Binda dån göra / maka Att bli DIN FÖR Evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt Stöd.
  (9) Herbal vård
  10) Hjälp ATT Föra människor ut ur Fängelset
  (11) Förbindelse Spells
  (12) Miracle Spells
  (13) Beauty Spells
  (14) profetia CHARM
  (15) Sevärdhet Spells
  (16) onda Eye Spells
  (17) Kissing Stava
  (18) Ta Bort sjuk Spells
  (19) VAL Vinnande trollformler
  (20) Framgång I Tentor Spells
  (21) Charm ATT fa SOM Att älska gräva.
  (22) Affärs stavnings
  (23) Ta Bort HIV Sjuktrollformler

  Kontakta Honom idag in this post, [email protected] eller ring Honom telefon + 2349030731985You Kan available Kontakta Honom in Vad appar in same Telefonnummer.

 16. Fany Fanelush
  Manka Kipotabo

  Dear Sir/ Madam,

  We received your mail regarding your loan application / request, and the content herein was well noted and understood. This is a private and legitimate loan lending company, and we give out loans with an affordable interest rate of 2% only. Our loan services ranges from a minimum amount of € 5,000.00 USD (Five Thousand Euros) to a maximum amount of € 20,000,000.00 (Twenty Million Euros) and with a minimum duration of 1 year, and a maximum duration of 30 years.

  We also loan out in different currencies, as required by the borrower. We render all kinds of loan services, Listed below:

  LOAN SERVICES RENDERED:

  Personal Loans,
  Commercial Loans,
  Business Loans,
  Investment Loans,
  Real Estate/Mortgage Loans,
  Medical/Student Loans,
  Automobile Loans,

  BORROWER’S INFORMATION REQUIRED

  Full Name:
  Loan Amount Needed:
  Currency Needed:
  Loan Duration:
  Loan Purpose:
  Country:
  State:
  Mobile Number:
  Occupation:
  Monthly Income:
  Marital Status:
  Date of Birth:
  Sex:
  Complete Address:

  Immediately the above information is filled properly and sent back to us, the loan terms and conditions/repayment schedule and all other necessary documentation and inquiry shall be sent to you in good faith.

  Thank you for selecting (Targo Bank) meeting your financial requirements. We are dedicated to help you find financial freedom to permit you to achieve your goals without the extra burden that comes along with high rate debt. we are equipped with the necessary resources to attain one common objective. Your Financial Freedom! We respect the privacy and integrity of the information you share with us. Our vision is to win customer loyalty through our
  service excellence.

  We await your swift response. Thanks for your time and patronage.
  Germany Headquarter
  Mr. Hans-Peter Kappens
  Executive Officer

  Targo Bank provides personal and business banking services to corporations, government agencies, financial institutions, and individual consumers all over the world. The company offers various deposit products, including savings and checking accounts, certificates of deposit, and individual retirement accounts. It also provides credit cards, real estate loans, and mortgage loans students loans business loans infact loans for all purpose, and online banking, financial consulting, retirement planning, and estate planning services. The company was founded in 1926 and is based in Dusseldorf, Germany. TARGOBANK INC… contacts us now for urgent and immediate loan transactions of all kind at: [email protected]
  Bank Mail: [email protected]
  Mr. Hans-Peter Kappens
  Executive Officer
  Address: Leonrodstraße 2, 80634 München, Germany
  Phone:+49 89 164086

 17. Mary Clifford skriver:

  God dag,
  Jag är Mary William med namn och jag bor i USA, jag kommer att vilja prata om Guds godhet i mitt liv efter så många månader för att försöka få ett lån på internet och blivit lurad så jag blev desperat i att få ett lån från en legit långivare på nätet. Men eftersom Gud skulle ha det, såg jag en kommentar från en vän som heter William Ken och han talade om detta legit lån företag där han fick sitt lån snabbt och enkelt utan stress så han introducerade mig till en man som heter fru Sarah Tsinajine som styr en firma heter Coleman Loan Company, så jag ansökt om ett lån summa ($ 170,000.00USD) med låg ränta på 3%, så lånet godkändes och insatta på mitt bankkonto på mindre än 48 timmar, det var så jag kunde få mina lån för att hålla min brutna verksamheten igång och även att betala mina räkningar så jag råda alla er som är intresserad av att få ett lån snabbt och enkelt att vänligen kontakta dem via e-post: [email protected]} att få någon form av lån du behöver i dag, tack när du läser den största vittnesbörd i mitt liv.

 18. Bolivar Agata skriver:

  Jag Bolivar Agata vid namn. Jag bor i Spanien, jag vill använda detta medium för att varna alla lånesökande att vara mycket försiktig eftersom det finns bedragare everywhere.Few månader sedan jag var ekonomiskt ansträngda, och på grund av min desperation jag var lurad av flera online långivare. Jag hade nästan förlorat hoppet tills en vän hänvisade mig till en mycket pålitlig långivare kallas Mrs.Mary Clark som låna mig en osäker lån på $ 95.000 under 2 timmar utan någon stress. Om du är i behov av någon form av lån bara att kontakta honom nu via: maryclark [email protected] Jag använder detta medium för att varna alla lånesökande på grund av fan jag passerade i händerna på dessa bedrägliga långivare. Och jag vill inte ens min fiende att passera genom en sådan helvete att jag passerade i händerna på de bedrägliga online långivare, jag kommer också vill att du ska hjälpa mig passera denna information till andra som också är i behov av ett lån när du har också få din lån från Mrs.Mary Clark, jag ber att Gud ska ge sitt långa liv.
  Gud välsigne honom för evigt.
  Bolivar Agata
  Vittnesbörd om hur jag fick mitt lån

 19. Lena skriver:

  Jag förlorade min man en gång och jag kunde inte råd att förlora honom igen. Jag kunde ha varit en misslyckad mor om jag inte höra Dr IREDIA.
   Min terapeut rådde mig att prova andliga medel på min make och hon rekommenderade Dr IREDIA via [email protected] eftersom hon vet stort antal människor som han har hjälpt.
   Mitt fall var så fruktansvärt att min man hotar mig alltid att inte involvera mig i någon av hans hemliga angelägenheter, håller han en hel del hemligheter och vi kunde inte vara sanningsenlig med varandra efter 3år av vårt äktenskap. Jag mindes ibland förra året att han försvann för tre månader och verkade dagen jag födde vår son. Jag overhead hans samtal nyligen att han vill flytta permanent till ett land som jag är inte bekant med. Det värsta är att han nämnde aldrig detta till mig innan han började agerar tröttnade och prata om skilsmässa. Han sade att han ångrade gifta eftersom jag håller blockerar hans vägar och lovade att skilja äktenskapet innan han försvinner för att träffa sin nya älskare. Det var då jag ropade och tog ärendet till Dr IREDIA enligt anvisningar från min terapeut. Den verkliga orsaken till hans handlingar avslöjades av DR IREDIA, att min make fångades av en dam som han mötte på Internet som använder onde anden att styra honom. Jag blev glad när jag hörde detta eftersom jag misstänkte att också. Att skära min historia kort; Jag förutsatt pengar för de nödvändiga objekt att kasta förtrollningen. Efter att han hade slutat gjutning passet, den andra dagen, de båda hade ett gräl och han slog upp sin flickvän och han kom tillbaka hem tigger mig att förlåta honom att hans ögon rensas nu att han aldrig kommer att göra något som kommer att skada hans familj igen och lovar att vara en omtänksam far och aldrig att fuska på mig igen. Jag är så glad att jag inte förlora honom till flickan och alla uppskattning går till Dr IREDIA för sitt stora arbete. Jag kommer också att råda dig att kontakta dr IREDIA för alla typer av utmaningar i ditt äktenskap, kommer han att vara svaret på dina problem. Kontakta honom nu med denna e-post ….. kommer [email protected] för ditt äktenskap aldrig att förbli densamma.

 20. Johnson Williams skriver:

  Hallå,

            Vi är fast organisation som bildats för att hjälpa människor i behov av hjälp, såsom ekonomisk hjälp. Så om du går igenom ekonomiska svårigheter eller du har några finansiella röran och du behöver pengar för att starta ett eget företag eller om du behöver lån för att betala din skuld eller betala dina räkningar, starta en trevlig företag eller du finner det svårt att skaffa kapital lån från lokala banker, kontakta oss idag via e-post:: [email protected] Så låt inte dessa tillfälle passera dig av eftersom Jesus är densamme i går, i dag och för evigt mer. Vänligen dessa är för allvarliga sinnade och gudfruktiga människor.

 21. Juan Carlos skriver:

  Hälsningar till alla där ute,

  Jag kommer med goda nyheter till din dörr Mitt namn är Mr Juan Carlos är ett privat lån
  långivare, jag erbjuder privata och företag lån med en årlig minimi räntor som låg
  som 3% inom ett år till 28 år återbetalning varaktighet tid till någon del av världen.
  Och jag ger ut lån inom intervallet $ 1.000 till den maximala mängden
  $ 100,000,000.00 USD, Våra lån är väl försäkrad och maximal säkerhet är vår prioritet,
  berörda personer bör kontakta oss idag på via e-post
  ([email protected]) för mer information om detta lånetransaktionen ,

  Hälsningar
  Juan Carlos

 22. paul skriver:

  Paul Gregg

  Jag är Paul Gregg, när jag hittade så småningom vittnesbörd om detta spell caster Dr.sunny, hur han hjälpt många människor att få sina älskare och trasiga hem, jag kontaktade honom via hans e-postadress [email protected] eftersom jag var helt desperat att få min fru tillbaka. Ett liv utan min fru var en riktig röra för mig och mina barn. Jag ville ha en dramatisk förändring och jag tänkte magi kan vara lösningen. Efter att ha diskuterat upplösning med Dr solig, gav han mig hopp om att han kommer att återställa mitt äktenskap. Jag kände att han faktiskt kommer att göra min fru att återvända hem och han gjorde! Det är fantastiskt vad denna stora spell caster har gjort för mig, är hans hjälp ovärderlig! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan Dr.sunny, gör han sitt jobb så bra han är organiserad och mycket funktionell, jag tror att han är den bästa spell caster jag kan räkna med när det gäller alla typer av stavnings Jag var täckt att hans pass fungerade, om du behöver hjälp, kontakta honom på [email protected] eller telefonnummer 2348077620669

  Han anmäla följande problem för alla
  Över hela världen ON:
  1. Lär din älskare eller make tillbaka
  2. Andlig shot
  3. Utbildning
  4. Pengar spell
  5. Lång livslängd spell
  6. Prosperity stavnings
  7. Skydds spell
  8. Skaffa ett jobb stavnings
  9. Att bli chef spell
  10. Få stora lån utan att betala någon avgift spell
  11. Få bluff pengarna tillbaka
  12. Barn stava
  13. graviditet stavnings
  14. Freedom stavning
  15. kärlek stava
  16, försvinnande stavnings
  17. Invisible humant stavnings
  18. Framgång eller pa ** spell
  19. Äktenskap spell
  20. Revenge spell
  21. Popularitets stava
  22. Killing spell
  23. Cancer spell
  24. naturliga krafter stava
  25. Madness spell
  26. Fri hus lånpass
  27. Perioden av filmer och filmproduktion
  28. HIV / AIDS spell
  29. Tuberkulos stavnings
  30. Gå ner i vikt och kropp stavnings

 23. Hazard skriver:

  Jad Kimi Ekonomi / Quick Loan Jad Kimi Finance erbjuder en kommersiella och personliga lån till 2% ränta, leasing och medelstora finansiella lösningar som kan hjälpa enskilda eller företag bygga en starkare, bättre framtid. Har du fått avslag av finansiella institutioner eller i skuld översyn? Detta företag kommer att ge den nödvändiga finansiella lösningen. Godkännande och överföring av lån tar bara två arbetsdagar för ytterligare information kontakta detta mail [email protected] för mer information.

 24. Mr Rashide Abdulahi skriver:

  Uppmärksamhet !!! Låneerbjudande

  Jag är Mr Rashide Abdulahi ett privat lån långivare. vi får ut alla typer av lån, vi ger ut lån till låg ränta på 3% och goda arbetsförhållanden, om du behöver ett lån för företag eller för att betala dina räkningar då du uppmanas att kontakta oss för vi gör kvalitet tjänster som kommer att göra dig nöjd. e-post: [email protected]

  LÅNE tjänster som finns:
  ================================
  * Kommersiella lån.
  * personliga lån.
  * Business lån.
  * Investeringar lån.
  * Utveckling lån.
  * Förvärv lån.
  * Konstruktion lån.
  * Business lån och många fler:

  Vi gör alla typer av lån i god service, kontakta oss via e-post: [email protected]
  Tack
  mr Rashide

 25. Alexandrine skriver:

  Lån erbjudande till privatpersoner
  Har du ekonomiska problem,
  - Att betala skulder
  - Starta projekt
  - Investeringsprojekt
  - Fastighetsprojekt
  - Jag erbjuder lån pengar till överkomliga och konkurrenskraftiga priser.
  - Räntan är 3%.
  - Bidraget bidragsbeloppet varierar från € 5000 upp till 10.000.000 €
  - De medel finns tillgängliga inom 24 timmar i ditt bankkonto efter att underteckna ett låneavtal.
  - För mer information: [email protected]

 26. Maurice skriver:

  God dag,
  Behöver du ett lån mellan individer att hantera finansiella svårigheter och slutligen ut ur återvändsgränden som orsakas av banker för avslaget på deras krav på kredit poster? Vi erbjuder äkta lån som sträcker sig från 1000 till 100.000.000, ingen bankgaranti och till ett överkomligt ränta på 2%. Jag kan hjälpa att göra en särskild lånebeloppet du vill. Kontakta mig om du är intresserad.
  E-POST: [email protected]

 27. ames Carl skriver:

  Detta är en stor nyhet för alla som är i behov av finansiering som vi är en beprövad och testad online-företag som erbjuder professionell utlåning till privatpersoner , företag och organisation vara det för något annat motiv. Vi har ett A + rating när det gäller finansiering kvalitet över hela världen. Intresserade personer bör vänligen maila ([email protected])
  För mer information om låneprogram , besök vår officiella hemsida: http://www.jamescarlloanfirm.webs.com

 28. Mary Clifford skriver:

  Jag är en gift man just nu med två barn och jag var fast i en ekonomisk situation i augusti 2012 och jag behövde för att refinansiera och betala mina räkningar för min son medicinering. Jag försökte söka lån från olika lån företag både privat- och företagskunder men aldrig med framgång, och de flesta banker minskade min kredit. Men eftersom Gud skulle ha det, var jag introducerades till en kvinna av Gud ett privat lån långivare genom en vän som heter James och jag fick en lånebeloppet på $ 170,000.00USD och idag är en företagsägaren och mina barn mår bra … så jag vill råd någon i behov av ett lån för att snabbt kontakta honom via e-post på: ([email protected]) att han inte vet jag gör det jag ber att Gud ska välsigna honom för det goda han har gjort i mitt liv.

 29. Caroline skriver:

  TACK FÖR STOR DR Sunny för att lösa mina problem HANS e-post är ([email protected]

  Mitt namn är Caroline Nelson, jag var gift med min man i 5 år vi levde lyckligt tillsammans för detta år och inte förrän han reste till USA för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess har han hatar mig och barnen och kärlek hennes enda. så när min make kom tillbaka från resan sade han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han kommer nu att USA för att se den andra awoman. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag bara bodde hos min mamma och jag var inte behandla bra eftersom min mamma gifte sig med en annan man efter min far död så man hon gifte sig inte behandla henne väl, i och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka hem eftersom jag älskar och vårda honom så mycket, så en dag som jag bläddrar i min dator såg jag ett vittnesbörd om denna spell caster DR Sunny, vittnesmål delas på internet av en dam och det imponerar mig så mycket jag tänker också på att ge det ett försök. Till en början var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och han berättade för mig att vara lugn för bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och min bästa överraskningen jag fick ett samtal från min make den andra dagen frågar efter barnen och jag kallade DR Soligt och han sade dina problem löses mitt barn. så detta var hur jag få min familj tillbaka efter en lång stress bromsa upp av en ond kvinna så med all denna hjälp från DR Sunny, jag vill att ni alla på detta forum att gå med mig att säga ett stort tack till DR Soligt och jag kommer även råd för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom hans e-post) ([email protected]) han är lösningen på alla dina problem och predikament i livet. återigen sin e-postadress är ([email protected]) eller ring honom nummer och även lägga honom på whatsapp 2348077620669

  HAN ÄR specialiserade på FÖLJANDE PASS.

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.

  (2) Om du alltid har mardrömmar.

  (3) Om du vill främjas på kontoret.

  (4) Om du vill kvinnor / män att springa efter dig.

  (5) Om du vill ha ett barn.

  (6) Om du vill bli rik.

  (7) Om du vill binda din make / maka att bli din för evigt.

  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

  (11) om du vill skilja dig från din make.

  (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.

  (13) Graviditet stava att tänka barnet

  (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett hur det skede

  (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.

  (16) om du har någon sjukdom som (H I V), (cancer) eller någon sjukdom.

  (17) om du behöver böner om befrielse för ditt barn eller dig själv.

  återigen se till att du kontaktar honom om du har några problem han kommer att hjälpa dig. sin e-postadress är ([email protected]) kontakta honom omedelbart ….

 30. Sr. Williams skriver:

  God dag,

      Är du en affärsman eller kvinna? Är du i någon finansiell oreda eller behöver du pengar för att starta ett eget företag? Behöver lån? Betala din skuld eller betala dina räkningar eller starta en trevlig företag? Här är lösningen WILLIAM FINANCE VERKET
   
  a) Lån Personal och expansion,
      b) Entreprenörskap, utbildning,
      c) skuldkonsolidering ,
      d) Lån jul
  lånebehov

      1. Fullständigt namn:
      2. Mobilnummer :
      3. Land:
      4. Lånebelopp behövs:
      5. Varaktighet för lån:.

  Komma tillbaka till oss med den nödvändiga mängden och varaktigheten av lånet! Alla intresserade kandidater bör komma tillbaka till mig via e-post: [email protected]

 31. Alan skriver:

  KOMPLIMANG av säsongen för alla och kan denna säsong ge glädje och lycka PÅ DIN FAMILJ OCH innebär också OM familjeåterförening och restaurering det nya året 2016 ……

  Mitt namn är Alan Pratte, från USA. Jag vill dela mina vittnesmål med allmänheten om vad den här mannen som kallas Dr SUNNY har just gjort för mig, har den här mannen bara tog tillbaka min förlorade före detta fru till mig med sin stora stava, var jag gift med denna kvinna som heter Sharon vi var tillsammans under en lång tid och vi älskade vår jagets men när jag inte kunde göra henne gravid för mig och även ge henne allt hon behöver hon lämnade mig och berättade att hon inte kan fortsätta längre då jag nu letar efter sätt att få henne bakåt tills en vän till mig berättade om den här mannen och gav sin kontakt e-post: [email protected] då du inte kommer att tro detta när jag kontaktade mannen på mina problem han förberett denna spell rösterna och föra min förlorade fru tillbaka, och efter en månad blev hon gravid för mig eftersom han gav mig några örter för att ta även och när hon gick för ett test och resultatet uppgav att hon var gravid är glad idag är en far till en flicka, tack än en gång den stora DR SUNNY för vad du har gjort för mig, om du är ute passerar genom någon av detta problem som anges nedan:

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn / graviditet stava.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.
  (10) Stoppskilsmässa
  (11) botemedel till alla typer av sjukdom / SJUKDOMAR HÄR
  (12) vinnande av lotteri
  (13) Cure till HIV / Aids
  (14) LOTTERI / LOTTO SPELL VINNANDE
  (15) bota herpes och andra sexuellt överförbara sjukdomar alls …
  (16) Har du blivit lurad innan och behöver återställa alla DOLLAR / pengar du förlorade mot DESSA bedragare ??? .. KONTAKTA DR soliga han hjälpte min vän ringde WILLIAM från USA till återhämta sig tillbaka summan av $ 300,000.00 dollar HAN förlorade mot SCAMMERS ONLINE

  E-post … [email protected] .. Du kan också lägga honom på WhatsApp ANVÄNDA DENNA MOBILNUMMER: 2348077620669

 32. Mr Rashide Abdulahi skriver:

  Uppmärksamhet !!! Låneerbjudande

  Jag är Mr Rashide Abdulahi ett privat lån långivare. vi får ut alla typer av lån, vi ger ut lån till låg ränta på 3% och goda arbetsförhållanden, om du behöver ett lån för företag eller för att betala dina räkningar då du uppmanas att kontakta oss för vi gör kvalitet tjänster som kommer att göra dig nöjd. e-post: [email protected]

  LÅNE tjänster som finns:
  ================================
  * Kommersiella lån.
  * personliga lån.
  * Business lån.
  * Investeringar lån.
  * Utveckling lån.
  * Förvärv lån.
  * Konstruktion lån.
  * Business lån och många fler:

  Vi gör alla typer av lån i god service, kontakta oss via e-post: [email protected]
  Tack
  mr Rashide

 33. POWER ROYAL FUNDING skriver:

  VI ERBJUDER LÅN TILL ALL IN behöver på 3%, KONTAKTA OSS NU PÅ: power.royalfundingltd @outlook.com.

 34. MARY skriver:

  Som ženatý muž v okamihu, keď sa dvoma deťmi a bol som uviazol vo finančnej situácii augusta 2012 a potreboval som refinancovať a zaplatiť svoje účty pre môjho syna lieky. Snažil som sa snaží pôžičky od rôznych úverových firiem aj súkromných aj firemných, ale nikdy s úspechom, a väčšina bánk odmietol svoj úver. Ale ako Boh chcel, som sa zoznámil so ženou boha súkromné pôžičky veriteľ priateľom menoval pána Jamesa a ja dostal pôžičku čiastku vo výške $ 50,000USD a dnes som majiteľom firmy a moje deti robia dobre … tak chcem poradiť niektorý ktoré potrebujú úver, aby ho rýchlo kontaktovať e-mailom na: ([email protected]) nevie, ja to robí Modlím sa, aby Boh ju požehná za dobré veci, ktoré urobil v mojom živote.

 35. Richard Farmer skriver:

  Hej, jag är en privat lån långivare, som ger ut lån i en mycket låg ränta på 2%. Vi ger ut alla typer av lån som Educational lån, Business lån, bostadslån, Jordbruks lån, personliga lån, auto lån och andra goda skäl. Vår låneprogram är mycket direkt och flexibel som din tillfredsställelse och ekonomisk framgång är vårt mål. Om du är intresserad, för mer information kontakta oss nu via e-post: [email protected]

 36. Ketesha Mills skriver:

  Jag Ketesha Mills med namn. Jag bor i turkiska, jag vill använda detta medium för att varna alla lånesökande att vara mycket försiktig eftersom det finns bedragare everywhere.Few månader sedan jag var ekonomiskt ansträngda, och på grund av min desperation jag var lurad av flera online långivare. Jag hade nästan förlorat hoppet tills en vän hänvisade mig till en mycket pålitlig långivare som heter Peter Jackson som låna mig en osäker lån på $ 85,000 i 2 timmar utan någon stress. Om du är i behov av någon form av lån bara att kontakta honom nu via: [email protected] Jag använder detta medium för att varna alla lånesökande på grund av fan jag passerade i händerna på dessa bedrägliga långivare. Och jag vill inte ens min fiende att passera genom en sådan helvete att jag passerade i händerna på de bedrägliga online långivare, jag kommer också vill att du ska hjälpa mig passera denna information till andra som också är i behov av ett lån när du har också få din lån från Peter Jackson, jag ber att Gud ska ge honom långt liv.

  Gud välsigne honom för evigt.

  Ketesha Mills

  Vittnesbörd om hur jag fick mitt lån

 37. MARY skriver:

  God dag,
  Jag är Mary Williams med namn och jag bor i USA, jag kommer att vilja prata om Guds godhet i mitt liv efter så många månader för att försöka få ett lån på internet och blivit lurad så jag blev desperat i att få ett lån från en legit långivare på nätet. Men eftersom Gud skulle ha det, såg jag en kommentar från en vän som heter William Ken och han talade om detta legit lån företag där han fick sitt lån snabbt och enkelt utan stress så han introducerade mig till en kvinna som heter fru Sarah Tsinajine som styr en firma heter Coleman Loan Company, så jag ansökt om ett lån summa ($ 170,000.00USD) med låg ränta på 3%, så lånet godkändes och insatta på mitt bankkonto på mindre än 48 timmar, det var så jag kunde få mina lån för att hålla min brutna verksamheten igång och även att betala mina räkningar så jag råda alla er som är intresserad av att få ett lån snabbt och enkelt att vänligen kontakta dem via e-post: [email protected]} att få någon form av lån du behöver i dag, tack när du läser den största vittnesbörd i mitt liv.

  information som krävs
  Fullständiga namn :
  Belopp som behövs:
  Varaktighet:
  Telefonnummer och land os bostad:

  Alla svar via e-post: [email protected]}

 38. carlos skriver:

  Snabb och enkel möjlighet

  Herr och Mrs,
  Snabb och enkel möjlighet att få ett lån
  Letar du efter ett lån för att återuppliva dina aktiviteter för att förverkliga ett projekt, att köpa en lägenhet, behöver du en kapital att investera, men tyvärr banken ber dig de villkor du inte kan fylla. Nu mer bekymmer för dig, en mycket snabb och effektiv privat finansiering tjänst som kan hjälpa dig med dina finansiella behov. Men tveka inte att kontakta mig: [email protected]

 39. GONZALEZ ANDRES skriver:

  Hallå,
  Är du en affärsman eller kvinna? Om det i någon finansiell oreda eller behöver du pengar för att starta ett eget företag? Du behöver kredit för att betala skulden? Om du har en låg kredit värdering och bank / andra lokala finansinstitut upplever svårigheter att få lån från? Personliga lån, expansion av verksamheten, entreprenörskap och utbildning, skuldkonsolidering , hårda pengar lån. Tja, behöver du ett lån eller finansiering av någon anledning. Vi erbjuder lån med låg ränta på 2%, kontakta oss med en ständig följeslagare av kredit genom denna e-post ([email protected])

 40. Parker Smith skriver:

  Hello Sir / Ma,
  NYÅR Lån av SERVICE!
  Letar du efter legitima, snabb och pålitlig lån?
  Free inga säkerheter / lån säkerheter lån, som
  erbjuda lån tjänster av olika slag som sträcker sig från
  Komplett lån förlagslån bättre utformad för att
  du. Lånen ges till en mycket låg ränta.
  Vi erbjuder inteckning företag, affär, personligt, bostäder, förvärv
  mark och många fler. Personnummer behövs inte och
  ingen kreditkontroll krävs garanti 100% av nationen /
  värld. Vår värdighet är respekt samtidigt som det
  tjänster med högre kvalitet, vi inte glömma att dra
  uppmärksamhet vi ger lån till kunder uppriktigt och allvarligt
  mentalitet som måste lyftas med hjälp av ekonomiskt
  lån / krediter. Kontakta oss nu genom vår
  e-post E-POST [email protected]
  LÅN ANSÖKAN
  Mottagarens namn: ……..
  Leveransadress: …
  Land: ……..
  Land: ……..
  Stad: …….
  Postnummer: ……..
  Mobilnummer: …..
  Fax: ………
  Födelsedatum: …………
  Stil: ……
  Status: ……
  Yrke: ……………
  Behövs: …….
  ID-kort……..
  Lån Syfte: ……….
  Lånet / Längd: ……..

  parker smith

 41. Christy Mark skriver:

  Hallå
  Detta är att informera dig om att fru Christy Mark , ett privat lån långivare har öppna ekonomiska möjligheter till alla . Vi har ett klart och begripligt sätt och villkor enligt individer , företag och företag som ger lån med ränta på 2 % . Kontakta oss idag via e -post : ( [email protected] ) Kom, låt oss sätta stopp för din ekonomiska problem .

 42. pastor harry skriver:

  Hallå,

  Letar du efter ett företag lån, personliga lån, hypotekslån, billån, lån, skuldkonsolidering lån, lån utan säkerhet, riskkapital, etc. .. Eller har du ett lån från en bank eller ett finansiellt konfiguration varit ett avvisat eller mer skäl inte sina låne lösningar! Jag är pastor Harry, en privat långivare, utlåning till företag och privatpersoner på en låg och prisvärd ränta på 2%. Intresserad? Kontakta oss för att behandla lånet efter överföringen inom 48 timmar. Kontakt: [email protected]
  tillämpningar

  Namn:
  Födelsedatum:
  Kön:
  Civilstånd:
  Adress:
  plats
  Status:
  Postnummer:
  Land:
  Telefon:
  E-post:
  Ange syftet med lånet:
  Lånebelopp:
  Lån varaktighet:
  Månatliga nettoinkomst .

  Tillbaka till mig så fort som möjligt med informationen ovan för mer information.
  Hoppas,

 43. Jason Will skriver:

  Är du ekonomiskt pressas?
  Vill du söka medel för att betala av krediter och skulder
  Vill du söka finansiering för att inrätta ett eget företag?
  Är du i behov av privatpersoner eller företag lån för olika ändamål?
  Vill du söka lån för att genomföra stora projekt
  Vill du söka finansiering för flera andra processer?
  Om du har något av ovanstående problem, kan vi vara till hjälp för dig, men jag vill att du ska förstå att vi ger ut våra lån till en ränta på 3%.

  Intresserade personer bör kontakta mig med detta nedan detaljer.

  LÅN ANSÖKAN
  Förnamn:
  Födelsedatum (yyyy-mm-dd):
  Lånebelopp behövs:
  Varaktighet:
  Ockupation:
  Telefon:
  Land:

  Min kontakt e-post: [email protected]
  Observera: att all post ska skickas till: [email protected]

  Tack och God Bless.

  Jason

 44. Helen skriver:

  Hej alla jag heter Helen, är här för att vittna om hur jag var lurad av olika lån långivare från denna webbplats. Jag var i behov av ett lån och jag tillämpas från olika långivare från denna mycket plats. De bad mig att betala en viss summa pengar på annan grund, men jag får aldrig min lån. Detta var hur jag förlorade summan av 5,000kr. Jag var nu i skuld eftersom jag lånade pengar från en vän. En dag kom en vän till mig presentera mig för Laura Smith. Hon berättade hur hon har hjälpt honom med lån på flera fall utan dröjsmål. Jag var rädd och aldrig tro henne. uppmanar hon mig att lita på henne, var detta hur jag som introducerar till henne genom hennes e [email protected]} .she berättade att hon kommer att erbjuda mig lånet som jag behöver bara följa dem. Jag gjorde som hon berättade och utan dröjsmål, jag fick mitt lån som hon tidigare löfte. Är här för att berätta att de flesta av de lån långivare på denna webbplats är bedragare. Om du behöver verkligen en äkta lån vänligen träffa Laura Smith genom sin e-post ([email protected]). Hon är ett registrerat pålitlig lån långivare.

  Helen

 45. lillian skriver:

  Mitt namn är Lillian. Jag bor i USA Florida och jag är en lycklig kvinna i dag? Jag sa till min själv att varje lån långivare som skulle kunna förändra mitt liv och min familj, jag kommer se varje person som söker lån till dem. han gav glädje för mig och min familj, jag var i behov av ett lån på $ 250,000.00 att starta mitt liv hela som en ensamstående föräldrar med 3 barn Jag innebar detta ärlig och gudfruktiga lån långivare på nätet Lucas som hjälpte mig med ett lån på $ 250,000.00 US dollar, han är verkligen gudfruktiga man arbetar med en ansedd lån företag. Om du är i behov av lån och du är 100% säker på att betala tillbaka lånet kontakta dem och tala om för dem att fru, Lillian hänvisade dig till dem. kontakta via e-post: [email protected]

 46. laura skriver:

  Jag känner mig så tacksam och har bara ord vittnesbörd om en kraftfull spell caster kallas Dr.Adodo som hjälpte mig att få min älskare tillbaka inom loppet av 24 timmar. Vi hade varit ifrån varandra i ca 3 månader, Vid första jag kände aldrig jag gjorde det rätta genom att kontakta en spell caster, men jag älskade min älskare så mycket att jag inte kommer att ge honom upp för någonting i den här världen. Så jag bestämde mig för att kontakta Dr.Adodo genom sin postadress jag hittade på internet och jag berättade för honom om min situation, jag först lärde Dr.Adodo kommer inte att kunna föra min älskare tillbaka tills min älskare ringde mig och var så ivrig ha mig efter 48 timmar som jag kontaktade Dr.Adodo. Nu mig och min älskare leva tillsammans och han kan inte spendera en timme utan mig, jag känner mig så lycklig att dela detta vittnesbörd eftersom det fanns ingen negativ handling bifogas DR.Adodo Stava, Hans spell var så snabb och tillförlitlig. Du kan kontakta Dr.Adodo på sin e-post om du verkligen vill att din älskare tillbaka på e-post: [email protected] Eller ring Dr.Adodo mobilnummer på +2348156784928 eller kontakta honom direkt på sin hemsida:// http://adodospelltemple.wix.com/adodospelltemple

 47. RICHARD skriver:

  Välkommen till Joe Richard Loan Investment Company (personlig service för alla dina finansiella behov)
  Våra resultat Skala Investment Company erbjuder lån till mycket låg ränta på 2%, kan vi erbjuda personliga lån, skuldkonsolidering lån, riskkapital,
  Företagslån, studielån, bostadslån, krediter och av någon anledning och datum
  Hon behöver!. med en löptid på maximalt 30 år.
  Har du fått avslag av din bank? Har du dålig kredit? Du har
  obetalda räkningar? Är du i skuld? Du måste skapa ett företag? Oroa dig inte mer
  Vi är här för att erbjuda dig ett lån till låg ränta. Våra lån sträcker sig från
  $ 5000 USD (fem tusen dollar) till $ 50, 000,000.00. (Femtio miljoner dollar). Vi har också i US-dollar, euro och pund !!
  Överlämnat till den e-postadress: [email protected]
  1. Ditt fullständiga namn _______
  2. Kontaktadress _______
  3. Mark ______
  4. Lånebelopp krävs ________
  5. Varaktigheten _____
  6. Kön _____
  7. Sysselsättning ________
  8. Månatlig inkomst _______
  9. Born ________
  10.Telephone antal __________
  Med avseende på arbete,
  Mr jeorichardloanfirm företag
  E-post: jrloan @ utsikter ……

 48. natachasanchez skriver:

  lösningen för din privat finansiering
  [email protected]
  Du söker efter medel för att öka din verksamhet på en gång till genomförandet av ett projekt, en lägenhet, men tyvärr ofta du faller på oärliga människor som utnyttjar fattiga människor som oss som behöver detta lån att möta mina behov.
  Även banken ställer villkor som du inte kan slutföra off-day strategi och du måste hantera familjeproblem, mer oro, efter min forskning, jag pratade med min granne som rådde mig en person. Vad jag gjorde, utan att ljuga, jag fick ett lån på 25 000 euro och jag har många andra vänner som fått lån på hans nivå utan problem. Ärligt talat hade jag min ansökan om kredit utan protokollet.
  Om du behöver lån som mig, du kan skriva och förklara din situation det borde hjälpa sin e-post: [email protected]
  Du kan också gå till fru Sophie Gillet
  Du behöver pengar för att starta ditt företag?
  Bolånemarknaden?
  Internationell upplåning?
  Pedagogiska lån?
  Gård lån
  Redo att växa ditt företag?
  Du vet att det kommer att hjälpa dem som det gjorde för mig och mina vänner

 49. Daniel skriver:

  God dag,
  Jag är Daniel Steven vid namn och jag bor i USA, kommer jag vilja tala om Guds godhet i mitt liv efter så många månader för att försöka få ett lån på internet och was’ve blivit lurad så jag blev desperat att få ett lån från en legitim långivare på nätet. Men som Gud skulle ha det, såg jag en kommentar från en vän som heter William Ken och han talade om detta legit lån företag där han fick sitt lån snabbt och enkelt utan stress, så han introducerade mig till en man vid namn Mrs Sarah Tsinajinni till vem som kontrollerar en firman heter Coleman Loan Company, så jag ansökte om ett lån summan av ($ 170,000.00USD) med låg ränta på 3%, så lånet godkändes och insatta på mitt bankkonto på mindre än 48 timmar, det var så jag kunde få Min lån för att hålla min brutna företag igång och även att betala mina räkningar så jag råda alla er som är intresserad av att få ett lån snabbt och enkelt att vänligen kontakta dem via e-post: [email protected] I} att få någon form av lån du behöver i dag, när du läser tack vare den största vittnesbörd i mitt liv. e-post: [email protected] }

 50. JANE skriver:

  Välkomnade alla jag vill använda detta medium för att vittna om hur Mr. Leonard hjälpte mig med ett lån på 200.000 € utan inconvinience.my namn är Jane, jag är från millan Italien. Jag var en affärskvinna som hanterar import och export av varor. .Jag var fartygs wecked 2 månader sedan och jag förlorade allt jag har investerat hela mitt liv besparingar på. Min vän introducerade mig till Mr. Leonard och jag bestämde oss för att prova honom och på grund av min nuvarande situation, och på samma gång, inte jag litar på honom tills jag övertygades av en vän. Lånet gavs före 48 om hours..please Om du behöver en äkta lån långivare kontakta [email protected] diskonteringsräntan från 2%, kan du vara en testifier

 51. natachasanchez skriver:

  rättvis finansiering i mindre än 72 timmar
  Du söker efter medel för att öka din verksamhet på en gång till genomförandet av ett projekt, en lägenhet, och du behöver för att möta familjeproblem, men tyvärr du vet inte vilken dörr skrivit att kvalificera sig för finansiering för att möta dina behov i mindre än 72 timmar.
  Jag hade 25000€ för finansiering av öppnandet av min butik utan rädsla
  Om du är ärlig och du faktiskt behöver kontakta kommer dem och du att fyllas.
  Här är hennes har mail:[email protected]

 52. David Peterson skriver:

  Välkommen Ansök om snabbt och enkelt lån för att betala räkningar och börja ett nytt liv, för att finansiera dina projekt på en billig ränta på 2%. Kontakta oss idag via e-post: [email protected]. Jag är en certifierad, registrerad och legitim lender.You kan kontakta mig idag om du är intresserad av att få detta lån, kontakta mig för mer information om låneprocessen både när det gäller krediter och de villkor och hur lånet kommer att överföras till dig . Jag behöver din omedelbara svar om du är intresserad av det. OBS: Alla svar ska skickas till: [email protected] för snabb bearbetning. Tack, David Peterson

 53. Mr Wilson Fred skriver:

  God dag:

  Är du i behov av ett lån? Vi erbjuder lån på 3% ränta till alla individer, företag och organisationer på den minsta mängd
  € 20,000.00 till det högsta belopp på € 40,000.000.00, ansöker om du är intresserad av att få ett lån är mycket lätt att bara maila oss här på vårt kontor för ytterligare information och ansökningsprocessen [email protected]

  Fyll i nedanstående uppgifter

  1.Full Namn:
  2.Country:
  3.Telephone Nummer:
  4.Loan belopp som krävs:
  5.Loan Längd:
  6.Monthly Inkomst:
  7.Home Adress:

  Tack.
  Mr Wilson Fred
  Välkommen till Wilson Fred Loan Firm Limited. .
  Kredit / finansiärer.

 54. natachasanchez skriver:

  rättvis finansiering i mindre än 72 timmar

  Du söker efter medel för att öka din verksamhet på en gång till genomförandet av ett projekt, en lägenhet, och du behöver för att möta familjeproblem, men tyvärr du vet inte vilken dörr skrivit att kvalificera sig för finansiering för att möta dina behov i mindre än 72 timmar.

  Om du är ärlig och du faktiskt behöver kontakta kommer dem och du att fyllas.
  Här är hennes har mail:[email protected]

 55. UNITED FONDER PLC skriver:

  Är du i behov av brådskande ärenden och personliga lån, är dina lösningar här på United Funds Plc. Vi ger alla typer av lån på längre avstånd av 3,000.00 euro lägsta och högsta 50,000,000.00 euron vid en låg ränta på 4%.
  Vi finns i Italien och filialer över hela Europa och Asien.

  Om du är intresserad av att få ett lån, kontakta vårt företag
  agent idag via e-post: [email protected] för mer
  informationens.

  Tack.
  UNITED FONDER PLC, ITALIEN.

 56. david moyes skriver:

  Hej. Detta är louis stewart Finance. Vi är här för att medvetande
  hela allmänheten om det faktum att vi är en organisation, som
  lån till den privata och den offentliga sektorn av ekonomin. Har du
  en långsiktig eller kortfristigt lån behövs? Individ, familj,
  företag eller organisation som behöver ett lån till sina
  att lösa ekonomiska problem måste ansöka om ett lån.
  Vi erbjuder lån till räntor så låga som 2%. Du kan också
  nödlån som kan bearbetas inom några timmar. Kontakt
  oss nu för VIA
  E-POST:
  [email protected]

 57. Mr Wilson Fred skriver:

  Vill du letar efter finansiellt stöd, Är du i desperat behov av ekonomisk hjälp? ([email protected]) är här för att ge dig din begärda lånebeloppet tillhandahålls. så allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan och komma tillbaka till oss omedelbart, vi ger dig 100% garanti för att ditt lån är väl förankrad i detta bolag okej, vi ger ut lån i en takt på 3% ränta så fyller gratis, kommer du att kunna betala tillbaka lånet. Vi ger ut lån till ett minimum av $ 1000 till $ 1,000,000USD uppgå till 3% ränta. också kontakta oss för alla typer av lån. för mer information maila oss och ansöka om följande lån. via ([email protected])

  TYPER AV LÅN Vi erbjuder

  Personligt lån
  Lån
  Billån
  House Lån
  Lån för att betala räkningar
  Bolån
  Studielån

  För någon annan typ av lån, inte mejla oss så snart som möjligt med följande uppgifter anger det belopp du behöver som ett lån.

  LÅNE ANSÖKAN

  Era namn …………………………..
  Sex……………………………..
  Din ålder………………………….
  Din adress …………………………
  Ditt land………………………….
  Ditt faxnummer ……………….
  Personnummer …………………..
  Kontorsnummer ……………………………
  Ditt yrke……………………..
  Din civilstånd ………………….
  Aktuell status på arbetsplatsen ………
  Telefonnummer…………………………
  Månadsinkomst………………………….
  Belopp som behövs ……………………. ..
  Lån varaktighet …………………………………
  Lån Syfte …………………………..
  Har du ansökt innan? ………………..

  Med vänlig hälsning,

  Mr Wilson Fred (CEO)
  W.F & SOLICITORS
  Delägare

 58. James Wood skriver:

  Kära Herr / Fru,

  Är du en affärsman eller kvinna? Är du i någon finansiell oreda eller göra
  Du behöver pengar för att starta ett eget företag? Vi kan serva din
  ekonomiskt behov med mindre payback problem som är anledningen till att vi finansierar dig för
  bara 3%. Oavsett dina omständigheter, egenföretagare, pensionär, har en
  dålig kreditvärdighet, vi kunde hjälpa. Flexibel återbetalning över 3 till 20
  år. så att du kan betala din skuld eller betala av dina räkningar eller starta en
  trevligt företag? Kontakta oss på: [email protected] Här är lösningen

  a) personligt lån och Business Expansion,
  b) Business Start-up, utbildning,
  c) skuldkonsolidering,
  d) hårda pengar lån

  Kontakta oss på: [email protected]

  Med lånebehov:

  1. Fullständigt namn:
  2. Mobilnummer:
  3. Land:
  4. Lånebelopp behövs:
  5. Lån Varaktighet:
  6.Occupation:
  7.Sex:
  8.Age:
  9.Monthly inkomst

  Mr JAMES WOOD
  VD för nästa kredit Sun Förtroende
  Obegränsad tillgång Hem
  ring +15133341086 för att få hjälp och hjälp.

 59. Behöver du en akut finansiell kredit lån?
  * Mycket snabb och omedelbar överföring till ditt bankkonto
  * Återbetalning startar åtta månader efter att du får pengarna
  bankkonto
  * Ränta på 2% Låg
  * Långsiktig återbetalning (1-30 år) Längd
  * Flexibla lånevillkor och månatlig betalning
  *. Hur lång tid tar det för att finansiera? Efter att ha lämnat låneansökan
  Du kan förvänta dig ett preliminärt svar mindre än 24 timmar
  finansiering 72-96 timmar efter att ha fått den information de behöver
  från dig.

  Kontakta legitim och licensierat förtroende som är auktoriserat
  att finansiellt stöd till andra länder.
  För mer information och låneansökan bildar gemensamt företag, genom

  e-post: [email protected]

  SIR EVA DEMETER
  Generaldirektör
  CASHFIRM

 60. sophie skriver:

  lösningen för många att fira semester under året i familjen [email protected]

  Du söker efter medel för att öka din verksamhet på en gång till genomförandet av ett projekt, en lägenhet, men tyvärr ofta du faller på oärliga människor som utnyttjar fattiga människor som oss som behöver detta lån att möta mina behov.
  Även banken ställer villkor som du inte kan slutföra off-day strategi och du måste hantera familjeproblem, mer oro, efter min forskning, jag pratade med min granne som rådde mig en person. Vad jag gjorde, utan att ljuga, jag fick ett lån på 50 000 euro och jag har många andra vänner som fått lån på hans nivå utan problem. Ärligt talat hade jag min ansökan om kredit utan protokollet.
  Om du behöver lån som mig, du kan skriva och förklara din situation det borde hjälpa sin e-post: [email protected]
  Du kan också gå till fru Sophie Gillet
  Du behöver pengar för att starta ditt företag?
  Bolånemarknaden?
  Internationell upplåning?
  Pedagogiska lån?
  Gård lån
  Redo att växa ditt företag?
  Du vet att det kommer att hjälpa dem som det gjorde för mig och mina vänner

 61. Bryget Mager skriver:

  Hello, my name is Bryget Mager and I’m from Walton, New York, United States.I would love to share with you the story of how a spell caster healed me from some problems that I experienced during my first pregnancy. About two years ago I moved to New Jersey with my husband Toms for a period of about eight months.About two months after we arrived in Jersey, I was overjoyed to discover that I had fallen pregnant with our first child. At about twelve weeks I went to a specialist for an initial ultrasound to check that the pregnancy was progressing normally. The ultrasound showed that I had a serious condition called Placenta Praevia. In layman’s terms that means the placenta was sitting in the wrong position, at the bottom of my womb. In the early stages of pregnancy this is relatively harmless, but as the baby grows heavier it becomes more serious and the mother must have complete rest if a life-threatening haemorrhage is to be avoided. It can be very dangerous for both the mother and child. This condition usually means that the baby cannot be delivered in the normal manner, but I would need to have the baby by Caesarean section. There are varying degrees of this condition, but my prognosis was that I had the worst type of Placenta Praevia.I immediately went home and told my husband about the problem, and that it would mean that I would not be able to return to New York to have the baby. I was very concerned, so we talked about it and was confused of what to do till i saw testimonies on how this great spell caster had help so many people with different problems. I immediately call on my husband to come see for himself and we both agreed to give him a try.so we contacted him ( [email protected] and later call him +234080129205124) He told us “come two night from now all our tears and worries will be over. he ask us for some stuff which we did and he cast us a spell after which he called and quoted to me some words, which i did not understand.he then ask my husband to laid hands on my stomach and repeat after him “that everything in my womb would move to the correct position. INSTANTLY I felt something in my tummy move and I knew that this great spell caster help performed a mighty miracle. When I went back to the doctor a few weeks later everything was completely normal and the doctor could not believe it. I WAS COMPLETELY HEALED! Praise Dr.oluakin! We now have a beautiful healthy little son called torey and since then we’ve also had a lovely little girl as well. I thank Dr.oluakin every day for my wonderful and healthy family! do contact Dr.oluakin now on E-mail: [email protected] or text,call and whatssup with him on +234080129205124 and i assure that all your problems will be over.i hope my testimony be a blessing to your life….do have a lovely day

 62. Anitha Eriksson skriver:

  God dag alla, jag är här för att vittna om Gud sände lån långivare som hjälper mig 2 dagar sedan, jag var desperat så för ett investeringslån och kombineras med en jul lån, jag cam över många falska långivare och jag var lurad flera gånger, jag såg ett inlägg på internet där en vän Liebgott bor i Linköping vittnade om Gud sände och äkta långivare, bestämde jag mig för att ge det ett försök och till min stora förvåning, jag fick mina lån från Freddie Willard finansiella lån företag, så om du är i behov av ett företag lån eller jul lån, vänligen kontakta henne på [email protected]. Detta är en betrodd långivare, kontrolleras och bekräftas av många. kontakta henne för alla dina finansiella behov på [email protected]

  Vänliga hälsningar
  Anitha Eriksson

 63. jennefer skriver:

  Jag är Jennifer från USA, när jag så småningom hittade vittnesmål om denna spell caster Dr lösning, hur han hjälpt många människor att få sina älskare och splittrade hem tillbaka, jag kontaktade honom genom hans e-postadress [email protected] eftersom min pojkvän som jag verkligen älskar med hela mitt hjärta och även älskar mig också, men plötsligt förändras och vände ryggen på mig och hatade mig med passion jag var helt desperat att få min pojkvän tillbaka. Ett liv utan min pojkvän var en riktig röra för mig och mina föräldrar jag ville ha en dramatisk förändring och jag trodde magi kan vara lösningen. Efter att ha diskuterat upplösning med DR-lösning, han gav mig hopp om att han kommer att återställa mitt förhållande tillbaka eftersom han redan engagerade mig. Jag kände att han faktiskt kommer att göra min pojkvän att återvända hem och han gjorde! Det är fantastiskt vad denna stora spell caster har gjort för mig, är hans hjälp ovärderliga! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan DR-lösning gör sitt jobb så bra han är organiserad och mycket funktionell, jag tror att han är den bästa spell caster jag kan räkna med när det gäller alla typer av pass, var jag täckt att hans trollformler arbetade, om du behöver hjälp, Hans legit hemsida: http: // dr solution.webs.com igen hans e-post är [email protected] jag försäkra dig saker kommer att vända för dig ..

  (1) Om du vill att din kille att älska tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Om du vill ska främjas på kontoret.
  (4) Om du vill ha kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) om du har någon sjukdom som (HIV / AIDS), (CANCER) eller någon sjukdom

 64. Lucy Jackson skriver:

  I just want to take this moment to first thank a great spell caster Ewan, to testify to his good works and powers.i am Lucy Jackson, After 4 long years battling infertility but all that changed when will contact Ewan and he made us infertility spell. few months after he cast the spell my husband and I found out that we were expecting twins and We are very blessed to say that after 5 1/2 months we are proud to call ourselves parents to two lovely angels.all thanks to spell caster Ewan for making me feel like a woman again. we will never forget all you have done for us,we love you! do contact his for help for stress you may be going through in life,for he will wipe away all or tears and worries.(E-mail:ewanherbalmagic@gmail.com, text and call on +12138353697,bbm;;7BA96545)

 65. julia skriver:

  Att leva ett liv av en ensamstående mamma för nio (9) månader har inte varit lätt, eftersom far till mitt barn lämnade mig när våra barn var bara tre månader gammal och sedan betala räkningar och ta hand om mitt barn var enorm utmanas och veta att min man är ute tillbringa tid med en annan kvinna gjorde mig mer ledsen som var det ögonblick en vän till mig berättade att hon har läst en hel del bra recensioner om en stor spell caster kallas Dr.Adodo om hur han har hjälpt en hel del människor i det förhållande eller äktenskap problem. Ärligt jag blev chockerad av att sådana saker verkligen existerar i den här världen, men den goda nyheten är att jag hittade verkligen Dr.Adodo mycket användbar eftersom genom hans hjälp min make kom tillbaka till mig inom 48 timmar som förtrollningen har gjuten. Med får sådan stor tjänst och välsignelse från Dr.Adodo jag beslutat att gå de människor som har i ett eller annat sätt hjälpt världen att veta sådan person likeDr.Adodo genom att släppa sina uppgifter som är +2348156784928 eller via e-post (Adodospelltemple @ gmail Com) kan du visa eller kontakta honom via hans hemsida http://adodospelltemple.wix.com/adodospelltemple

 66. Johnny West skriver:

  Hallå
  Jag är Mr Johnny West privata långivare du letar efter ett företag lån, personliga lån, hypotekslån, billån, studielån, konsolidering lån utan säkerhet garantier, riskkapital, etc. … Eller bara ge ett lån från en bank eller ett finansiellt institut för ett eller flera skäl? De är rätt beslut för ett lån! Vi erbjuder lån till företag och hushåll med låga och prisvärd ränta på 3%. Så om du letar efter en snabb och garanterade lån. Fyll i låne formuläret och skicka det till oss idag via: johnnywestloanfirm@yahoo.com

  NAMN: …………….
  ÅLDER: ……………..
  SEX: ……………….
  Civilstånd: ………………..
  Kontaktnummer: …………….
  ADRESS: ………………….
  PLATS: ……………….
  ANGE: ………………..
  JORD: ……………….
  Postnummer: …………………
  Ockupation: …………………..
  Månadsinkomst: ………………..
  BEHOV: ………………….
  FULL Bank: ………………..
  OM DET BEHÖVS: …………………….
  Syftet med lånet: ……………………
  Konkurs eller inte: ……………………..
  Mognad: …………………..
  E-POST ………………………….
  Vänligen maila oss idag för din snabbt, garanterat att få, och enkelt lån
  Väntar på ditt snabba svar
  Med vänlig hälsning,
  Mr Johnny West

 67. Mitt namn är Mr Carter Collins, jag är en privat långivare som ger ut
  lån till privatpersoner och företag personer. Har du fått avslag
  genom att så många banker? Behöver du finansiering för att etablera ditt företag? Do
  du behöver finansiering för utbyggnad av ditt företag? Eller behöver du en
  personligt lån?. Kontakta oss nu :: cartercreditunionoffer.link@gmail.com

  LÅNTAGARE DATA FORM

  1) DITT NAMN:
  2) Sex:
  3) DITT LAND:
  4) ditt yrke:
  5) ditt civilstånd:
  6) Telefonnummer:
  7) månadsinkomst:
  8) Adress:
  9) SYFTE:
  10) lån begäran:
  11) LÅNE TID:

  Kontakta oss nu :: cartercreditunionoffer.link@gmail.com
  Med vänliga hälsningar
  Herr Carter Collins

 68. BARR.WILSON FRED skriver:

  Vill du letar efter finansiellt stöd, Är du i desperat behov av ekonomisk hjälp? (wilsonfredloanfirm18@gmail.com) är här för att ge dig din begärda lånebeloppet tillhandahålls. så allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan och komma tillbaka till oss omedelbart, vi ger dig 100% garanti för att ditt lån är väl förankrad i detta bolag okej, vi ger ut lån i en takt på 3% ränta så fyller gratis, kommer du att kunna betala tillbaka lånet. Vi ger ut lån till ett minimum av $ 1000 till $ 1,000,000USD uppgå till 3% ränta. också kontakta oss för alla typer av lån. för mer information maila oss och ansöka om följande lån. via (wilsonfredloanfirm18@gmail.com)

  TYPER AV LÅN Vi erbjuder

  Personligt lån
  Lån
  Billån
  House Lån
  Lån för att betala räkningar
  Bolån
  Studielån

  För någon annan typ av lån, inte mejla oss så snart som möjligt med följande uppgifter anger det belopp du behöver som ett lån.

  LÅNE ANSÖKAN

  Era namn …………………………..
  Sex……………………………..
  Din ålder………………………….
  Din adress …………………………
  Ditt land………………………….
  Ditt faxnummer ……………….
  Personnummer …………………..
  Kontorsnummer ……………………………
  Ditt yrke……………………..
  Din civilstånd ………………….
  Aktuell status på arbetsplatsen ………
  Telefonnummer…………………………
  Månadsinkomst………………………….
  Belopp som behövs ……………………. ..
  Lån varaktighet …………………………………
  Lån Syfte …………………………..
  Har du ansökt innan? ………………..

  Med vänlig hälsning,

  BARR.WILSON FRED (CEO)
  P.Wilson & SOLICITORS
  Delägare

 69. Ache Padma skriver:

  Acke Padma: Det är rätt att säga god på någon som har hjälpt dig ur en fruktansvärd situation i livet eftersom tacksägelse är ansökan om mer, jag vill uppskatta en stor man som hjälpte mig få tillbaka mitt ex kärlek utan att samla en dine pengar från mig jag får bara några små artiklar och allt var perfekt mellan mig och min före detta kärlek. Min pojkvän hade den här tjejen som förstör hans relationer i flera år, han gjorde slut med henne tre år sedan, men hon fortfarande kontrollerar honom och förstöra de flesta av sina relationer. Jag var nu ett offer. Hon kom tillbaka för att ta honom bort från mig, hon försökte allt hon kunde, men jag höll min tro stark och stannade med min pojkvän utan att låta henne mer in i honom. Hon konfronterade mig också, berättade för mig att det finns inget jag kommer att göra för att få henne att lämna honom ensam; Hon varnade allvarligt att jag äventyrar mitt liv och snart hon kommer att agera starkare än någonsin. Jag var rädd och började med tvivel i min styrka eftersom min pojkvän har redan börjat se henne; allt hopp var nästan vilse, jag vet inte hur detta onda dam vägleda honom sedan den dagen hade en dramatisk bryta upp. Jag bestämde mig för att hjälpa till att rädda den man jag älskar, även om vi inte kommer att vara tillsammans igen. Jag gick till vänner för att få råd och besökte bloggar också. Jag hittade vittnesmål av Dr Oduduwa kärlek stava och andra, men min ande valde honom. Jag tog mod och mailade dr.oduduwaspellcaster@gmail.com och mitt liv har förändrats sedan dess. Den onda damens makt över min pojkvän förstördes och hon har ingen andlig återanslutning med honom. Min pojkvän har förändrats; Han mår så lättad och frisk nu än tidigare. Han också mailade tackar Dr Oduduwa för kärlek stava och uppmuntrade mig att också dela våra egna vittnesbörd på bloggar här. Vi är tacksamma för vad du har gjort. E-posta honom och få din egen mirakel genom sin e-post: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

 70. Mr. James Carl skriver:

  Tack du alla där ute som har gett mitt företag en god trovärdighet rekord när det gäller finansiering. Vårt mål är att hjälpa människor med pengar till låg ränta på 3%. Jag vill använda detta medium för att informera alla som behöver lånefinansiering av något slag, tveka inte att kontakta via nedanstående uppgifter.
  Telefon: +1 267-884-0582
  E-post: jamescarlconsults@hotmail.com
  webbplats: http://www.jamescarlloanfirm.webs.com

  James Carl

 71. Denis Bradford skriver:

  Vi erbjuder lån till låg ränta på endast 2% och ingen kreditkontroll, våra tjänster är snabba och mycket tillförlitliga som lån är godkända inom 12 timmar efter applicering, vi erbjuda från ett minimum av $ 2000 till ett maximum av $ 20 miljoner, lån erbjuds endast till personer över 18 år Om du är intresserad av våra tjänster, är du skyldig att kontakta oss via e-post (denisbradfordloansevice@gmail.com) och få ditt lån i dag.

 72. Miller Porter skriver:

  Hej alla,

  Jag är Miller Porter Privat lån långivare med ett rykte om god arbetsmiljö
  Ansök idag om du behöver nödlån från ett välkänt företag.
  goda förutsättningar och relationerna på arbetsmarknaden, och då
  kontakta oss så vi erbjuda lån
  prisvärd ränta på 3%, och arbeta med oss
  det kommer att bli en bra erfarenhet. Om du är intresserad, kontakta
  oss via e-post: millerporter102@yahoo.com eller
  +2348136145452

 73. jay samuel skriver:

  brådskande medel till sterling unicorn medel sterlingunicornfunds på gmail. com. det tar bara 80 timmar

 74. Anna skriver:

  ADHD är aldrig inte ett handikapp! Det är en gåva! Annars var det väldigt bra skrivet.

 75. justina skriver:

  Hej, jag är fru Emmanuel Justina, ett privat lån långivare som ger livstid möjlighet lån. Behöver du ett lån snarast att betala av dina skulder eller om du behöver ett lån för att förbättra din verksamhet? Du har förkastats av banker och andra finansinstitut? Behöver du en konsolidering lån eller amorteringar? söker mer eftersom vi är här för att göra alla dina finansiella problem ett minne blott. Vi lånar ut pengar till personer i behov av ekonomiskt stöd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer med en hastighet av 2%. Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi ger en tillförlitlig och stödmottagare stöd och kommer att vara villiga att erbjuda ett lån. Så kontakta oss idag via e-post: emmanueljustina536@gmail.com

 76. Ricardo skriver:

  Hej, allihop,

  Jag är en privat långivare, jag erbjuda lån på 2% detta är ett legitimt företag med heder och skillnad är vi redo att hjälpa dig i alla finansiella problem som du är vi erbjuda alla typer av lån så om du är intresserad av detta lån erbjudande vänligen kontakta oss på vår e-post: (rllender@hotmail.com)

  Också ge följa uppgifter så att vi kan gå vidare med lånet omedelbart.

  Namn:
  Belopp som krävs:
  Varaktighet:
  land:
  Syftet med lånet:
  Månadsinkomst:
  Telefonnummer:

  Kontakta oss med ovanstående uppgifter om vår e-post: rllender@hotmail.com

  Hälsningar till er alla.

 77. PARKER LIZA skriver:

  hello låntagare
  Gud har välsigna mig med tre barn och en kärleksfull make, jag lovar att dela denna vittnesbörd på grund av Guds nåd för mitt liv, 4 månader sedan jag var i desperat behov av pengar så jag tänkte att ha ett lån då jag sprang i fel händer som påstås vara ett lån långivare inte veta att han var en bluff. Han samlade $ 1860 från mig och vägrar att maila mig, sedan jag var förvirra, men Gud kom till min räddning, en trogen söndag gick jag till kyrkan efter gudstjänsten jag delar uppfattning med en medlem i kyrkan och hon introducerade mig till lån byrå kallas PROSPER LÅN LLC och hon fick $ 300.000 av bolaget. Jag samlade lånebyrån e-postadress och jag mailade dem på måndag morgon, som svar bolaget berättade de regler och reglering och jag följde. Efter bearbetning av dokument och jag fick ett lån på $ 700.000. Vem som helst kan kontakta företaget via denna e-post: prosperloancreditllc@outlook.com och jag vet företaget kan låna dig eftersom de är de bästa.
  lycka till.

 78. McClain Finance skriver:

  Hallå
  McClain Finance Limited är en ny ledande och välorganiserad lån företag i Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten. Vi ger ut lån till privatpersoner och företag som befinner sig i finansiell stress. Ansök om ditt lån idag för bara 2% ränta utan säkerhet och du får ditt lån antingen med bank till banköverföring eller check inom 48 timmar. Kontakta oss idag och få ditt lån, vår e-post: mcclainrich.finance@gmail.com
  https://www.linkedin.com/home?trk=nav_responsive_tab_home

 79. Lady Kimberly skriver:

  Behöver du en LÅN

  Hallå,

  Vi är kristna organisationen bildats för att hjälpa människor i behov av hjälp, såsom ekonomisk help.So om du går igenom ekonomiska svårigheter eller om du har några finansiella röran, och du behöver pengar för att starta ett eget företag, eller om du behöver lån till betala din skuld eller betala av dina räkningar, starta en fin affär, eller om du har svårt att få kapital lån från lokala banker, kontakta oss idag via e-post mrsladykimberlyloanlender-usa@hotmail.com för Bibeln säger “” Luke 11:10 alla som ber får; den som söker finner, och för den som bultar skall dörren öppnas “.Så låt inte dessa tillfälle passera dig av, eftersom Jesus är densamme igår, idag och i evighet more.Please dessa är för allvarliga sinnade och gudfruktiga människor.

  Ditt namn:
  SEX;
  ÅLDER;
  Land
  Lånebelopp:
  Lån Varaktighet:
  SYFTET MED LÅN;
  Din månatliga inkomst;
  Gäller Mobiltelefon:

  Tack för din förståelse för din kontakt som vi väntar

  Hälsningar
  Förvaltning
  E-post: mrsladykimberlyloanlender-usa@hotmail.com

 80. Dorene Zeller skriver:

  MY TESTIMONY FROM A LEGITIMATE MONEY LENDER
  My name is Dorene Zeller, I am from United State. Have you been looking for a loan?Do you need an urgent personal or business loan?contact Dennis Hopkins Finance Home he help me with a loan of $300.000 some days ago after been scammed of $2500 from a woman claiming to been a loan lender but i thank God today that i got my loan worth $300.000.Feel free to contact the company for a genuine financial service. Email:dennishopkins_financehome@live.com or http://www.dennishopkinsfinancehome.com/ or dennishopkins69@yahoo.com or Tel: USA +12404374240 Skype ID:roger.n.william Tel:UK+447509546091.He is a trust worthy man.

 81. Mohamed Gonaa skriver:

  Jag erbjuder lån till låg ränta. affärs Fonder och personal finansierar
  är
  available.If du är i skuld och du behöver ett lån Låt oss veta,
  även med dåliga krediter, fortsätter vi att erbjuda dig lån för mer
  information och ekonomiskt stöd .. kontakta oss idag
  jonathan.nta@hotmail.com

 82. Hallå,

  Här kommer en prisvärd lån som kommer att förändra ditt liv för alltid, jag är fru Tamara Tita en certifierad lån långivare, erbjuder jag lån till enskilda och den offentliga sektorn som är i behov av ekonomiskt bistånd i en låg ränta på 2%. Dålig kredit acceptabelt, Villkoren är mycket enkla och considerate.You kommer aldrig att ångra något i denna lånetransaktion eftersom jag kommer att få dig att le.

  Jag Mrs Tamara Tita, kommer att göra det bästa av mina tjänster till alla legitima borrowers.You kommer aldrig att bli besviken av mig i denna transaktion eftersom du inte var född att vara en loser.Any intresserade kunder bör kontakta mig Asap via e-post (tamaratita.loans2015@gmail.com) för ytterligare intäkter.

  Våra tjänster omfattar följande:

  * Personliga lån
  * Skuldkonsolidering lån
  * Förmåga
  * Business lån
  * Utbildning Lån
  * Inteckning

  Fyll i formuläret nedan ansökan och komma tillbaka om intresse och du kommer att vara glad att veta ett lån långivare som Mrs Deborah Jones.

  Låntagarens DATA

  1) fullständiga namn:
  2) Land:
  3) adress:
  4) State:
  5) Kön:
  6) Äktenskapligt Status:
  7) Yrke:
  8) Telefonnummer:
  9) Månadsinkomst:
  10) närmast anhöriga:
  11) Lånebelopp behövs:
  12) Lån Varaktighet:
  13) Syftet med lån:

  Så snart du fylla i formuläret ovan, kommer jag att skicka dig min lånevillkoren Asap för att vi ska gå vidare.

  kommer att ser fram emot att höra från dig så att fortsätta. Hälsningar,

  E-post: tamaratita.loans2015@gmail.com

 83. Hawaii Gastov skriver:

  Hej, jag är Mr Hawaii, ett privat lån långivare som ger livstid möjlighet lån. Behöver du en akut lån för att betala av dina skulder eller om du behöver ett lån för att förbättra din verksamhet? Har du fått avslag av banker och andra finansinstitut? Är du i behov av en konsolidering lån eller amorteringar? Vi lånar ut pengar till personer i behov av ekonomiskt stöd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer med en hastighet av 3%. Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi ger en tillförlitlig och stödmottagare stöd och kommer att vara villiga att erbjuda en loan.So kontakta oss idag via e-post: hawaii_loanfirm77956@outlook.com

 84. Anders skriver:

  Rensa bort alla lånkommentarer och liknande så tar jag dig på allvar.

 85. kjell skriver:

  lån erbjuder inga initiala avgifter
  Vi är individer som erbjuder lån av något slag till någon kunna återbetala oss med mindre lägre räntor än bank över tiden.
  noteras väl: bara bankernas överföringsavgifter tas i laddning av låntagaren.
  För ytterligare information vänligen skriva till adressen:
  E-post: kjellrune72@yahoo.com

 86. Elijah Roland skriver:

  God dag,

  Vi erbjuder privata, kommersiella och personliga lån med mycket låga årliga räntor så låga som 3% på ett år till 50 år återbetalningstid och till någonstans i världen. Vi erbjuder lån på valfritt belopp.

  Våra lån är väl försäkrad för maximal säkerhet är vår prioritet. Är du förlora sömn på nätterna oroväckande hur man får en legit lån långivare? Är du bita på naglarna till snabbt? Istället för att satsa dina naglar, kontakta Elijah Roland Loan Firm (Elijahloanfirm@outlook.com) nu, de specialister som hjälpa till att stoppa lån dålig betalningsanmärkningar, finna en lösning som segern är vårt uppdrag.

  De som är intresserade bör kontakta mig via e-post:
  Namn av fordringsägare: Elijah Roland
  Lender E-post: Elijahloanfirm@outlook.com

  Bästa Hänsyn,
  Mr Elias Roland

 87. William Parker skriver:

  Vi ger ut lån till privatpersoner och företag med 2 % ränta , kontakta mig idag för egen vinning . ( Info.americafirm@gmail.com )

 88. Summer Finance Company skriver:

  Hallå!

  Behöver du ekonomisk hjälp ?? Sök inte mer eftersom vi är här för att göra alla dina finansiella problem ett minne blott. Vi lån ut till företag och personer i behov av ekonomiskt bistånd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer.

  Ansök nu för alla typer av lån och få den snarast!

  * Utnämningar låne mängd varierande från 1,000.00 och högst 500,000,000.00 Euro
  * Räntan är på 3%
  * Välj mellan 1 och 30 år för återbetalning.
  * Välj mellan månads och årlig återbetalningsplan.
  * Regler och villkor för lånet flexibilitet.

  Alla dessa planer och mer, kontakta oss.

  Kontakta E-post: summerfinancee@gmail.com
  uppriktigt
  ledning

 89. Paul Hart skriver:

  Hallå,

  Jag är Paul Hart ett privat lån långivare och vi ger lån på 3% ränta, jag erbjuda lån till privatpersoner och företag eller grupp av personer som är ekonomiskt ner.
  Det är en ekonomisk möjlighet vid din dörr steg upp idag och få en snabb titt där lån.
  Det många finansiella möjligheter och stöd hela platsen och är fortfarande inte kan ta det. Men det är en ekonomisk möjlighet vid dörren steg, och torka och kan inte missa detta gyllene tillfälle.
  Tjänsten tillhandahålls till privatpersoner, företag och näringslivet män och kvinnor. Mängden lån finns i en rad från $ 1,000.00 till $ 500,000,000.00 eller ditt val. här är några frågor: Är du i behov av lån ingen betydelse, du vill ha det betala konton Du är på finansiella problem ?, Du behöver finansiell lösning ?. Här är lösningen för alla dina ekonomiska problem.
  Jag ger ut lån för projektet, näringsliv, skatter, räkningar, och många andra skäl, vår lån är enkelt och * censureras * För mer information kontakta oss via e-post: paulhartloanfirm@yahoo.com

 90. franklin scott skriver:

  God dag alla, jag Mirabel Sweet av namn, jag är från New York USA, har jag sett fram emot en verklig lån företag under de senaste 2 månaderna och allt jag fick var grupp bedrägerier som gjorde mig att lita på dem och vid I slutet av dagen, lurade de mig $ 5000 utan att ge något i gengäld, alla mina hopp var förlorat, jag fick förvirrad och frustrerad, jag tycker att det är mycket svårt att försörja min familj, jag ville aldrig ha något att göra med lån företag på nätet igen, eftersom jag aldrig betrodda lån företag igen eftersom jag var lurad, så jag gick för att låna lite pengar från en vän, jag sa till honom allt som hände och han sa att han kan hjälpa mig, att han vet ett lån företag som kan hjälpa mig, att han bara fick ett lån från dem, regisserade han mig om hur man ansöker om lån, jag gjorde som han sa till mig, jag tillämpas, även om jag aldrig trott, men jag försökte och min största överraskning mina lån beviljades mig inom 24 timmar, kunde jag inte tro, jag är glad och rik igen och jag är tacka Gud att på denna scams över de platser ett genuint företag som detta fortfarande existerar, vänligen jag råda alla där ute som är i behov av lån och kan vara tillförlitliga, pålitliga och kan betala tillbaka på grund av tidpunkten för medel för att kontakta Franklin Scott Loan Company Email: franklinosayandescott@gmail.com och vara fri från bedrägerier på internet. De kommer aldrig att svika dig.

 91. Gerard Sanchez skriver:

  Hej, jag är Gerard Sanchez, ett privat lån långivare som ger livstid möjlighet lån. Behöver du en akut lån för att rensa dina skulder eller om du behöver ett kapitallån att förbättra din verksamhet? Har du fått avslag av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du en konsolidering lån eller amorteringar? Titta inte mer eftersom vi är för alla dina ekonomiska problem i det förflutna här. Vi lånar medel till individer i behov av ekonomiskt stöd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer med en hastighet av 2%. Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi gör pålitliga och mottagaren stöd och kommer att vara villiga att erbjuda dig ett lån. Så kontakta oss idag via e-post: (gerardsanchezloan@gmail.com)

 92. sergey yakubova skriver:

  God eftermiddag,

  Är du en affärsman eller kvinna? Är du i någon finansiell oreda eller göra
  Du behöver pengar för att starta ett eget företag? Du behöver ett lån
  betalning av skulder eller betala räkningar eller starta en trevlig företag? göra
  du har en låg kredit värdering och du är svårare att få
  kapitallån från lokala banker / andra finansinstitut? Du behöver
  Lån eller finansiering av någon anledning, vänligen kontakta oss med konstant företag lån.

  Vi erbjuder dessa typer av lån:
  personliga lån ..
  Kredit ..
  Företagets lån ..
  co.operate kredit ..

  Med mycket minimal årlig ränta så låg som 3% ränta ..

  Jag väntar på ditt snabbt svar så att vi kan gå vidare till affären.
  Vårt företag utskick kontakt box med:
  -post E: constantloanfirm@gmail.com

  Med vänliga hälsningar

  Sergey.

 93. jane skriver:

  Hallå,
  Detta för att informera allmänheten om att fru Jane Alison, har ett privat lån långivare öppna upp en ekonomisk möjlighet för alla i behov av någon ekonomisk hjälp. Vi ger ut lån till 2% ränta till privatpersoner, företag och företag som står under ett klart och begripligt sätt och kondition. kontakta idag oss via e-post: (saintloans@ hotmail.com)

 94. pedro roberto skriver:

  Hallå,
  Detta för att informera allmänheten om att Mr Pedro Roberto, ett privat lån långivare är att öppna ekonomiska möjligheter för alla i behov av någon ekonomisk hjälp. Vi ger ut lån till 2% ränta till privatpersoner, företag och företag som står under ett klart och begripligt sätt och kondition. Kontakta oss idag via e-post: (PEDROROBERTOLOAN@OUTLOOK.COM)

 95. patience cazorla skriver:

  Tror du att få ett lån? Är du seriös behov av akut lån för att starta ett eget företag? Är du i skuld? Detta är din chans att nå dina önskemål, vi ger personliga lån, företagslån och företagslån och alla typer av lån med 2% ränta för mer information kontakta oss via e-post (PATIENCELOANFIRM@GMAIL.COM)

 96. James Morgan skriver:  I am Mr James Morgan Are you looking for loan to pay your bills and
  start up a business of your own? If yes then get back now via E-mail:
  jamesloans60@gmail.com
  Needed details . Amount needed, Phone number , Duration , sex and Age .

  Note: All response should be sent to E-mail: jamesloans60@gmail.com

  Mr James Morgan
  ________________

 97. laura skriver:

  Jag känner mig så tacksam och har bara ord vittnesbörd om en kraftfull spell caster kallas Dr.Adodo som hjälpte mig att få min älskare tillbaka inom loppet av 24 timmar. Vi hade varit ifrån varandra i ca 3 månader, Vid första jag kände aldrig jag gjorde det rätta genom att kontakta en spell caster, men jag älskade min älskare så mycket att jag inte kommer att ge honom upp för någonting i den här världen. Så jag bestämde mig för att kontakta Dr.Adodo genom sin postadress jag hittade på internet och jag berättade för honom om min situation, jag först lärde Dr.Adodo kommer inte att kunna föra min älskare tillbaka tills min älskare ringde mig och var så ivrig ha mig efter 48 timmar som jag kontaktade Dr.Adodo. Nu mig och min älskare leva tillsammans och han kan inte spendera en timme utan mig, jag känner mig så lycklig att dela detta vittnesbörd eftersom det fanns ingen negativ handling bifogas DR.Adodo Stava, Hans spell var så snabb och tillförlitlig. Du kan kontakta Dr.Adodo på sin e-post om du verkligen vill att din älskare tillbaka på e-post: Adodospelltemple@gmail.com Eller ring Dr.Adodo mobilnummer på +2348156784928 eller kontakta honom direkt på sin webbplats website: //adodospelltemple.wix .com / adodospelltemple

 98. Hallå,
  Mitt namn är Maria Iliana Mendez från Spanien och jag letade efter ett lån för 3 år men misslyckades många gånger och ibland även förlorat mina pengar i processen innan jag träffade ärligt företag (James Harry Loan Firm) som jag fick äntligen min lån från . Det var bara 3% ränta så låg och prisvärd med de månatliga återbetalningarna.
  Jag fick mina lån från James Harry Lån Firm och innan James gav mig lånet jag gjorde ett löfte att om han kan gav mig lånet jag kommer att offentliggöra och informera andra människor som behöver lån om hans företag och det är vad jag gör nu. Jag vill berätta för världen hur James hjälpte mig med lånet.
  Om du vill ha ett lån kontakta mig via min privata e mariailianamendez@gmail.com så jag kan hänvisa dig till James direkt där du kommer att få lånet.
  Så kontakta mig nu så snart som möjligt för att få ditt lån i dag.
  E-post: mariailianamendez@gmail.com

 99. Cece Williams skriver:

  Hallå,
  Behöver du ett lån för att klara av ekonomiska svårigheter och slutligen ut ur återvändsgränden som orsakas av bankerna för avslaget på deras efterfrågan på kredit poster? Vi erbjuder ursprungliga lånet som sträcker sig från 1000 till 100.000.000, ingen bankgaranti och en prisvärd ränta på 2%. Jag kan bidra till att göra en viss mängd av lån du vill. Kontakta mig om du är intresserad via e-post prefectloancompany@gmail.com

  finansiell asistance

 100. Dr. Otama skriver:

  Jag vill dela mina erfarenheter och vittnesbörd here..My heter Mrs Roso Alvin jag var gift i 12 år till min make med två barn och helt plötsligt, han lämnade mig för en annan kvinna med några skäl eller förklaring .. Jag älskar min man med hela mitt hjärta och ville ha honom tillbaka till varje pris … sedan fyllde han en divorce..my hela livet vände sönder och jag visste inte vad de ska göra och våra barn jag inte vill att de ska ha en trasig hem som de är för unga för att uppleva det och jag inte vill att det ska påverka them..he flyttade ut ur huset och övergivna barnen .. Jag var så diverstated och hjärta krossat, tills en vän införa mig till en stor spell caster från Afrika kallas Dr OTOMA som hjälpte henne kasta en trollformel för att få tillbaka sin make som överger henne för 2 år för en annan kvinna, efter så mycket smärtor hon passerar genom de senaste åren i hennes trasiga hem och nu är hon bor i ett lyckligt hem. , kontaktade jag DR OTOMA, han hjälpte mig att göra några mätningar, och efter avläsningar han fick mig att inse att den andra kvinnan har gjort några trollformler över min make och det är anledningen till att han fyllde till skilsmässan och vänster me..he berättade att han kommer att hjälpa mig att kasta en trollformel för att föra honom tillbaka till mig.Jag var skeptisk till det men jag gav det ett försök jag behöver min make hemma, i 3 dagar, han ringde mig honom själv och kom till mig adjö. .Jag kan inte tror att han någonsin kan komma tillbaka till mig igen, men nu är jag så så glad att han är tillbaka och nu lever vi som en glad family..Am skicka detta till forumet om någon har liknande problem och behöver hjälp. Du kan kontakta honom via denna e-post: (otamaspelltemple@gmail.com) Nu är min personliga och familjeliv är ett levande vittnesbörd och tacksam för himlen finns det fortfarande sådana personer i ansiktet på denna jord.

 101. dr omoigberale skriver:

  Hej, jag heter dr Omongbale en verklig och äkta spell caster med 25 års erfarenhet i spell gjutning. Jag är expert på alla pass, uteslutande specialiserad på KÄRLEK, FRUILT livmodern, HIV, sjöjungfru, vampyr, PENGAR stava, DÖD stava, förlossning, få ditt ex tillbaka. Om du har ett problem och du behöver en riktig och äkta spell caster att lösa dina problem, kontakta mig genom min personliga e-postadress, dromoigberale@gmail.com Notebook Kontakta -dromoigberale@gmail.com

 102. Hillary skriver:

  Hej var och en på denna webbplats jag är fru Hillary Hogdes, är från Hallabro sweden, jag var nere med finansiella problem för över 2months nu och har letat efter ett lån på 82,000USD att hjälpa mig lösa några av mina räkningar och även investera i en verksamhet så Förväxla aldrig vetat vad att göra eftersom jag behövde pengar för att komma ut ur problemet jag var jag ansökte om detta lån från flera online långivare men jag fick aldrig lånet men tog de istället det lilla jag hade, en dag jag var på Internet söker efter hur jag kommer att få en bra online långivare för att hjälpa mig, jag hittade olika vittnesmål från olika personer om hur detta lån långivare har att ge lån till dem jag var tvungen att ansöka att göra mitt bästa jag kontaktade honom och jag vidarebefordrade alla mina uppgifter han behövde för och inom de närmaste 2hours jag fick mitt lån jag letade efter, så till er alla som behöver lån bara att kontakta företaget nu via e-post: taylorsmithloanfirm@gmail.com eftersom han är en diakon och han kommer att vara redo att hjälpa dig ur ditt problem eftersom han har gjort det för mig redan tack till er alla.

 103. Mr Diego Carlos skriver:

  Hej Kära värdefulla kunder,

  Välkommen till Cooperative World Loan Company plc, Letar du efter ett lån för att betala dina räkningar eller för investeringar finansiering av projektet? vi ger ut internationella lån till företag och privatpersoner, som har vända ned av banker och andra finansiella myndigheter oroa dig inte mer eftersom du kontakta oss idag.

  Vi erbjuder följande lån till privatpersoner eller företag som är:

  * Personliga lån
  * Kommersiella lån
  * Investeringar Lån
  * Utvecklings Lån
  * Konsolidering Lån
  *Studentlån
  * Billån
  * Hypotekslån
  * Förvärv Lån
  * Bygg lån
  * Xmas lån

  Business lån och många fler: Om du är mycket intresserad av vårt lån erbjudande, vänligen kontakta oss via vår e-post-id nedan: cooperativeworld.org@gmail.com
  E-post: cooperativeworld.org@gmail.com

  Tack för din tid som du kontaktar oss tillbaka, med olika typer Hälsningar, herr Diego Carlos VD

 104. allen skriver:

  Mitt namn är Andrew Allen från Sverige, vill jag snabbt berätta för världen att det finns en verklig on-line spell caster som är kraftfull och äkta, är hans namn DR ADODO, Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min make som lämnade mig , När jag kontaktade DR ADODO kastade han en kärlek stava för mig och min make som sade att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började tigga mig. Han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. Idag är jag glad att låta er alla vet att detta spell caster ha befogenhet att föra älskare tillbaka. eftersom jag är nu nöjd med min make. Till alla som läser den här artikeln och behöver någon hjälp, DR. ADODO kan också erbjuda alla typer av hjälp som återförenas äktenskap och förhållande, Härdning av alla typer av sjukdomar, Graviditet Stava, och massor mer. Du kan kontakta honom Via detta mail Adodospelltemple@gmail.com eller ring honom 2348156784928. webbplats; http: //adodospelltemple.wix.comadodospelltemple.

 105. anita skriver:

  Hallå,
  Detta för att informera allmänheten om att Anita Paul, har ett privat lån långivare öppna upp en ekonomisk möjlighet för alla i behov av någon ekonomisk hjälp. Vi ger ut lån till 2% ränta till privatpersoner, företag och företag som står under ett klart och begripligt sätt och kondition. Kontakta oss idag via e-post: (gloriouspeaceloanfirm@ gmail. com)

 106. Freeman Finance skriver:

  God dag alla.

  Behöver du ett lån? Vill du starta ett företag och du behöver kapital? Behöver du lån eller finansiering av någon anledning? Din hjälp är äntligen här, som vi ger ut lån till alla på en billig och prisvärd ränta på endast 2%, om intresse vänligen kontakta oss idag på Freemanloanfinance@gmail.com och få dina lån i dag.
  Våra tjänster är snabb och tillförlitlig lån är godkända inom 3 timmar efter ansökan. Vi erbjuder lån från ett minimum av $2000 till ett maximum av $20 miljoner. Vi är certifierade och din integritet är 100% säkert med oss. Oroa dig inte mer om dina lån eller ekonomi och kontakta oss idag via e-post på (Freemanloanfinance@gmail.com) och få ditt snabblån godkännande idag.

  Tack

 107. Leona skriver:

  Hej kund, jag Leona Frederick, en privat och certifierad lån långivare, som ger akut lån till lånesökande. Behöver du ett lån snarast att betala av dina skulder eller om du behöver ett lån för att förbättra din verksamhet? Du har förkastats av banker och lurad många gånger, Behöver du en konsolidering lån eller amorteringar? eftersom vi är här för att göra alla dina finansiella problem ett minne blott. Vi lånar ut pengar till personer i behov av ekonomiskt bistånd, pengar att betala räkningar, skuld, eller för att investera i affärer med en hastighet av 2%. Vi är villiga att erbjuda ett lån till dig i någon del av världen och i vilken valuta som helst ända upp till 7000000 euro.
  Så kontakta oss idag via e-post: leonafrederickloan@gmail.com

 108. Jad Kimi skriver:

  Am Mr Jad Kimi är en legitim lån långivare gott rykte. Vi är ett dynamiskt företag med att vi ger medel ekonomiskt stöd till vem Individer behöver ekonomiskt bistånd, som har en dålig kredit eller behöver pengar för att betala räkningar, att investera i affärer .JAD Kimi använda detta medium för att informera er att vi ger pålitliga mottagaren hjälp kommer att vara glada att kunna erbjuda dig ett lån Vänligen kontakta oss via e-post: jadkimi@gmail.com

 109. Hannah skriver:

  Jag måste bara säga att denna text är så jävla grym. DU är grym!!! Den hjälpte mig mycket innan jag fick min diagnos att sätta ord på hur jag känner och fungerar. Skickade den även till mina nära för att även de skulle förstå mig bättre. Så tack för det. Fortsätt med det du gör, jag väntar spänt på vad som kommer i framtiden :)

  tack för mig! ha en GRYM tisdag. kram

 110. God dag, jag är Jeanette Carlsson från Göteborg, jag är här för att informera alla på denna webbplats om en gud skickas lån långivare som räddade mig när jag var i behov av hjälp, var min mor Ulrica mycket sjuk och jag behövde en njurtransplantation, men jag hade lite pengar, jag kontaktade Freddie Willard lån företag och ansökte om en stor summa pengar, jag behövde 600,000SEK att lösa mitt problem, jag fick beloppet inom 48 timmar, en sådan otrolig upplevelse, tveka inte att ta kontakt med denna e-post : freddie_willard@hotmail.com, så jag är här för att berätta att de är legit långivare om du kontaktar detta mail freddie_willard@hotmail.com, om du är intresserad av att få en legit lån, ett snabbt lån, ett företag lån, vänligen e-post dem. Jag är en glad kvinna med min familj i dag.

  Gud välsigne dig
  Jeanette Carlsson

 111. lilian nikky skriver:

  Hälsningar till varje organ som läser detta vittnesbörd
  Jag och min pojkvän var allvarligt kär i sex år och vi var
  planerar att gifta sig, men en dag kom han till mitt hus och sa att han var
  inte längre intresserade av vår relation bara för att han dejtade
  en annan rik kvinna som lovar att köpa honom en bil och att sponsra deras
  bröllop. Och jag lider heartbreak för sju månader och jag var inte trött på
  älska honom. så jag tar ett djärvt steg genom att kontakta en spell caster som hjälper mig
  föra min fd pojkvän tillbaka. Han är kraftfull och stor hans kontakt ogodomikespells@gmail.com du kan också kontakta honom för att få hjälp

 112. francis skriver:

  behöver du ett företag lån, hem kapital lån, eller om du är i behov av en ekonomisk, vänligen concact oss idag Email: francismorganabcd@gmail.com.

  med följande information.

  Namn (i sin helhet) …………….
  Adress (i sin helhet) …………..
  Kvantitet (i sin helhet) ………….
  LÖPTID (i sin helhet) ………….
  Syftet med lånet (i sin helhet) ……..
  Land (i sin helhet) …………………
  telefonnummer……………………

 113. Maurice Finance skriver:

  God dag,
  Behöver du ett lån mellan individer att hantera finansiella svårigheter och slutligen ut ur återvändsgränden som orsakas av banker för avslaget på deras efterfrågan på kredit poster? Vi erbjuder äkta lån som sträcker sig från 1000 till 100.000.000, ingen bankgaranti och till ett överkomligt ränta på 2%. Jag kan hjälpa till att göra en särskild lånebeloppet du vill. Kontakta mig

  om du är intresserad.

  E-POST: mauricefinance@hotmail.com

 114. Martina Sjösten skriver:

  TACK! Jag har läst detta inlägg ett antal gånger då jag behöver påminna mig själv om att jag inte är någon sämre människa än andra. Att styras av sina känslor är det jobbigaste som finns. Jag har ännu inte hittat något verktyg för hur jag ska hantera mina känslor när jag blir sårad/ledsen. Det är ju bara jag som är “överkänslig”. Det behöver inte vara en stor sak som händer men när jag blir så där ledsen och sårad och tårarna bara kommer, ja då är hela dagen förstörd och jag ramlar ned i ett svart hål och det gör ont när jag väl landar. Det kan också ta en hel dag för mig att ta mig ur det. Ibland vänder det på någon minut men inte alltid.
  Min hjärna förstår allting vad som hänt o.s.v men mina känslor är visst inte kompatibla med min hjärna.
  Jag fick min diagnos ADHD med Aspergers våren 2014 och började medicinera hösten 2014.
  Att börja äta medicin var det bästa som hänt mig! Det kändes som att livet började, och då är jag ändå 45 år! Jag fick också ett 10-kilos kedjetäcke, och wow vilken grej att vakna på morgonen och kunna känna sig “utvilad”. Har ju aldrig hänt någonsin i mitt liv. All ledvärk försvann också! Yes, nu lever jag verkligen känner jag!
  Saknar dock en “cirkel” eller något liknande där man kan träffa likasinnade och utbyta erfarenheter.
  I stan där jag bor har vi haft “ADHD-skola” med 11 träffar och det har ju varit bra men jag känner att det skulle vara bra att fortsätta med något sånt.
  Kanske ska dra igång en egen cirkel? För att få bra idéer är ju något vi med ADHD är bra på. Totalt orädda och bara dyker in i det.
  Tack för ditt inlägg än en gång, jag läser det när jag behöver peppa upp mig själv!
  Kramar Martina

 115. Avit Investment skriver:

  Greetings to you by ADIA.

  We are a France-Paris based investment company known as Avit
  Development Investment Authority working on expanding its portfolio
  globally and financing projects.

  We would be happy to fund and invest with you in any profitable
  project if you have any viable project we can finance by making mutual
  investment with you. If you are interested, kindly contact us
  on:avitinvestmentauthority2@gmail.com for more details.

  Looking forward hearing from you soonest.

  Yours truly,
  Mrs Kristina Anderson
  (Personal Assistant)
  Avit Development Investment Authority(ADIA)
  501 Avenue Montaigne,75008 Paris-France
  Paris-France.Avit Development Investment Authority (ADIA)

 116. Cristine Cooper skriver:

  God dag!!! till er alla, jag Cristine Cooper från Irland, och jag hade ett företag men det lades ner eftersom det inte fanns några pengar längre då jag kom över detta företag (David Peterson Loan Firm) e-postadress på Internet, de hjälper mig att få ett lån för att starta ett företag ,, och nu vill jag att använda detta medium för att gratulera ovannämnda företag för snabb och säker pengar de lånas ut till mig utan någon form av säkerheter, jag fick 100,000USD från bolaget för att rädda mitt företag och mycket mer, jag såg sin e-post på internet, olika människor har lämnat sin vittnesbörd om detta lån företag, så jag snabbt kontaktade dem och de gjorde också allt för mig utan stress och mina pengar skickades till mitt konto på mindre än 24 timmar, i var överraskning och kände sig glad och tacksam, nu med lån jag fick därefter är jag nu kunna leva bättre än tidigare, nu jag kommer råd dem som behöver akut lån för att kontakta dem via e-post som davidpetersonloanfirm1@outlook.com han är en mycket God man och jag vet att han också kommer att hjälpa dig .. Så gå tillbaka till dem jag har gjort min del genom att tillkännage den till världen.

 117. Hej, allihop,

  Jag är fru Susan SVÄLTA, jag skriver detta brev av vittnesmål eftersom är mycket tacksam för vad fru Clara Morgan gjorde för mig och min familj, när jag trodde att det inte fanns något hopp igen hon kom och göra min familj känna sig levande igen genom att leda oss lån med låg ränta på 3% jag trodde aldrig att det fortfarande finns äkta lån långivare på Internet men till min stora förvåning fick jag mina lån utan att slösa mycket tid, så om du är ute efter ett lån för några ekonomiska skäl till alla då jag kommer råd dig till e-post fru Clara Morgan på VIA: {clara_morgan@outlook.com} för mer info om transaktionen

  Jag önskar er all lycka

  Med vänliga hälsningar
  Mrs Susan SVÄLTA

 118. isabel skriver:

  Min pojkvän hade den här tjejen som har förstör hans relationer i flera år, han gjorde slut med henne tre år sedan, men hon fortfarande kontrollerar honom och förstör de flesta av hans relationer. Jag var nu ett offer. Hon kom igen för att ta bort honom från mig, hon försökte allt hon kunde, men jag höll min tro stark och stannade med min pojkvän utan att låta henne mer in i honom. Hon konfronterade mig också, berättade för mig att det finns inget jag kommer att göra för att få henne att lämna honom ensam; Hon varnade allvar att jag äventyrar mitt liv och hon snart kommer att agera starkare än någonsin. Jag var rädd och började med tvivel i min styrka eftersom min pojkvän har redan börjat se henne; allt hopp var nästan vilse, jag vet inte hur detta onda dam styr honom sedan den dagen hade där en dramatisk bryta upp. Jag bestämde mig för att hjälpa till att rädda mannen jag älskar även om vi inte kommer att vara tillsammans igen. Jag gick till vänner för att få råd och besökte bloggar också. Jag hittade vittnesmål om Dr. Owolabi kärlek stava och andra, men min ande valde honom. Jag tog mod och mailade honom och mitt liv förändrats sedan dess. Den onda damens makt över min pojkvän förstördes och hon inte har någon andlig ansluta igen med honom. Min pojkvän har förändrats; Han mår så lättad och frisk nu än tidigare. Han mailade också tacka Dr Owolabi för kärlek stava och uppmuntrade mig att också dela vår egen vittnesbörd på bloggar. Vi är tacksamma för vad du har gjort. E-posta honom och få din egen mirakel genom owolabispellcasters@gmail.com eller dennes direktlinje +2349037478762.

 119. James Fred skriver:

  Behöver du ett lån med en ränta på 2%? om mycket intresserad så kontakta oss via e-post: casinoloans@gnmail.com

 120. Dan Murphy skriver:

  I loved your post.Thanks Again. Will read on…

 121. Im obliged for the blog.Much thanks again. Want more.

 122. Really enjoyed this blog article. Cool.

 123. Very informative post.Really thank you! Really Cool.

 124. Desene Animate skriver:

  I truly appreciate this article post.Much thanks again. Fantastic.

 125. This is one awesome article post.Really thank you! Fantastic.

 126. the posts are too brief for novices. May you please lengthen them a little

 127. A big thank you for your article post.Much thanks again. Much obliged.

 128. Thanks again for the blog article.Really looking forward to read more. Want more.

 129. Wedding Tiara skriver:

  Im grateful for the blog post.Much thanks again. Really Cool.

 130. 2XL skriver:

  Appreciate you sharing, great blog post.Much thanks again. Will read on…

 131. Fantastic blog post.Really thank you! Will read on…

 132. Thanks-a-mundo for the blog.Thanks Again. Fantastic.

 133. A round of applause for your blog post.Much thanks again. Cool.

 134. Really enjoyed this blog post.Thanks Again. Great.

 135. This is one awesome post. Will read on…

 136. I value the blog article.Thanks Again. Really Great.

 137. apkgamesbank skriver:

  Thanks-a-mundo for the article. Will read on…

 138. Really informative blog post.Really looking forward to read more. Cool.

 139. Fat skriver:

  Thank you for your blog post.Much thanks again. Will read on…

 140. Thanks so much for the blog post.

 141. seo expert skriver:

  This is one awesome article post.Much thanks again. Really Cool.

 142. WONDERFUL Post.thanks for share..more wait..

 143. Know who is writing about bag and also the actual reason why you ought to be afraid.

 144. james clarke skriver:

  låneerbjudande

  Vårt företag är en juridisk organisation som skapades för att hjälpa människor som behöver hjälp, till exempel ekonomiskt stöd.
  Så om du är eller om du är i ekonomiska svårigheter i finansiella röran, och du behöver pengar för att starta ditt företag själv, eller om du behöver ett lån för att betala av skulder eller betala dina räkningar, starta en bra affär, eller har lånat Svårigheter över lokala banker kontakta oss idag
  E-post: glantpaydayloanfirm@gmail.com

  Låneansökningsformuläret:

  Namn: _________
  Adress: _________
  State: _________
  Land: __________
  Yrke: _________
  Lånebelopp behövs: __________
  Syfte: _________
  lån duration__________
  Månadsinkomst: _________
  Telefon: _________

  Vänligen kontakta oss via e-post E-post oss:

  glantpaydayloanfirm@gmail.com

 145. This is one awesome blog article.Much thanks again. Really Great.

 146. this website skriver:

  Im grateful for the article.Much thanks again. Much obliged.

 147. wonderful points altogether, you just gained a emblem new reader. What would you suggest in regards to your submit that you just made some days ago? Any positive?

 148. to read more skriver:

  Very good blog.Really looking forward to read more. Awesome.

 149. I appreciate you sharing this post.Thanks Again. Will read on…

 150. Fantastic blog article.Really looking forward to read more. Cool.

 151. FINANCE HOLDING skriver:

  Är du i behov av ett lån? Vill du betala dina räkningar? Vill du vara ekonomiskt stabil? Allt du behöver göra är att kontakta oss för mer information om hur du kommer igång och få lånet du önskar. Detta erbjudande är öppet för alla som kommer att kunna betala tillbaka i tid. Obs! Återbetalningen tidsramen är förhandlingsbart och ränta på 2% bara maila oss. ltfinanceholdings.in@gmail.com

  LÅNE ANSÖKAN

  1) Fullständigt namn:

  2) Kön:

  3) Lånebelopp behövs :.

  4) Lån Varaktighet:

  5) Land:

  6) Hemadress:

  7) Mobilnummer:

  8) månadsinkomst:

  9) Yrke:

  Vänliga Hälsningar.

 152. Very neat post.Really looking forward to read more. Cool.

 153. Say, you got a nice blog. Keep writing.

 154. Hundeforum skriver:

  Wow, incredible blog format! How lengthy have you ever been running a blog for? you make blogging look easy. The whole glance of your website is great, as well as the content!

 155. Muchos Gracias for your blog.Thanks Again. Fantastic.

 156. Thanks again for the blog post.Really thank you! Will read on…

 157. education games skriver:

  the time to study or go to the content material or websites we ave linked to below the

 158. bateria iphone skriver:

  Awesome article post.Really thank you! Awesome.

 159. MuleMaker skriver:

  This unique blog is without a doubt interesting and besides informative. I have picked a lot of interesting tips out of it. I ad love to return every once in a while. Cheers!

 160. Awesome blog post.Really thank you! Great.

 161. Monogram skriver:

  Well I definitely liked reading it. This tip offered by you is very useful for proper planning.

 162. Im grateful for the blog.Thanks Again. Great.

 163. Jewelry skriver:

  Rub in your moisturizer to increase blood flow. Mix one part apple cider vinegar with raw work better

 164. Major thankies for the blog article.Really looking forward to read more. Want more.

 165. Wall Art skriver:

  This is a great web page, might you be interested in doing an interview about just how you created it? If so e-mail me!

 166. Thanks so much for the article.Thanks Again. Really Cool.

 167. Im grateful for the article.Much thanks again. Cool.

 168. There as noticeably a bundle to learn about this. I assume you made sure good factors in features also.

 169. Enjoyed every bit of your blog article. Awesome.

 170. I think this is a real great article. Want more.

 171. escort bayan skriver:

  I appreciate you sharing this blog article. Great.

 172. Really appreciate you sharing this blog.Thanks Again. Much obliged.

 173. same unwanted rehashed material. Excellent read!

 174. Looking forward to reading more. Great article. Awesome.

 175. spelling issues and I to find it very troublesome to tell the truth however I will definitely come back again.

 176. salted fish skriver:

  Thank you for your blog article. Awesome.

 177. bird painting skriver:

  I truly appreciate this article.Thanks Again. Will read on

 178. easily root skriver:

  Really informative blog post. Great.

 179. Ecommerce skriver:

  Really enjoyed this post.Much thanks again. Want more.

 180. Abstract Art skriver:

  Wow! This blog looks just like my old one! It as on a totally different subject but it has pretty much the same page layout and design. Superb choice of colors!

 181. Ad agency skriver:

  Thanks for the article post.Really thank you! Keep writing.

 182. scholars skriver:

  What as up I am from Australia, this time I am viewing this cooking related video at this web page, I am really happy and learning more from it. Thanks for sharing.

 183. Carpet Cleaning skriver:

  Looking forward to reading more. Great blog article.Really looking forward to read more. Will read on…

 184. Thanks for sharing, this is a fantastic blog article.Really looking forward to read more. Keep writing.

 185. The Birch of the Shadow I think there may possibly be a number of duplicates, but an exceedingly useful list! I have tweeted this. Lots of thanks for sharing!

 186. hanf hanf skriver:

  Wow, great article. Will read on…

 187. Cristine Cooper skriver:

  God dag!!! till er alla, jag Cristine Cooper från Irland, och jag hade ett företag men det lades ner eftersom det inte fanns några pengar längre då jag kom över detta företag (David Peterson Loan Firm) e-postadress på Internet, de hjälper mig att få ett lån för att starta ett företag ,, och nu vill jag att använda detta medium för att gratulera ovannämnda företag för snabb och säker pengar de lånas ut till mig utan någon form av säkerheter, jag fick 100,000USD från bolaget för att rädda mitt företag och mycket mer, jag såg sin e-post på internet, olika människor har lämnat sin vittnesbörd om detta lån företag, så jag snabbt kontaktade dem och de gjorde också allt för mig utan stress och mina pengar skickades till mitt konto på mindre än 24 timmar, i var överraskning och kände sig glad och tacksam, nu med lån jag fick från dem jag är nu kunna leva bättre än tidigare, nu jag kommer råd dem som behöver akut lån för att kontakta dem via e-post som davidpetersonloanfirm1@outlook.com han är en mycket God man och jag vet att han också kommer att hjälpa dig .

 188. surfwear skriver:

  Very neat article.Much thanks again.

 189. You made some decent points there. I did a search on the subject matter and found most people will go along with with your site.

 190. celebrity blog skriver:

  Muchos Gracias for your article.Really looking forward to read more. Great.

 191. Great post.Really thank you! Cool.

 192. lek za rak skriver:

  I am so grateful for your blog article.Really thank you! Fantastic.

 193. carpet cleaners skriver:

  Appreciate you sharing, great article.Really looking forward to read more. Want more.

 194. Really informative article.Really looking forward to read more. Really Cool.

 195. pearl earrings skriver:

  Souls in the Waves Great Morning, I just stopped in to go to your website and assumed I would say I enjoyed myself.

 196. Major thankies for the post. Really Cool.

 197. jual follower skriver:

  It is nearly not possible to find knowledgeable folks about this topic, but the truth is sound like do you realize what you are coping with! Thanks

 198. Really informative blog post.Thanks Again. Want more.

 199. backlink skriver:

  Im thankful for the article. Will read on…

 200. Larry Perez skriver:

  You need personal or business credit without the stress and the rapid adoption? You need an urgent loan today? Contact us via e-mail (businessfinances@hotmail.com)

  offers loans

 201. Larry Perez skriver:

  Behöver du akut lån för att betala din skuld? Har du nekats av lån från banken? Eller behöver du ett lån för att betala räkningar eller ställa in ditt företag? oroa dig inte mer, din hjälp kommer nu, är företaget ett företag Mr Larry Perez som erbjuder alla typer av lån till människor lån företag som är i behov av lån med låg ränta på 2% kontakt Email: businessfinances@hotmail.com

 202. Muchos Gracias for your blog post.Much thanks again. Great.

 203. Say, you got a nice blog. Cool.

 204. click here skriver:

  Appreciate you sharing, great blog post.Really thank you! Really Great.

 205. free forex skriver:

  Im grateful for the article.Much thanks again. Will read on…

 206. Thanks so much for the blog.Really thank you! Awesome.

 207. Really appreciate you sharing this blog post. Really Cool.

 208. Zeal skriver:

  Really informative article post.Really thank you! Keep writing.

 209. be saticfied skriver:

  Great blog. Cool.

 210. description skriver:

  Thanks so much for the blog article. Fantastic.

 211. I loved your blog post.Much thanks again. Want more.

 212. Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this post plus the rest of the website is really good.

 213. mini quadcopter skriver:

  I cannot thank you enough for the article post.Really looking forward to read more. Great.

 214. I truly appreciate this article.Much thanks again.

 215. wood wall art skriver:

  Thanks a lot for the article.Thanks Again. Awesome.

 216. west coast bass skriver:

  Hey, thanks for the article post. Will read on…

 217. Just what I was searching for, thankyou for posting.

 218. This is one awesome post.Much thanks again. Much obliged.

 219. There as definately a great deal to find out about this subject. I really like all the points you made.

 220. Im grateful for the article post.Really looking forward to read more. Fantastic.

 221. painting skriver:

  It as not that I want to duplicate your web site, but I really like the style and design. Could you tell me which style are you using? Or was it custom made?

 222. A big thank you for your post.Really looking forward to read more. Keep writing.

 223. Really enjoyed this blog.Really thank you! Really Great.

 224. btcflex skriver:

  wow, awesome blog.Thanks Again. Fantastic.

 225. the sado place skriver:

  Thanks so much for the blog article.Really thank you! Keep writing.

 226. I truly appreciate this post. Really Great.

 227. I appreciate you sharing this blog post. Fantastic.

 228. Private escorts skriver:

  It as not that I want to duplicate your web-site, but I really like the pattern. Could you tell me which style are you using? Or was it especially designed?

 229. 12bet skriver:

  Say, you got a nice blog.Much thanks again. Great.

 230. Thanks a lot for the blog article.Much thanks again. Will read on…

 231. Say, you got a nice blog post.Really thank you! Much obliged.

 232. take care of to keep it wise. I cant wait to learn much more from you.

 233. How to destress skriver:

  I really enjoy the article.Much thanks again.

 234. wow, awesome article post.Really thank you! Cool.

 235. Maurice Finance skriver:

  Hallå,
  Med tanke på ekonomiska svårigheter? Är du i behov av ett lån? eller så har förkastats av lokala banker? Behöver du ett lån av någon anledning? Din hjälp är äntligen här som Maurice Finance erbjuder lån till alla både anställda och arbetslösa, privatpersoner och företag, erbjuder vi lån till låg ränta på 2%. Intresserade låntagare är att kontakta oss via e-post till mauricefinance@hotmail.com och få sina lån idag. Våra tjänster är snabba och pålitliga, så kontakta oss på (mauricefinance@hotmail.com) och njuta av vårt erbjudande finansiella tjänster.
  E-post: mauricefinance@hotmail.com
  Maurice Finance

 236. potatoe peeler skriver:

  Very informative post.Really thank you! Really Great.

 237. properly, incorporating a lot more colours on your everyday life.

 238. This unique blog is no doubt entertaining and besides diverting. I have found many useful advices out of this amazing blog. I ad love to go back over and over again. Cheers!

 239. Software skriver:

  Im obliged for the blog article.Really looking forward to read more. Really Great.

 240. Very good information. Lucky me I recently found your website by accident (stumbleupon). I ave bookmarked it for later!

 241. wow, awesome article.Really thank you! Cool.

 242. Xenforo deutsch skriver:

  I really love your site.. Very nice colors & theme. Did you make this site yourself? Please reply back

 243. I surely did not realize that. Learnt some thing new these days! Thanks for that.

 244. we like to honor numerous other world-wide-web web-sites around the internet, even when they aren

 245. dentist in Fargo skriver:

  I truly appreciate this article. Want more.

 246. Appreciate you sharing, great blog article.Really looking forward to read more.

 247. cam girls skriver:

  stuff right here! Good luck for the following!

 248. Cheating Spouse skriver:

  Thanks so much for the post.Really looking forward to read more.

 249. Kamagra skriver:

  A big thank you for your blog article.Really looking forward to read more. Great.

 250. It as best to take part in a contest for probably the greatest blogs on the web. I will advocate this web site!

 251. I’а†ve learn several excellent stuff here. Certainly price bookmarking for revisiting. I surprise how so much effort you set to create this kind of wonderful informative web site.

 252. Thanks for the article post.Really looking forward to read more. Much obliged.

 253. to learn more skriver:

  I really liked your blog article.Really looking forward to read more. Really Cool.

 254. We stumbled over here coming from a different web address and thought I should check things out. I like what I see so now i am following you. Look forward to looking into your web page yet again.

 255. reiki skriver:

  Major thankies for the post.Really looking forward to read more. Really Cool.

 256. wow, awesome blog article.Really thank you! Much obliged.

 257. Great, thanks for sharing this post.

 258. Weird , this post turns up with a dark color to it, what shade is the primary color on your web site?

 259. link building skriver:

  Appreciate you sharing, great blog article. Much obliged.

 260. web agency skriver:

  Thanks-a-mundo for the article.Really looking forward to read more. Great.

 261. young fashion skriver:

  Spot on with this write-up, I actually believe this website needs far more attention. I all probably be returning to read more, thanks for the advice!

 262. Thank you for your blog.Really looking forward to read more. Cool.

 263. Mehr hier skriver:

  You ought to join in a contest for starters of the highest quality blogs online. I will recommend this page!

 264. Deborah Dan skriver:

  Jag är Deborah Dan, jag hör att ge vittnesbörd om hur jag kom tillbaka min make, vi fick gifta i mer än 2 år och vi har två barn. sak gick bra med oss ​​och vi är alltid glada. tills en dag min man började bete sig på ett sätt som jag inte kunde förstå, var jag mycket förvirrad av det sätt han behandlar mig och barnen. senare samma månad han inte komma igen och han kallade mig att han vill ha en skilsmässa, jag frågade honom vad har jag gjort för fel för att förtjäna detta från honom, allt han sade att han vill ha en skilsmässa och att han hatar mig och vill inte att se mig igen i hans liv, var jag galen och också frustrerad vet inte vad jag ska göra, jag var sjuk i mer än 2 veckor på grund av skilsmässan. Jag älskar honom så mycket att han var allt för mig utan honom mitt liv är ofullständig. Jag berättade för min syster och hon berättade för mig att kontakta en spell caster, jag tror aldrig i allt detta spell gjutning av en sak. Jag vill bara att prova om något kommer att komma ut av det. Jag kontaktade Dr. OGALA på (ogala stava caster@yahoo.com) för återlämnande av min make till mig, berättade de för mig att min make har tagits av en annan kvinna som hon förhäxat honom det är därför han hatar mig och även vill att vi ska skiljas. då de berättade för mig att de måste kasta en spell på honom som gör honom tillbaka till mig och barnen, kastade de förtrollningen och efter 24 timmar min make ringde mig och han berättade för mig att jag skulle förlåta honom, började han att be om ursäkt på telefon och sade att han fortfarande älskar mig att han inte visste vad som händer som gör honom lämnade mig. Det var förtrollningen att Dr. OGALA gjutna på honom som gjorde honom komma tillbaka till mig, idag mig och min familj är nu glada igen. Tack Dr. OGALA, för vad du har gjort för mig jag skulle ha varit någonting idag om inte för din stor hjälp. Jag vill att ni mina vänner som passerar genom denna typ av kärlek problemet med att få tillbaka sin make, maka eller före detta pojkvän och flickvän att kontakta (ogalaspellcaster@yahoo.com) och du kommer att se att problemet kommer att lösas.

 265. casino bonus skriver:

  I am so grateful for your article post.Much thanks again. Really Cool.

 266. Your style is really unique in comparison to other folks I ave read stuff from. Thank you for posting when you have the opportunity, Guess I all just book mark this blog.

 267. I was suggested this website by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my trouble. You are wonderful! Thanks!

 268. Very interesting information!Perfect just what I was looking for!

 269. yoga jewelry skriver:

  Thank you ever so for you blog article.Thanks Again. Great.

 270. Wealthy and traveling anywhere and whenever I want with my doggie, plus helping get dogs fixed, and those that need homes, and organizations that do thus and such.

 271. directory skriver:

  Very good info. Lucky me I ran across your blog by chance (stumbleupon). I have saved as a favorite for later!

 272. Im no professional, but I believe you just made the best point. You clearly understand what youre talking about, and I can really get behind that. Thanks for being so upfront and so truthful.

 273. I will bookmark your blog and check again here regularly.

 274. This is really interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your fantastic post. Also, I have shared your website in my social networks!

 275. Edith skriver:

  Kära vänner på nätet, mitt namn är Edith, måste jag ge denna mirakulösa vittnesbörd, som är så otroligt tills nu. Jag hade ett problem med min Ex make 2years sedan, vilket ledde till vår bryta upp. när han gjorde slut med mig, var jag inte mig själv igen, jag kände mig så tom inuti mig, min kärlek och ekonomiska situation blev värst, tills en nära vän till mig (Angela) berättade om en besvärjelse caster som hjälpte henne i samma problem för hans namn är Dr Sunny.So jag mailade honom drsunnydsolution1@gmail.com förtrollningen caster och jag sa till honom mitt problem och jag gjorde vad han bad mig att göra en lång historia kort. Innan jag visste vad som hände min make gav mig ett samtal och berättade att han skulle komma tillbaka till mig på bara 2dagar och var så glad över att ha honom tillbaka till mig. Vi har två barn tillsammans och vi är nöjda med oss ​​själva. Tack vare Dr Sunny för att spara min relation och även spara andra äger också. fortsätta ert goda arbete, om du är intresserad av att ta kontakt med honom och vittnar detta välsignelser som jag. Om du går igenom hårda liv och du behöver hjälp med problem såsom:

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Om du vill ha ett barn.
  (5) Herbal vård
  (6) Du vill bli rik.
  (7) Du vill knyta din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Låt folk lyder dina ord och göra din önskan
  (10) Mål lösa
  {11} Cure av HIV
  {12} du vill bli berömd E.T.C

  Information som behövs av honom att gå:

  Fullständiga namn_________
  Kontaktnummer_________
  Country & State_________
  Födelsedatum__________
  Picture_________
  Telefonnummer_________

  Kontakta honom på hans e-post igen på (drsunnydsolution1@gmail.com) och bli välsignad … ringa honom nummer 2348077620669

 276. This is one awesome blog article.Thanks Again. Great.

 277. You got a very wonderful website, Sword lily I detected it through yahoo.

 278. What a fun pattern! It as great to hear from you and see what you ave sent up to. All of the projects look great! You make it so simple to this. Thanks

 279. Thanks for sharing, this is a fantastic blog post.Much thanks again. Great.

 280. Fru Nora skriver:

  Behöver du en akut lån? är du i skuld? gör du behöver akut lån för att finansiera ditt företag ?, har du nekats av din bank, oroa dig inte mer, Våra tjänster är snabb, enkel och säker lån nu oavsett omständigheter. Låna upp till $ 2000 – $ 1,000.000 I DAG! Kontakta oss med lån informationen på denna e-post: noramildred.loans@hotmail.com

  Obs: Du kommer att förvänta sig en preliminär svar och finansiering inom 24 timmar

  Hälsningar.
  Fru Nora

 281. Well I truly liked reading it. This tip offered by you is very useful for accurate planning.

 282. Life Forestry skriver:

  You, my pal, ROCK! I found just the information I already searched all over the place and simply couldn at locate it. What a great web-site.

 283. vps cloud cpanel skriver:

  There is definately a great deal to learn about this issue. I like all the points you ave made.

 284. Mardrömsmorsan skriver:

  Hej för ett mycket speciellt meddelande. Kanske jag ska ta & göra det? Hoppas att du mår bra nu och grattis till tvillingarna!

 285. I value the post.Much thanks again. Much obliged.

 286. ostrich belts skriver:

  What would be a good way to start a creative writing essay?

 287. You made some clear points there. I did a search on the issue and found most persons will go along with with your blog.

 288. You ave made some really good points there. I looked on the web for more information about the issue and found most people will go along with your views on this web site.

 289. best pizza skriver:

  IaаАа’б‚Т€ТšаЂаŒаАа’б‚Т€ТžаБТžll complain that you have copied materials from another supply

 290. Thankyou for helping out, fantastic info.

 291. pizza delivery skriver:

  This website certainly has all of the information and facts I needed about this subject and didn at know who to ask.

 292. best pizza skriver:

  That is a good tip especially to those new to the blogosphere. Simple but very accurate information Thank you for sharing this one. A must read article!

 293. New car loans is probably the common loans in the financial

 294. SattaMatka skriver:

  I think other web-site proprietors should take this website as an model, very clean and great user friendly style and design, let alone the content. You are an expert in this topic!

 295. picture editor skriver:

  Im obliged for the article.Really looking forward to read more. Really Cool.

 296. Marbella skriver:

  Wow, great article post.Really looking forward to read more. Awesome.

 297. Fantastic blog article.Really thank you! Cool.

 298. khuyen mai m88 skriver:

  recognize his kindness are cost-free to leave donations

 299. malina skriver:

  Mitt namn är Malina, från Storbritannien. Jag vill dela mitt vittnesbörd med allmänheten om vad detta tempel kallas (Dr soligt) har gjort för mig, detta tempel har just flyttat tillbaka min förlorade ex älskare till mig med sina stora spell arbete, var jag dejting här mannen heter Steven vi var tillsammans under en lång tid och vi älskade vår jagets men när jag inte kunde ge honom en manlig barn under 5 år lämnade han mig och berättade att han inte kan fortsätta längre då jag nu letar efter sätt att få honom tillbaka och även bli gravid, tills en vän till mig berättade om detta tempel och gav mig deras kontakt e-post, kommer du inte tro det när jag kontaktade dem på mina problem de beredda objekt och kasta förtrollningen för mig och ta min förlorade make tillbaka och efter en månad jag missade min månatliga flödet och gå för ett test och resultatet uppgav att jag var gravid, är glad idag är en mamma till en uppsättning av tvillingar en pojke och en flicka, jag tackar templet en gång för vad de har gjort för mig, om du är ute passerar genom någon av detta problem som anges nedan:

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Om du vill ha ett barn.
  (5) Herbal vård
  (6) Du vill bli rik.
  (7) Du vill knyta din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Låt folk lyder dina ord och göra din önskan
  (10) Mål lösa E.T.C

  Kontakta dem på deras tempel e-post på drsunnydsolution1@gmail.com och få löst alla dina problem

  Tack.

 300. Fantastic article post.Really thank you!

 301. best pizza skriver:

  this topic to be actually something that I think I would never understand.

 302. van gogh frame skriver:

  I cannot thank you enough for the blog article. Want more.

 303. tool skriver:

  Your style is very unique in comparison to other folks I have read stuff from. I appreciate you for posting when you ave got the opportunity, Guess I all just bookmark this site.

 304. I value the blog article.Much thanks again. Great.

 305. traditional r&b skriver:

  Thanks for the news! Just was thinking about it! By the way Happy New Year to all of you:DD

 306. Thank you ever so for you blog post.Much thanks again. Awesome.

 307. Well written articles like yours renews my faith in today as writers. You ave written information I can finally agree on and use. Thank you for sharing.

 308. Major thankies for the post.Really thank you! Really Cool.

 309. werbeagentur skriver:

  A round of applause for your post.Thanks Again. Really Cool.

 310. Grethe skriver:

  Mye av denne teksten kommer fra den Norske bloggeren Magnus Jackson Krogh. Synes du skal kreditere de som skriver, ikke bare oversette og gi ut som din egen tekst!

 311. This unique blog is really interesting as well as diverting. I have picked up a lot of handy tips out of this amazing blog. I ad love to return every once in a while. Thanks a lot!

 312. Healthy Snacks skriver:

  A round of applause for your article.Thanks Again. Want more.

 313. HTC skriver:

  I think this is a real great blog post.Thanks Again. Awesome.

 314. Vergleichsportal skriver:

  Really appreciate you sharing this blog post. Really Great.

 315. desert skriver:

  Thanks-a-mundo for the blog post.Really thank you! Awesome.

 316. sy skriver:

  Behöver du ett lån? eller behöver ett lån för att betala av din avdelning eller räkningar oroa dig inte mer, och om så är fallet, vänligen kontakta oss direkt på: brandonalbertloanfirm@gmail.com

  namn: ….
  Lånebelopp behövs: …
  state: ….
  land: …
  telefonnummer:…..

 317. Thank you ever so for you article post.Really looking forward to read more.

 318. jobcentre plus skriver:

  Updating your website frequently helps build your

 319. Paragraph writing is also a fun, if you be acquainted with afterward you can write or else it is complicated to write.

 320. Initial Necklace skriver:

  This is my first time pay a quick visit at here and i am genuinely happy to read everthing at single place.

 321. You clearly know your stuff. Wish I could think of something clever to write here. Thanks for sharing.

 322. freespins skriver:

  Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you penning this write-up plus the rest of the website is very good.

 323. that is the end of this article. Right here you

 324. seo servicess skriver:

  y1Zq4G Useful information. Fortunate me I discovered your website accidentally, and I am surprised why this twist of fate did not took place in advance! I bookmarked it.

 325. elijah roland skriver:

  Hallå

  Är du för närvarande inför några ekonomiska svårigheter ?? Behöver du ett lån av någon anledning, behöver du ett lån för att starta ett företag eller för att utöka din befintliga verksamhet ??? Oavsett dina ekonomiska problem kan vara, oroa dig inte mer eftersom din hjälp är äntligen här ..

  Vi erbjuder lån till både privatpersoner och företag på en låg och prisvärd ränta på 3%. Vi är certifierade och våra tjänster är snabba och lättillgängliga. Om du är i behov av ett lån sedan helt enkelt kontakta oss idag på Elijahloanfirm@outlook.com och du får ditt lån ..

  Tack för din tid som vi väntar på ditt svar ..

 326. Edith skriver:

  Kära vänner på nätet, mitt namn är Edith, måste jag ge denna mirakulösa vittnesbörd, som är så otroligt förrän nu. Jag hade ett problem med min Ex make 2years sedan, vilket ledde till vår bryta upp. när han gjorde slut med mig, var jag inte mig själv igen, jag kände mig så tom inuti mig, min kärlek och ekonomiska situation blev värst, tills en nära vän till mig (Angela) berättade om en besvärjelse caster som hjälpte henne i samma problem också hans namn är Dr Sunny.So jag mailade honom drsunnydsolution1@gmail.com förtrollningen caster och jag sa till honom mitt problem och jag gjorde vad han bad mig att klippa en lång historia kort. Innan jag visste vad som hände min make gav mig ett samtal och berättade att han skulle komma tillbaka till mig på bara 2dagar och var så glad över att ha honom tillbaka till mig. Vi har två barn tillsammans och vi är nöjda med oss ​​själva. Tack vare Dr Sunny för att spara min relation och även spara andra äger också. fortsätta ert goda arbete, om du är intresserad av att ta kontakt med honom och vittnar detta välsignelser som mig. Om du går igenom hårda liv och du behöver hjälp med problem såsom:

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Om du vill ha ett barn.
  (5) Herbal vård
  (6) Du vill bli rik.
  (7) Du vill knyta din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Låt folk lyder dina ord och göra din önskan
  (10) Mål lösa E.T.C

  INFORMATION SOM KRÄVS AV honom att gå:

  Fullständiga namn_________
  Kontaktnummer_________
  Country & State_________
  Födelsedatum__________
  Picture_________
  Telefonnummer_________

  Kontakta honom på sin e-post igen på (drsunnydsolution1@gmail.com) och bli välsignad … kalla honom nummer 2348077620669

 327. Malina skriver:

  Mitt namn är Malina, från Storbritannien. Jag vill dela mitt vittnesbörd med allmänheten om vad detta tempel som kallas (i Drsunny) har gjort för mig, har detta tempel bara tog tillbaka min förlorade ex älskare till mig med sina stora spell arbete, var jag dejting här mannen heter Steven vi var tillsammans under en lång tid och vi älskade vår jagets men när jag inte kunde ge honom en manlig barn under 5 år lämnade han mig och berättade att han inte kan fortsätta längre då jag nu letar efter sätt att få honom tillbaka och även bli gravid, tills en vän till mig berättade om detta tempel och gav mig deras kontakt e-post, kommer du inte tro det när jag kontaktade dem på mina problem de beredda objekt och kasta förtrollningen för mig och ta min förlorade make tillbaka och efter en månad jag missade min månatliga flödet och gå för ett test och resultatet uppgav att jag var gravid, är glad idag är en mamma till en uppsättning av tvillingar en pojke och en flicka, jag tackar templet en gång för vad de har gjort för mig, om du är ute passerar genom någon av detta problem som anges nedan:

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Om du vill ha ett barn.
  (5) Herbal vård
  (6) Du vill bli rik.
  (7) Du vill knyta din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Låt folk lyder dina ord och göra din önskan
  (10) Mål lösa E.T.C

  Kontakta dem på deras tempel e-post på drsunnydsolution1@gmail.com och få löst alla dina problem

  Tack you.his nuber är +2348077620669

 328. mrs monica skriver:

  Letar du efter ett företag lån, personliga lån, bostadslån, bil
  lån, studielån, skuldkonsolidering lån, lån utan säkerhet, företag
  kapital, etc. .. Eller var du vägrade ett lån från en bank eller ett finansiellt
  institution för ett eller flera skäl. Du på rätt plats för
  ditt lån lösningar! Jag en privat långivare, jag ger ut lån till
  företag och privatpersoner på en låg och prisvärd ränta på
  2%. Ränta. Vänligen kontakta oss via e-post
  mrsmonica060@gmail.com

  Låntagarens DATA S

  1) Fullständigt namn: ……………………………………… ……….
  2) Land: ………………………………………. ……….. ..
  3) Adress: ………………………………………. …………
  4) tillstånd: ………………………………………. ………….. ..
  5) Kön: ………………………………………. ………………
  6) Äktenskapligt Status: ……………………………………… ….
  7) Yrke: ………………………………………. ….. ..
  8) Telefonnummer: ……………………………………… …
  9) För närvarande läge i stället för arbete: …………………
  10) Månadsinkomst: ………………………………………
  11) Lånebelopp behövs: ……………………………….
  12) Lån Varaktighet: ……………………………………… …
  13) Syftet med lån: …………………………………… ..
  14) Religion: ………………………………………. …….. ..
  15) Har du ansökt innan ………………..
  flyga emiratet loancompany.com
  tack,
  Fru monica

 329. […] Stor igenkänningsfaktor i detta inlägg […]

 330. Miss Fatima skriver:

  THANKS TO GREAT DR Sunny FOR SOLVING MY PROBLEMS HIS EMAIL IS (drsunnydsolution1@gmail.com

  my name is Miss Faith ,i was married to my husband for 5 years we were living happily together for this years and not until he traveled to Australia for a business trip where he met this girl and since then he hate me and the kids and love her only. so when my husband came back from the trip he said he does not want to see me and my kids again so he drove us out of the house and he was now going to Australia to see that other woman. so i and my kids were now so frustrated and i was just staying with my mum and i was not be treating good because my mother got married to another man after my father death so the man she got married to was not treating her well, i and my kids were so confuse and i was searching for a way to get my husband back home because i love and cherish him so much,so one day as i was browsing on my computer i saw a testimony about this spell caster DR Sunny, testimonies shared on the internet by a lady and it impress me so much i also think of give it a try. At first i was scared but when i think of what me and my kids are passing through so i contacted him and he told me to stay calm for just 24 hours that my husband shall come back to me and to my best surprise i received a call from my husband on the second day asking after the kids and i called DR Sunny and he said your problems are solved my child. so this was how i get my family back after a long stress of brake up by an evil lady so with all this help from DR Sunny, i want you all on this forum to join me to say a huge thanks to DR Sunny and i will also advice for any one in such or similar problems or any kind of problems should also contact him his email is )(drsunnydsolution1@gmail.com) he is the solution to all your problems and predicaments in life. once again his email address is (drsunnydsolution1@gmail.com)

  HE IS SPECIALIZE IN THE THE FOLLOWING SPELL.

  (1) If you want your ex back.

  (2) if you always have bad dreams.

  (3) If you want to be promoted in your office.

  (4) If you want women/men to run after you.

  (5) If you want a child.

  (6) If you want to be rich.

  (7) If you want to tie your husband/wife to be yours forever.

  (8) If you need financial assistance.

  (9) How you been scammed and you want to recover you lost money.

  (10) if you want to stop your divorce.

  (11) if you want to divorce your husband.

  (12) if you want your wishes to be granted.

  (13) Pregnancy spell to conceive baby

  (14) Guarantee you win the troubling court cases & divorce no matter how what stage

  (15) Stop your marriage or relationship from breaking apart.

  (16) if you have any sickness like ( H I V ), (CANCER) or any sickness.

  (17) if you need prayers for deliverance for your child or yourself.

  once again make sure you contact him if you have any problem he will help you. his email address is (drsunnydsolution1@gmail.com) contact him immediately….

 331. Veronica skriver:

  Jag ryser så håret på mina armar reser sig och jag är så berörd att ögonen blir alldeles glansiga. Din gåva att förklara denna problematik till människor som både lever och inte lever med detta – Så alla förstår eller i alla fall ser det med andra ögon. Jag har i många år försökt förklara för folk som inte förstår men min talang för att formulera sig är inte den bästa. Folk har istället undrat “vad är felet på henne?”.
  Det du skriver är precis som när jag tittar mig i spegeln på morgonen. Det är som jag är du och du är jag. En aning skrämmande men samtidigt så är det skönt att människor som du kan förklara för världen att man ska vara stolt över sig själv oavsett vem man är. Och få människor att förstå att tanken “vad fan är det för fel på henne?” Försvinner. För det är inget fel – vi funkar bara olika!

  Jag vill tacka dig för ditt inlägg och tacka dig för dom berörande känslor som uppståt i mig alla dessa gånger som jag läst ditt inlägg. Tack.
  Och du.. Du är bra som du är!

 332. Lilian skriver:

  Ta dig tid att läsa min SHORT STORY men ska du inte döma mig.

   Jag är fru Lilian Gilbert. Min make har varit en omtänksam och kärleksfull pappa till våra två vackra döttrar för de senaste 16 åren av vårt äktenskap; de flesta av mina nära vänner även avundas vår oändliga kärlek som växer starkare varje dag som vi just träffat;). Den dåliga sidan av honom började när hans sjuka mamma besökte oss för behandling. Hans mamma var inte bekväm omkring oss eftersom min make betalar mer uppmärksamhet till mig och barnen; Detta gjorde henne så arg och bestämde oss för att stanna för kort tid.
  Min make plötsligt förändrats och började undvika mig en vecka hon lämnade, slutade han äta min mat och inte sova med mig igen på samma säng. Detta varade i 3 månader tills jag inte längre kunde ta det längre. Så jag väljer att söka hjälp på nätet eftersom jag skämdes för att tala om för mina vänner, då jag såg några vittnesmål från olika människor talar om en viss man som hette DR Okafor. Jag bestämde mig för att ge honom en rättegång. Denna stora mannen berättade för mig att min mor-i-lag hade
  förhäxat min make. Hon tog min makes underkläder till en häxdoktor och förgiftade hans sinne mot mig och våra barn. DR Okafor kunde bryta den onda förtrollningen i min make och kasta en kärlek stava för oss. Därefter 3 dagar senare min mor in-law kom till oss att bekänna och be om förlåtelse. Vi är alla lever lyckligt tillsammans i dag som en stor familj. Min make är nu kärleksfull man jag har känt under de senaste 16 år. Vi är mer förälskad nu och glad. Förtrollningen har inte efter inverkan på vår familj, men det förde även många möjligheter för oss. Kontakta denna stora man idag via sin e-post på: okafor.odi@hotmail.com

     Dr Okafor berättade också att jag kan kontakta honom för att få hjälp om något av följande problem:
  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill bli rik.
  (7) Vill du hålla din make / maka att vara
  din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Herbal vård
  (10) Om du inte kan tillfredsställa din fru
  kön önskan beroende
  till lågt erektion.
  (11) Om din menstruation vägrar att komma
  ut dagen
  antar eller över flöden.
  (12) om du vägrade att betala, människor på grund av dig ?.
  (13) lösa ett markfrågan och få det tillbaka.
  (14) Har din familj Denny dig om din
  rätt?
  (15) Cure av någon form av sjukdom eller sjukdom.

          Jag kommer att fortsätta att berätta för världen om din goda gärningar sir. Kontakta honom idag på: okafor.odi@hotmail.com

 333. marja skriver:

  bra skrivet

 334. Paul skriver:

  Paul Gregg

  Jag är Paul Gregg, när jag så småningom hittade vittnesmål om denna spell caster Dr.sunny, hur han hjälpt många människor att få sina älskare och trasiga hem igen, jag kontaktade honom via hans e-postadress drsunnydsolution1@gmail.com eftersom jag var helt desperat att få min fru tillbaka. Ett liv utan min fru var en riktig röra för mig och mina barn. Jag ville ha en dramatisk förändring och jag trodde magi kan vara lösningen. Efter att ha diskuterat upplösning med Dr soligt, gav han mig hopp om att han kommer att återställa mitt äktenskap. Jag kände att han faktiskt kommer att göra min fru att återvända hem och han gjorde! Det är fantastiskt vad denna stora spell caster har gjort för mig, är hans hjälp ovärderliga! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan Dr.sunny, gör han sitt jobb så bra han är organiserad och mycket funktionell, jag tror att han är den bästa spell caster jag kan räkna med när det gäller alla typer av spell jag var täckt att hans pass arbetade, om du behöver hjälp, kontakta honom på drsunnydsolution1@gmail.com eller telefonnummer 2348077620669

  HE Rätta följande PROBLEM FÖR ALLA
  ÖVER GLOBE ON:
  1. Lär din älskare eller make tillbaka
  2. Andlig skott
  3. Utbildning
  4. Pengar spell
  5. Lång livslängd spell
  6. Prosperity spell
  7. Skydd spell
  8. Skaffa ett jobb spell
  9. Att bli chef spell
  10. Få en enorm lån utan att betala någon avgift spell
  11. Få din bluff pengarna tillbaka
  12. Barn spell
  13. Graviditets stava
  14. Frihet stavnings
  15. Kärlek spell
  16, försvinnande stava
  17. Invisible humant stava
  18. Framgång eller pa ** spell
  19. Äktenskap spell
  20. Hämnas spell
  21. Popularitets spell
  22. Killing spell
  23. Cancer spell
  24. övernaturliga krafter spell
  25. Madness spell
  26. Gratis hus lånpass
  27. Produktions period av filmer och film
  28. Hiv / aids spell
  29. Tuberkulos spell
  30. Gå ner i vikt och kropps spell

 335. David Peterson skriver:

  Behöver du ett lån idag för ditt företag, för att köpa ett hus eller en bil, för att möta behoven hos dina familjemedlemmar? har ni tänkt på ditt ekonomiska liv och företag? funderar på hur man ska betala av dina skulder? Oroa dig inte mer vi som ett privat lån företag David Peterson Loan Firm är här för att hjälpa dem som behöver ekonomiskt, vi ger lån till alla privatpersoner, företag, organisationer på låg ränta på 2% och med långa Villkor varaktighet lön tillbaka av 1 år som minimum till 30 år, vilket är den högsta. Kontakta oss idag med e-postadress nedan.

  Namn: David Peterson
  E-post: davidpetersonloanfirm1@outlook.com

 336. Mr Diego Carlos skriver:

  Kära kund / Finansiella Seekers,

  ANSÖK för prisvärd LÅN MED ANDELS WORLD LOAN PLC.EMAIL ADRESS: cooperativeworld.org@gmail.com

  Välkommen till Cooperative världen Lån Plc, kan vi hjälpa dig ekonomiskt, Behöver du ekonomiskt stöd? är du i finansiella röran? har du stänga ned av din bank, kan vi hjälpa dig med något belopp av lån som du behöver på en låg ränta på 2%, Behöver du någon form av lån för att starta upp ett företag? Behöver du ett lån för att köpa ett hus eller en bil? eller att ta hand om dig själv och familjen? Vi erbjuder följande typer av lån och många fler; Vi erbjuder följande lån till individuals-

  * Personliga Lån
  * Kommersiella lån
  * Investeringar Lån
  * Utveckling Lån
  * Konsolidering Lån
  * Studielån
  * Billån
  * Mortgage Loan
  * Förvärv Lån
  * Konstruktion lån
  * Affärs lån

  vänligen Intresserade personer bör kontakta oss nu på denna E-POST: (cooperativeworld.org@gmail.com) att ansöka om ditt lån på nätet nu.

  Vi väntar på din snabba svar snarast.
  Med vänliga hälsningar,
  Herr Diego Carlos
  Lånet Avd direktör

 337. Linnea skriver:

  jag gråter så fint skrivet och så sant jag är en tjej på 12 år med diagnosen ADHD

 338. mathoas skriver:

  Som du skriver så känner jag mer och när jag läser hur du sätter ord på det som alltid fins i oss så börjar mina ögon vattnas och tårarna kommer för det gör mig så glad att du kan förmedla det du gör på ett sätt som människor förstår för vi är inga monster och vi har ingen sjukdom eller handikapp och vi är inte tröga dumma för vi har en gåva som någon gett oss men utan rätt redskap i handen är den en demon lös i våra kroppar som ständigt gör oss rastlösa och svåra men aldrig handikappade för får vi rätt redskap i händerna så kan vi förändra världen med vårat sätt att tänka och vara sprida glädje och komma med nya idéer för hur människor som har det svårt skulle kunna få det bra till att börja med så är vi som du skriver inte rädda för vad andra tycker om oss vi skäms inte för att ta kontakt med människor på stan vi bryr oss inte om vad personen i fråga tänker om som ett exempel mig när jag kan gå fram till någon jag inte känner och fråga vad klockan är! Men varför sluta där när han eller hon svarat nej nej nu pratar vi med den om allt och inget för jag är inte Rädd för vad han/hon ska tycka om mig för det är just det som är ett problem i våran värd rädslan för vad andra ska tycka om en men vi visar ju att det inte är farligt på så sätt bygger man ju omedvetet upp bättre självförtroende hos personen fast det inte var tanken överhuvudtaget haha nu drog det igång tappade bort helt ;) men iallafall jag tror att dom som har makten o den här världen är rädda för folk med adhd för att dom är ju inte rädda och det är ju det dom övertygat människan att man ska vara så därför skapar man bokstäver och innehållsförteckningar för hur en person med abcdefghijklmnopqrstuvxyzåäö är som person och skrämmer allmänheten men vi är ju inte så utan människor som dom fast bara mycket mer :) med rätt verktyg i händerna och huvud så ffins det ingenting som kan stoppa oss att blomstra och visa vilken gåva vi är för den här

 339. David Peterson skriver:

  Behöver du ett lån för att betala dina räkningar, köpa ett hus eller en bil, för att möta behoven hos familjen eller förbli ekonomiskt stark? Om så är fallet så oroa dig inte mer och komma tillbaka till oss via e-post som davidpetersonloanfirm1@outlook.com, vi är ett privat lån företag vars syfte är att hjälpa dem som behöver ekonomiskt, slösa inte mer tid och kontakta oss idag och vi kommer vara glad att hjälpa dig.

  Namn: David Peterson
  E-post: davidpetersonloanfirm1@outlook.com

 340. Jag skriver:

  Hej,
  Jag läste din text efter en delning på fb. Jag har försökt förstå vänner som förklarat och läst informations blad och aldrig riktigt fattat. När jag läste denna text rann tårar, nu förstår jag henne (en bit i texten) och henne (en annan del utav texten). Jag kan bara säga: Det du skrivit har fått mig att gråta. Tack!!!

 341. […] OBS: Det här är inte min egen text utan en skriven av en kvinna med ADHD. Ni kan läsa originaltex… Jag tycker den är fantastisk, både som ett bra sätt att förklara hur man kan må och vara med ADHD/ADD och för att jag kan känna igen precis varje ord. […]

 342. Gustav skriver:

  känner inte igen mig i många delar alls av denna texten, blev diagnostiserad i 6:an (för ungefär 5 år sedan) Är säker på att många inte känner igen sig heller

 343. Tomas skriver:

  Oj, vilken stark text! Kände igen mig i så mycket och jag började faktiskt gråta lite!! Det berörde mig så mycket! Jag har så mycket tankar, idéer, planer och drömmar i skallen, samtidigt. Och jag engagerar mig till 120% i det jag för tillfället tycker är kul. Känner igen mig att det är svårt att vara stilla. Har alltid fått höra att jag är nervös när jag hoppar och skakar med benen. När jag läste din text kände jag att jag inte var nervös. Texten fick mig att tänka efter och känna efter ifall jag var nervös när jag höll på sådär, och nej… jag känner mig inte alls nervös. Har dessutom kollat blodtrycket i dagarna och jag hade jättefina värden. Mina rörelser med ben och ibland armar beror helt enkelt på att jag behöver bli av med energi. Har länge vetat med mig att jag har mycket energi i kroppen. Och skakandet med benen blir min säkerhetsventil. Och när jag blir ledsen, blir så ledsen att det känns i kroppen. Det är som att någon bankat med träpåk på mina armar och ben. Ingen smärta dock, men känslan av att vara helt mörbultad i armar och ben. Sorgen och besvikelsen känns så mycket att det även känns i kroppen. Ibland blir sorgen och smärtan som kramp i kropp och själ. Besvikelsen jag känner kan vara näst intill bottenlös. Men också kärleken och omtanken om någon jag gillar, den kan vara utan tak. Vill de människor jag tycker om så otroligt väl! Tack för en stark och gripande berättelse!! Kram!

 344. Anna skriver:

  Jag är ganska mycket äldre än dig och visst kände jag igen mig i delar av det du skrev men i annat inte alls. Jag är en ensamstående trebarnsmamma på 37 år som nyligen fått diagnosen ADHD och mitt liv har knappast varit lätt. Som barn kunde jag aldrig vara stilla i skolan och hamnade ofta i trubbel. Jag har haft en bra stabil familj men det har istället gjort att ingen av dem någonsin lyckats förstå mig och hur skulle de kunna göra det när jag inte ens själv kunde förstå vem jag var?
  Fram tills idag skulle jag våga säga att jag har bott på minst 100 olika platser, både i Sverige, USA och andra engelsktalande länder. Jag har varit alldeles för impulsiv och flyttat varje gång jag känt mig uttråkad. Mina barn (den äldsta är 13 och den yngsta är 8) har bott i tre olika länder under deras uppväxt men ju är vi tillbaka i Sverige och eftersom jag nu fått diagnosen så tänker jag förlita mig på medicin och psykologisk hjälp. Under fem år så självmedicinerade jag med starka mediciner jag fick utskrivna av läkare “oxycontin, lyrica och stilnoct” och det var på det viset en läkare började misstänka att jag hade ADHD.
  Det är jobbigt för mig att träffa nya människor eftersom jag oftast varken kommer ihåg deras namn eller hur de såg ut. När det gäller namnen är det inte så farligt eftersom det kan jag oftast skratta bort men många gånger så kommer det fram människor som jag träffat tidigare som säger hej och pratar som vi vore gamla vänner (jag brukar vara ganska trevlig) och jag har ingen aning om vem det är. DET är fruktansvärt jobbigt.
  Hursomhelst ville jag bara kommentera det faktum att du tror att vi “känner” mer än de som inte har ADHD….var har du fått den iden från? De flesta med AdHD känner inte heller ett större behov av att få skrika och gapa när de blir upprörda utan de som känner så har nog ytterligare diagnoser i bakgrunden eller också använder de ADHD som en ursäkt för att bete sig som idioter.
  Du är som sagt ganska ung men jag hoppas att du någon dag inser att alla de människor som finns i din omgivning känner minst lika mycket hat, sorg, ilska och kärlek som du gör, du känner det varken mer eller mindre och om du väljer att straffa din omgivning varje gång du får ett vredesutbrott och sedan skylla det på ADHD så får det stå för dig. Det är ett val du gör (om du nu inte lider av autistiska drag)

 345. Eddy Hellborg skriver:

  Hej hej !!!! Vad du nu hette.!! Det va en härlig läsning. För mej vad det inga problem alls att förstå.
  Jag tom han läsa mellan raderna samtidigt! bra va!
  Jag fick diagnosen när jag va 42 nu 45 och har alltid känt mej väldigt speciell
  vilket jag även är hihi.. Du kan ju fråga min mor. Men det är ju klart att alla mammor
  tycker ju att deras barn är speciella hihi. Men du sa veta att det va fint skrivigt
  och skönt att man inte är ensam i denna djungel av mäniskor som förstår oss.
  Men VI ska alltid förstå mänskor som saknar vår diagnos.

  Jag kallar mig själv i bland för att vara ett ADHD Monster….
  Ibland funderar jag på att skriva en bok om mitt händelserika liv. Men jag har många år kvar så
  mer lär ju hända eller hur!!

  PS: Vi kanske skulle skriva en bok tillsammans? Du skriver och jag pratar hahaha…
  Ha det så gott..Eddy

 346. melliie skriver:

  Som om du tog orden ur mun från mig,jag kunde inte ha sagt detta bättre själv!
  Jag lever också med ADHD,jag har lärt mig att hantera den men det dyker upp hinder fortfarande och det är inget jag kommer ifrån,det bara är så. Bara..wow,jag känner verkligen igen mig i din text<3 första gången jag känner igen mig såpass mycket i en sån här text,och tro mig..jag har läst många!

 347. […] Men. Ibland ramlar över något viktigt och vill dela för att bredda kunskapen om viktigheter. Detta blogginlägg  tycker jag alla borde läsa. Inte bara lärare och föräldrar till barn med adhd. Bara gör det […]

 348. Mardrömsmorsan skriver:

  Tack så jättemycket, dina ord värmer i kylan.. <3

 349. Mathias skriver:

  Väldigt bra skrivet. Tack för insikten.

 350. C skriver:

  Kämpa på med era liv !
  Hur som helst så handlar det om annorlunda hårdvaru koppling som har blivit felprogrammerad i grund programmeringen i förhållande till hur hårdvaran är skapad i kombination med miss anpassad bränsleblandning som stör och underhållet av hårdvaran brukar också vara miss anpassad.
  Man ska inte behandla symtomerna på en åkomma, man ska lösa eller fixa det som orsakar åkomman.
  och du löser inte det hela med en quick fix som till exempel kemikalier som döljer upphovet till symtomerna av en felhanterad hårdvara som får ännu mer problem med livslånga skador och rubbningar på hårdvaran som måste födas med mer kemikalier och så är du inne i en onödig cirkel !

 351. Pernilla Andersson skriver:

  Så fantastiskt välskrivet! Tack.

 352. Lena Gravehills skriver:

  tack!! De är ju jag… Vilken jävla aha feelin’

 353. Peter skriver:

  Varför försöker du få det att låta som att personer med ADHD är bättre än andra?
  Jag känner många som inte har ADHD och som inte har “den där fega spärren” och som är kreativa, intelligenta, omtänksamma, inte bryr sig om vad andra tycker om dom och vågar vara sig själva…
  Och varför ska vi vara stolta om vi får vara med på eran resa???

  PS: jag älskar min son med hela kroppen, inte BARA hjärtat, jag också!

 354. . skriver:

  Alltså, det här var det bästa jag läst på länge!!!!
  Massa cred till dig, den första som lyckats beskriva hur det är att ha ADHD/ADD så jäkla bra.

 355. Johanna skriver:

  Du är ung och vet ändå exakt hur du ska uttrycka dig. Du är någon som man ska beundra. Jag ska berätta för alla om denna blogg för jag tror aldrig någonsin att jag hört någon beskriva ADHD/ADD bättre. Jag känner inget annat än beundran och respekt för dig Nadia. Tack för att du finns.

 356. Eva skriver:

  Första kommentaren från 10-årige sonen med ADHD efter att ha fått texten uppläst för sig “Då är det jag och en till i världen som förstår hur det är”. När han sen fick se hur många som hade gillat och kommenterat blev han alldeles förstummad men också lugn. Han har uppenbarligen känt sig mer ensam än vad vi har förstått. Han ville ha texten utskriven för att ta med sig till skolan, där han har det väldigt jobbigt. Även hans syster förstod plötsligt mycket bättre vad lillbrorsan går igenom.
  TACK!

 357. Johanna skriver:

  Mitt i prick! Perfekt beskrivet! Jag lånade denna text av dig och satte i min blogg men jag har skrivit att texten är lånad av dig och jag länkade till detta inlägg!

 358. till En som inte tror på er epidemi skriver:

  nu känner jag mej lite vad ska man säga bitter på dej.. Du har fan (ursäkta) inte rätt att säga att vi med adhd/add ska “lära” oss att vara som dem utan adhd/add. För det går lixom inte. Vi har som sagt inte den där ventilen, vilket gör det inprincip omöljigt för oss att lära oss att vara “normala”.. När man har adhd/add så blir känslorna 10x större, jag brukar förklara det så här: Om din ex ilska är lila stor som en tändsticksask, så är min lika stor som en flyttkartong. Det bara är så och mediciner kan hjälpa oss att styra det bättre men det kommer aldrig bli som om vi inte hade sjukdomen.. Så att säga att ma inte tror på adhd/add är FEL. För då har du inte träffat någon men adhd/add.. Ja, du vet inte vad jag ska säga mer än att man kan träna på att bli bättre men det kommer aldrig bli helt “normalt”
  - Bitter 15 åring m adhd..

 359. Pernilla skriver:

  Såå otroligt bra skrivet!!! Känner igen mig sjukt mycke. All heder till dig …. Och ett stort tack ! Du berör på så otroligt många sätt <3
  Önskar dig all lycka!
  Tack / Pernilla

 360. Lotte skriver:

  Hvor ér det godt skrevet – og hvor kan jeg genkende min datter i alt, hvad du skriver ! Mange af tingene havde jeg godt en anelse om, men med dit indlæg bliver det krystalklart. Hilsner fra Danmark

 361. Annika skriver:

  Så oerhört bra skrivet. Gråten hänger i ögonvrån. Och jag inser att jag inte är ensam med att känna att jag lever i ett ständigt “kaos”. Tack för en underbar text! ❤️ Hoppas att det är okej att jag delar med mig av den!? Givetvis med dig som “källa”. Kram ❤️

 362. Mari skriver:

  Till: En som inte tror på er epidemi
  Visst kan du tro vad du vill, men faktum är att vi här VET.

 363. […] Jag är precis som du men ändå alldeles olik. Jag känner samma känslor, upplever samma saker. Bara lite mer. När jag är glad är jag överlycklig. När jag är arg är jag förbannad. När jag är ledsen är jag förtvivlad. När någon sårar mig känns det som om hela världen går under. När jag får […]  […]

 364. PS skriver:

  Så jävla klockrent rätt. TACK!!! Södra Dalarna rules

 365. Amy skriver:

  En mening föll bort därför lägger jag ett nytt inlägg:
  Tack för att du skrev det här! Du beskriver dett fantastiskt bra! Min sambo har diagnosen ADHD. Ibland undrar jag vad jag håller på med, varför kämpar jag? Jo, jag älskar denna unika underbar människa full med känslor! Jag önskar att vi kunde sluta att fixera så mycket på diagnoser. Jag vet att det kan kännas bra att få ett namn på det man känner. Vi är olika som människor och har olika gåvor. Jag tror inte att ADHD är något “nytt”. Vi människor har en gammal reptil hjärna. De gåvor som personer med ADHD har passade kanske bättre in i den värld vi skapades i en gång för länge sedan, där dessa egenskaper var viktiga. Men i dagens uppstyrda och fyrkantiga värld, där vi hela tiden pratar om vad som är “normalt”, där “passar” ADHD inte in. Det är alltså inte något “fel” på de här personerna utan det är omvärlden som inte har förstått att använda och uppskatta deras förmågor på rätt sätt. Lycka till och bamsekram! Du är guld värd!

 366. Amy skriver:

  Tack för att du skrev det här! Du beskriver dett fantastiskt bra! Ibland undrar jag vad jag håller på med, varför kämpar jag? Jo, jag älskar denna unika underbar människa full med känslor! Jag önskar att vi kunde sluta att fixera så mycket på diagnoser. Jag vet att det kan kännas bra att få ett namn på det man känner. Vi är olika som människor och har olika gåvor. Jag tror inte att ADHD är något “nytt”. Vi människor har en gammal reptil hjärna. De gåvor som personer med ADHD har passade kanske bättre in i den värld vi skapades i en gång för länge sedan, där dessa egenskaper var viktiga. Men i dagens uppstyrda och fyrkantiga värld, där vi hela tiden pratar om vad som är “normalt”, där “passar” ADHD inte in. Det är alltså inte något “fel” på de här personerna utan det är omvärlden som inte har förstått att använda och uppskatta deras förmågor på rätt sätt. Lycka till och bamsekram! Du är guld värd!

 367. Till "En som inte tror på er epidemi" skriver:

  Man ska egentligen inte mata trollet, men: Så du tror det handlar om inställning? Bara ett exempel som motsätter dina argument: fysiologiskt är det skillnad mellan “normala” och de med diagnosen. Vi producerar inte/ knappt noradrenalin, vilket påverkar en hel del i vår neurologi. Medicinerna en del av oss tar, har visat sig sätta igång/öka det. Det är dock olika hur folk svarar på det. En del får mycket bieffekter av dem medan andra verkar de inte tillärckligt för. För mig blev skillnaderna enorma. Lever ett helt annat liv idag och funktionerar mer som jag ska pga mindre överbelastad och kortslutande hjärna. Och besvära dig inte med att svamla mer om “Jo men brist på Noradrenalin är en mental grej som påverkas av ens inställning.” eller liknande, för då kan du lika gärna säga åt en som förlorat ett ben att skärpa sig och få benet att växa tillbaka, bara denne ändrar sin inställning. I 30 år försökte jag få till positiv inställning och med entusiasm, bättra mig. Det fortsatte att gå utför… Tills jag vid 30 års ålder fick diagnosen och började medicinera. 2 år senare har mina förut så ständiga problem och misslyckande, inte märkts av. Jag har de senaste par åren. Livslusten har blivit bestående.
  Så läser man vad ett pucko skriver om oss och undrar hur en del som ännu är i sin mardrömssvacka kan ta det. Tänk de som skulle tro dig och märker att de ändå inte kan “skärpa sig” och får för sig att de i så fall helt enkelt är för ” korkade” eller för “svaga” i sinnet? Får för sig att det finns inget de kan göra i ett så oförlåtligt samhälle att de hellre tar bort sig?
  Först och främst, så har du inte själv någon diagnos och verkar definitivt inte vara det minsta påläst, eller ha någon närstående eller vän med diagnos. Om du har det, så tycker jag verkligen synd om dem. Du argumenterar som en nazist gentemot judar… Ordbajsar hatiska åsikter, i brist på kunskap.

 368. Jahn Rytkönen skriver:

  Jag har också ADHD. Känner igen allt du har skrivit.
  Blev inspirerad att skriva en egen blogg (om det inte rinner ut i sanden förstås) på engelska av två skäl: Har många vänner internationellt, bl.a de jag lärt känna när jag varit på träningsläger i Skottland och finska släktingar som inte alls kan svenska. Sen tycker jag att det du skrivit är av sådan vikt och så träffande för oss med ADHD/ADD att den bör spridas utanför Sverige. Det du skrivit är det som saknas i läro- och faktaböcker som tar upp ämnet ADHD/ADD.
  Eftersom bloggen kommer ha mycket av det som jag läst i din, fast på engelska och en bråkdel av egna tillägg från mina erfarenheter, så kommer jag berätta om denna blogg och hänvisa till den med en länk, om det går bra för dig?
  Och tack så mycket. En nära vän till mig har lärt sig mer om mig genom att läsa din blogg, än vad jag själv kunnat lära henne och jag har blivit rörd till tårar av att hon äntligen förstår mig så mycket bättre. Jag behöver inte längre bli uppjagad när saker blir för svårt och inte vill säga någonting eller vet hur jag ska säga det i rädsla för att det ska låta antingen fånigt eller vansinnigt. Hon lägger istället märke till det nu och visar att hon bryr sig.
  Tusen tack! Lägg gärna (om du vill) till mig på Facebook. Vore ärad att kalla någon, som hjälpt så mycket… för vän.

 369. En som inte tror på er epidemi skriver:

  Oj vad människor med ADHD inte är någon livsinspiration.
  Det nämns enbart när det finns någonting att vinna på det, som enkla jobb-förpliktelser eller anledningar att inte göra klart saker, för sig själv eller för andra.
  Det nämns även då man inte fattar, inte hänger med, vill bryta upp stämning eller när personen i efterhand vill förklara “vad det var som egentligen hände”
  “Vi älskar mer”. Vad betyder det?
  Du har inget sätt att kontrollera, rå för eller ta ansvar för dina känsloutbrott, din känsla av “mer älskande” är ett symptom utifrån sätt. Det är på ett plan lika enerverande som ditt mobilande.
  “Upptäck världen genom vårt perspektiv”. Det är nog här vi har fokuspunkten. Personen är så inne i vilken skillnad det är att ha ADHD kontra inte ha ADHD att den anser att alla perspektiv har lika mycket att komma med och lika mycket att ge.
  Du har glömt att det perspektivet du förespråkar är ett perspektiv av ett kaotiskt “ingenting”
  Det finns ingen riktning, ingen common ground, ingen vision ingen whatever som är “the ADHD way”
  Det som finns i botten av din upplevelse är en rastlös själ som klagar på sig själv, sina tankar, världen omkring, hittar ursäkter, går med på propaganda, går med på medicinering och slutar kämpa själv. “För jag har ju redan min inriktning och mitt perspektiv, jag har ju ADHD”
  Bull-fucking-shit, du är splittrad och förstår inte att du gör dig själv nästan medvetet missförstådd.

  De gånger du faktiskt hamnar i givande, djupa, fina, roliga, fascinerande samtal är inte för att du “hittar någon som är på samma våglängd som dig och äntligen kan prata om det som du håller kärt”. Det är troligen mer cred som ska till den andra personen som, precis som alla måste TRÄNA och KÄMPA, vilja LÄRA SIG och VARA DÅLIG på, det som “vi utan ADHD” gör; leker och försöker, hittar vinklar men byter inte för fort, känner av var humorgränsen ligger, bryr oss om svar, hittar anledningar att prata etc. etc.
  Du kommer inte ifrån det här genom att skylla på en epidemisk sjukdom, du behöver något mer konkret för att jag ska lyssna

  När det finns distraktioner överallt är det ju klart att folk blir “HSP” eller får ADHD. Ljus och blinkande lampor, billiga priser på saker du inte behöver och värdelösa liv att aspirera till är ju faktiskt kul och värt att lägga tid på.
  Vänta, nej verkligen inte, svälj inte bullshit, var inte insupen i att varenda tankebana är viktig och borde slutas. Injicera inte megalomani för att sedan klaga på att världen inte ser dig tillräckligt, this is yours and yours alone.

 370. Ida skriver:

  Så bra text!

 371. Christian Mjörndal skriver:

  Den här bloggen kommer göra skillnad för många människor. Tack! <3

 372. MissManic skriver:

  Här snackar vi om att få fram alla ord rätt.
  Riktigt bra skrivet!!

 373. lin skriver:

  Tusen takk for at du deler dette. Fantastisk skrevet. Hilsen mamma til en vakker gutt på 8 år med adhd.

 374. Sara skriver:

  Måste bara säga att ditt blogginlägg verkligen var fantastiskt. Jag bor i Luleå och det delas för fullt här. Måste ge dig en eloge också för att du kunnat uttrycka dig och förklara det på ett sånt bra sätt. Jag har i 2 år levt ihop med en person som hade ADHD, men förstod aldrig riktigt vad det innebar.. Det har jag inte gjort förrän jag läste ditt inlägg!

 375. Michel Raud skriver:

  Tack! du beskriver ditt liv så bra med ADHD att jag ser mig själv. jag fyller 18 på lördag. detta va den bästa present man kunnat få. jag ska be alla som inte förstår mina upplevelser i livet <3<3<3 tusen och åter tusen tack

 376. catrin skriver:

  Skrattar så tårarna sprutar.
  känner igen mig själv i så gott som allt.
  så bra skrivit!!!!!

 377. Sarah skriver:

  Så naket och ärligt! Det blir lättare med åren. Ens familj är där alltid men man väljer vänner som vuxen som förstår och uppskattar en för den man är. Det finns många fördelar med ADHD också och det är viktigt att vi är öppna med hur vi känner. Ditt inlägg kan hjälpa många. Är själv ensamstående förälder med ADHD och våra liv är varken bättre eller sämre än någon annans pga det. Lycka till med allt och följ mig gärna på Dampmorsan.blogg.se

 378. amira skriver:

  Unika underbara du! Min 7 år gammla son går igenom alla dessa känslor du – här om dagen sa han det är min hjärnas fel, inte mitt – för den snurrar hela tiden!

 379. mamma skriver:

  tack! usch va jag grät, men nu fick jag mer inblick i min 9-åriga sons lilla värld som jag varje dag kämpar med att förstå mig på…

 380. Petra skriver:

  Sitter här klockan sex på morgonen, min snart sexåriga pojk har varit vaken i två timmar redan. Han har haft två jobbiga dagar med svår ångest, och jag är helt slut. Det var befriande och stärkande att läsa detta inlägg, för nu vet jag vad framtiden har att vänta för honom, mig, och lillebror. Utredningen är pågående, men när jag läser detta förstår jag honom SÅ mycket bättre. Har en längre tid känt mig handfallen om hur jag ska hantera honom, och hjälpa honom med hans svårigheter.

  Du är en inspirationskälla för mig, och när jag känner att jag inte orkar så mycket mer, ska jag tänka på dig, läsa om dig och gå vidare och acceptera utmaningarna som kommer. Jag ska bara komma ihåg att andas lite.

  Tack!

 381. Jonas skriver:

  Fantastiskt bra! Nu förstår jag mycket bättre hur min 10 åriga son upplever sitt liv och omvärld. Det här kommer att hjälpa mig hur jag kan bli bättre på att förstå och hjälpa honom.

  TACK!

 382. Random dude skriver:

  Känner igen mig lite i det hela, dock har jag ingen fastställd diagnos, så… Bra skrivet i alla fall! :)

 383. Bella skriver:

  Jättebra skrivet! Jag känner igen mycket av det du skriver från en nära vän med ADHD. Du hjälpte mig att förstå hennes problem och känslor lite. Tack! Kram

 384. Marcela skriver:

  Tusen tack för den bästa “förklaringen” ever vad gäller ADHD/ADD
  Jag kan nu med hjälp av din text förstå min lille son.
  Tack fina du.

 385. Jojjo skriver:

  Blev både tårögd och rörd av din vackra och kloka text. Fantastiskt bra skrivet fina människa! Kärlek till dig ♡

 386. Ännu en kille med ADHD skriver:

  Fällde tårar när jag läste och har nu läst vid flera tillfällen. Jag har ADHD och känner igen allt. Önskar att jag hade lyckats förklara allt det där för flera år sedan, för en kvinna… En vän som för mig betyder mer än allt annat på denna jord. Så lite det hade krävts, för att jag inte så ofta skulle ha sugit på hennes energi och alla de gånger som jag skämt ut mig. Hon skulle idag, ha känt en annan människa.
  Många människor tror att vi med ADHD/ADD är mesiga människor som bryter ihop av vad som helst när vi i själva verket under vissa förutsättningar kan vara motsatsen. När det kommer till kärlek till exempel. När vi får känna ens en tillstymmelse av kärlek, så kan vi flytta berg och vara stadiga som klippor om så jorden går under. När vi inte får känna kärlek, så kan en enkel tvättdag få oss att känna oss förtvivlade och handlingsförlamade.

 387. maria skriver:

  Exakt som jag försökt förklara till dom i min närhet. Har haft min diagnos i flera år o man har fått “lära” sig hir man beter sig fast det är så där man känner sig osv. Helt på pricken rätt med adhd.

 388. kalle skriver:

  bästa medicinen mot adhd och depression är hård fysisk träning varje dag för frisättning av endorfiner och hormoner som lugnar ner kroppen och tankarna, testa det ett tag innan ni stoppar i er kemikalier som förstör hjärnan och kroppen på sikt, och en brajja ibland såklart till er med sömnproblem =)

 389. Astrid skriver:

  Vad du skriver bra! Känner igen min son och hans reaktioner. Tänk om omvärlden (tex skolan) lär sig känna igen symtomen vad mycket lättare allt skulle bli. Lycka till…

 390. Ida skriver:

  Wow vad bra skrivet!

 391. pontus skriver:

  bra skrivet, kände igen mkt på mig

 392. Erik Gustafsson skriver:

  Haf haft ADHDoch asperger. Hela mitt liv låt mig säga att jag känner igen mig i det du skriver.

 393. oskar skriver:

  Det stämmer ju så jäkla bra det är ju precis så det är, jag har ADD och ja känner bara, det där är ju jag när jag läser din text, otroligt bra skrivet :)

 394. augustus skriver:

  i USA kan man få cannabis utskrivet för adhd, hjälper främst för att få lite ro i kroppen och sova bra osv, fungerar mkt bra och är naturligt utan bieffekter för hjärtat som methylfenidat eller dexamfetamin.
  Skulle rekomendera alla med adhd att testa det, funkar bra för mig iaf och slipper jobbiga biverkningar. =) lycka till

 395. Sarah Eriksson skriver:

  Hej jag har ADHD det går i vågor upp och ner ingen kille vi ha någon som mig

 396. Egon skriver:

  Jag är en bra bit över 50 och det du skrivit är på pricken det jag upplever innanför mitt skinn. Hoppas bara förståelsen är bättre idag för er yngre än var den var på 70-talet i min ungdom. Det du skrivit är otroligt bra och hedrande för dig, önskar dig all lycka i framtiden. En stor kram från mig. TACK

 397. Danne skriver:

  Bra skrivet men det är skillnad på add och adhd.
  Att ligga i soffan och glo filmer i flera timmar i sträck är rena drömmen för en med add men kan vara tvärtom för den med adhd. Mycket känner man igen i texten.

 398. pernilla kvick skriver:

  Så otroligt bra skrivet! Du hjälpte min son att sätta ord på hans tankar. Tack ♡

 399. […] jag funkar”, kan bli enorma hinder i livet och vardagen. Nadia skrev häromdagen ett fantastiskt inlägg om just det. Jag grät när jag läste hennes ord. Det var som om hon läst mina tankar, som om […]

 400. maria skriver:

  gråter lite, fan så bra skrivet. vilken tung människa du är! fortsätt som du gör <3

 401. Lola skriver:

  Äntligen. Så bra skrivet. Har nyss fått veta jag har adhd. Kände igen mig i det du skriver.

 402. Christer Holm skriver:

  Jag känner igen nästan allt du skriver och det är så kul att du kan sätta text på känslorna och det är så klockrent. tack så jättemycket för det :)

 403. Karin J skriver:

  Jag tror att det bor en liten, eller stor, bokstavskombination i oss alla var och en, men dom flesta ser nog kanske bara den andres

 404. Stina skriver:

  Så många gånger man försökt förklara för sin sambo hur min adhd fungerar. Men ändå slutar det i tragedi ändå. Folk verkar tro att adhd är någon sorts lätt diagnos som är lätt att hantera. Men icke. För att jag ska kunna leva normalt måste jag kunna ta tabletter. Jag fungerar inte normalt annars. Innan såg jag adhd som en nackdel, eftersom det kändes som om jag var den enda. Och man vågade knappt berätta för folk. Idag kan jag stolt säga att det varit till min fördel, på något sätt är jag ingenting utan min adhd. Detta du skrivit just nu, beskriver mig totalt. Jag blir så glad.

 405. Ann-louise Rosèn skriver:

  Mycket bra skrivet. Har en 8-årig dotter som nyss fått diagnosen Adhd och har en 11-årig son som har Add. Känner igen så mycket av det du skriver. Du verkar vara en otrolig människa. Jag skriver ut din text, vill att mor- och farföräldrar ska få läsa den. För den är så träffande, fick tårar i ögonen både av glädje och lite sorg.
  Tack så mycket..

 406. Maria skriver:

  Du är underbar!
  Jag har själv ADHD och denna text gick rakt in i hjärtat
  En stor kram och eloge till dig

 407. Sandra skriver:

  Jag känner igen mig i precis allt, känns skönt att veta att man inte är helt ensam. Jag fick nyss veta att jag har ADHD och jag har aldrig kunnat sätta ord på hur jag har känt men när jag läste ditt inlägg fick jag mer förståelse för mig själv. Riktigt bra skrivet, jag beundrar dig!!

 408. Karl Hermansson skriver:

  Fel att säga att ADHD är ett handikapp. Själv ser jag det som en tillgång. Förvisso vissa säger att det är en sjukdom och andra störning i hjärnan men alla har fel. Personlighets störningar är vad det är, En personlighet som andra stör sig på skulle jag vilja påstå…

 409. Hej Emilia Så bra skrivit.Har själv två söner med adhd.Känner i gen allt du skriver om.Du låter som en fantastisk människa.mvh veronica

 410. N skriver:

  Hej! Jag är 23 år och misstänker att jag lider av ADD. Vet du hur jag kan bära mig åt för att få mig ordentligt diagnoserad? Börjar falla djupare i min deprition, skulle verkligen uppskatta ett svar.

 411. Micke skriver:

  Man känner till stor del igen sig själv i din berättelse!

  Mycket bra skrivet! Gött Mos!

 412. Magdalena skriver:

  Tack för läsningen, Nadia. Fint skrivet, det du skrivit gör det enklare att förstå. Tack :-) Fortsätt skriva.

 413. Elisabet skriver:

  Tack för fint skriven artikel – för en mamma är det bra att läsa lite mer om hur en annan ung vuxen har det när man som jag har ett barn med dessa utmaningar också. All lycka till!

 414. Bosse skriver:

  Här har du en engelsk artikel också som tar upp mycket intressant kring detta! Mycket är kanske snarlikt men bra! http://www.lifehack.org/articles/lifestyle/20-things-remember-you-love-person-with-add.html?fb_action_ids=915761721776782&fb_action_types=og.shares

 415. Jessica skriver:

  Min son (17år) hittade ditt inlägg på facebook och kom och bad mig läsa det. Han sa att du skrivit precis allt det där som han själv inte kunnat sätta ord på och förklara.
  När jag läste så grät jag. Grät för att det var så oerhört fint och bra skrivet. Men framför allt så grät jag för att jag äntligen förstår hur min älskade son fungerar. Ett stort stort tack till dig och din underbara text som går rakt in i hjärtat!!

 416. Rebecka skriver:

  jättefint skrivet!! jag tycker dock beskrivningen låter som borderline? men diagnoserna kanske är nära med varandra, jag kan inte så mycket om just det :) du skriver jättebra iallafall! :)

 417. Mariah skriver:

  Jättebra skrivet!!
  Dock måste jag som har ADD säga att det är inte samma sak. Vi med ADD saknar den hyperaktiva biten och är snarare tvärtom.. Att man verkar lat i andras ögon.. Så det är väldigt värt att tänka på att ADHD och ADD är olika diagnoser men likheterna är många och därför jämförs dom ofta, och efttersom ADHD är vanligare beskriver man ofta ADD som samma och det är inte rätt. Det är några punkter som fattas och även några punkter som nämns som inte stämmer in alls.. Men riktigt fint och bra skrivet!!! :)

 418. A skriver:

  Har du provat thc mot rastlöshet?

 419. En med ADD skriver:

  Tack för detta inlägg!

 420. Katarina skriver:

  Du e helt grym!

 421. S skriver:

  Klockrent inlägg. Jag känner igen mig så mycket, tack! Du är inte ensam.

 422. Linnea skriver:

  Det här är ju beskrivningen av en “vanlig” människa!? :)

 423. BL skriver:

  Asbra artikel, Känner igen mig starkt (ADHD) Dock så läste jag om att kunna ändra den biten för att fokusera på att öka Iq, ADHD/ADD kan om de fokuserar lägga fokus/energi för att öka intelligents.

  Det har tagit mig några år men jag har lyckats, jag är inte ens hyperaktiv längre. och fick ett mensa resultat på 148 iq!

  Tror arikeln handlade om hur donald trumph har adhd och lärde ut att fokusera på iq, värt för er att kolla upp alla ni andra med ADHD/ADD där ute. Ta hand om er (Även ni utan) =)

 424. Romy Rönnqvist skriver:

  När jag läste kände jag hur tårarna började rinna. Har inte reagerat så förut, är ändå 56 år. Men din beskrivning grep mej så djupt eftersom jag såg mej själv……
  Kramar/Romy

 425. Emilia skriver:

  Tack! Jag fick nyss min diagnos ADHD, sen dess har jag letat och sökt efter någon text som kan förklara för andra hur jag är. Det här va utan tvekan det bästa jag har läst! Så igen, Tack!

 426. Mari skriver:

  Tack snälla för att du satte ord på hur du upplever din värld!
  Grät en skvätt och sedan skrattade jag på mig för du beskriver min son perfekt!!! :-)
  Att leva med någon som har ADHD är aldrig tråkigt!
  Det är oftast allt eller inget som gäller och jag måste nog erkänna att min son har krävt myyyyycket av mig, men jag tror faktiskt att det har gjort att jag älskar honom mer än om han inte var som han är.
  Tusen miljoner kramat till dig och tack än en gång!
  Elliots mamma

 427. Linnjohanssons skriver:

  TACK, TACK TUSEN TACK!!! Denna texten gör mig så fruktansvärt glad! Jag har själv diagnosen ADHD och känner igen mig i varenda mening du skrivit. Ska visa denna för alla jag känner! Tack igen!!

 428. lina skriver:

  Ja, jag har levt med en sådan person i 20 år utan diagnos. Vår pappa är sådan och det är fruktansvärt att leva med en person som är sådan här. För när han blir manisk blir han så tokförbannad att det är svårt att hantera.Eftersom han inte har några spärrar. Kan inte komma ihåg antalet gånger vi blivit slagna. Det är bra att du sätter ord på dina känslor och det är bra att folk känner igen sig. Men ADHD människor måste också lära sig att gå ifrån och hålla munnen stängd. Man måste inte bråka hela tiden, ingen orkar leva med en sådan person. Jag förstår inte hur min mamma står ut. Vi orkar inte ens att åka dit längre för det tar för mycket energi. Jag har i 35 år hoppats att han skall dö för han gör allas liv till ett rent och skärt helvete. Ja, jag är bitter för båda vi syskon känner att han förstör våra liv. Inget påhopp, ville bara dela min historia från den andra sidan.

 429. Stine Marie Aas skriver:

  wow! Kjenner meg igjen i hver enda ord. Skulle jeg kunne få skrive denne teksten over til norsk og dele den med mine venner och min famijl? :) Du er den første som har lyckast sette ord på hva vi tenker och føler.

 430. Göran skriver:

  Fin beskrivning. Tror många intensiva, känsliga och lite oroliga personer kan känna igen sig, men jag kan inte förstå varför man ska sätta en psykiatrisk diagnos på detta. Sista D:et i både ADHD och ADD står ju för det medicinska begreppet “disorder” = rubbning, störning, sjukdom. Men jag tycker inte du verkar vare sig rubbad, störd eller sjuk, tvärtom.

 431. Johanna skriver:

  Så väldigt fint skrivet! Jag väntar på utredning och känner igen mig i så mycket du skriver! Jag är inte lätt att leva med men jag har turen att ha människor omkring mig som har stor förståelse för hur jag är. Sådana här texter är sådant som hjälper dem att förstå bättre, det är fortfarande ofta jag känner mig missförstådd pga att de inte förstår mig helt och hållet. Kanske kommer jag aldrig bli det till hundra procent men när människor skriver välskrivna texter, som du gjort, ökar ju förståelsen. Inte bara inom familjen utan ute i samhället också.
  Lycka till med allt i ditt liv!

 432. Anony skriver:

  Alltså vi kunde bota hela värden så länge vi bara införde tvångskastrering på personer med psykiska fel i hjärnan som denna person. Skulle vara så mycket bättre i längden, självklart dödar vi inte dom som lever just nu, även om det skulle vara det humana.

 433. Mikaela skriver:

  Väldigt bra skrivet. Jag förstår adhd totalt har haft en bästa kompis sen 8 år tillbaka och jag var nog en av de få som verkligen förstod henne. De var absolut inte hennes handikapp som fick mig och ta en paus från henne de var att hon aldrig kunde ta ansvar för sina handlingar och att allt hon skyllde på var just sin sjukdom som en flyktväg för man är aldrig sin sjukdom de är hur man hanterar det som säger mycket om en person. Jag hoppas du har de bra i livet och låter folk se den riktiga dig inte ditt handikapp:)

 434. Åse skriver:

  Fantastiskt fint skrivet! Jag är stödfamilj åt en flicka med uttalad adhd och inget annat jag har läst om detta ger en lika tydlig och bra beskrivning av problematiken. Tack!

 435. Allow yourself to BE who you are - with LOVE skriver:

  “… ta tillvara på allt positivt som vårat handikapp medför så kommer du att se hur mycket vi har att ge dig.”

  Du har inget HANDIKAPP – du är en sann och äkta människa som reagerar på den verklighet vi lever i här och nu <3

  Hittade denna länk när jag läst din fantastiskt fina beskrivning av dig :
  http://www.starseed-lynx.com/what-are-indigos-and-starseeds.php

  Massor av kärlek <3 <3 <3

  Kram <3

 436. Marie-Louise Högberg skriver:

  Du är den första som äntligen får mig att förstå. Jag är mamma till 2 grabbar med adhd och add. Jag förstår problematiken, men ingen av mina pojkar har ännu kunnat sätta ord och beskriva hur dom verkligen känner och det är inget man kan läsa sig till. Massor av kramar till dig och tack!

 437. lotta skriver:

  det var så kanon bra skrivet.
  jag är underutredning å mina tester visar på adhd.
  samt så har min son på 6år så typiska spår av det oxså och han ligger under utredning.
  det är så skönt att läsa texten för man blir lättad i hjärtat och jag vet att jag har en vän som står ut med mej.tack….

 438. Susanne Petersson skriver:

  Helt underbart och “rakt på”!!!! Du har verkligen beskrivit detta suveränt bra!!! Har jobbat som personlig assistent med detta, och det stämmer ju bara såååå bra!!! Jobbade med en helt underbar pojke, som nu är vuxen. Och vi håller fortfarande kontakt!! :o)

 439. Susann Ekman Forsberg skriver:

  Tack! Har skrivit ut den här texten och ska läsa den 1 gång i veckan för att påminna mig själv om varför min 12 årige son är som han är. Jobbig men helt underbar!
  Stor kram till dig från en ibland väldigt trött mamma!

 440. Cattastroph skriver:

  wow! Vilken fantastisk text! ❤️

 441. Diagnos vid 39 skriver:

  Så pricksäkert skrivet! Jag är full av beundran för din förmåga att sätta ord på de egenskaper vi har, som ofta resulterar i svårigheter i livet! Ett av mina problem har alltid varit att ge ett bra svar på frågan “vad innebär det då, att du har ADHD?” Jag har, som många andra med diagnosen, svårt med minne och koncentration. När denna fråga kommer så glömmer jag vad jag lärt mig att svara. Vad som skiljer oss åt. För svaret på frågan kommer inte naturligt för mig. Jag vet ju inte hur det är att INTE ha adhd, så precis som sveriges landskap, multiplikationstabellen eller spelregler i chack, så är det kunskap man måste plugga in. Sen måste man lagra den. Någonstans i den där röran man har bakom öronen. Och ofta är det svårt att hitta just rätt fusklapp när frågan kommer.
  Din text skulle jag vilja skriva ut och laminera på ett litet kort, och ge till alla dem som finns i min omgivning. En liten “ADHD for dummies”
  Jag kommer iaf skriva ut ett ex till mig själv. Och försöka plugga in dina formuleringar. För jag hade kunnat skriva texten själv! (Om jag bara kunnat komma ihåg vad jag läst om skillnaden mellan mig och många andra)
  TACK!!!

 442. Ulrika skriver:

  Där föll varenda pusselbit på plats. Min dotter har fått diagnosen vid 23 års ålder. Har googlat och läst “allt” men detta va de bästa jag någonsin läst. En förklaring utan krusiduller till varför det är som det är.
  Som närstående är de ofta väldigt svårt att förstå kaoset i huvudet. Varför frågar hon samma sak igen och igen och igen…….
  Tack för en otroligt fin text. Hoppas många läser detta och iaf försöker förstå

 443. Bettan skriver:

  Grymt bra skrivet !!!!

 444. Malin skriver:

  Jättebra, verkligen

 445. O. skriver:

  Alltså. Tack. <3

 446. Linnéa skriver:

  Åh jag sitter å ler just nu! Den här texten är så sann! //tjejen med adhd-delux

 447. Kari Högberg Mamma skriver:

  TACK.!

 448. Spider skriver:

  Tack för att du sätter ord på det som jag har haft svårt att hitta.
  Underbart skrivet och formulerat.
  Jag hann att bli vuxen och har idag en vuxen son med ADHD-diagnos,, så långt tid gick det INNAN jag fick min egen diagnos för ca 2 månader sen.
  Tack för denna text. :)
  Må bäst.
  //Spider

 449. Marie skriver:

  Väldigt bra beskrivet, tycker det ger en lättförstående bild av hur det är att ha och leva med adhd/add.

 450. Martina skriver:

  hej och tack för att du skriver så bra. Underbar läsning. Jag har ingen diagnos än men skall påbörja en utredning inom en snar framtid. Jag längtar till att det börjar. Jag vill få ett svar på vad det är med mig. Har länge tänkt “att jag måste ju ha adhd” men i fredags sa min psykolog att hon ser adhd-problematik hos mig. “Tack gode Gud” tänkte jag då. Äntligen.

 451. Gabriella skriver:

  Tack. Tack för att du är den första person som kunnat sätta ord på hur jag känner och mår, hur jag är av min ADD. Äntligen. Tack!

 452. Elna skriver:

  åh, så galet bra! Tack! <3

 453. eva skriver:

  Hej jag läser och har en dotter sen liten och är idag 20 år.jag 51 år gammal..som mamma o ensam tagit hand om denna underbara dotter och inte orkat allt tiden gick o inget förstår sig på vad som hände inom henne, så var på väga lämna bort henne men icke sa icke..ja kämpa som mamma och förstår allt mer idag och hur det än är så kan hon lite kalla en dittan o dattan men vet med att hon inte sårar mig..men älskar denna dotter ändå…så ge aldrig upp gott folk förän ni lär känna eran barn i tid än döma så gjorde ja..<3

 454. Marko skriver:

  Jag som känner igen allt men inte det där med att älska någon. Har nog inga känslor bara behov.

 455. David skriver:

  du borde kolla upp lite info om indigo children, crystal children och starseeds

 456. Kalle skriver:

  Kanonbra formulerat! Det här hjälper även mig som inte har ADD/ADHD, jag får en större förståelse för er som har fått diagnosen och däribland en av mina söner.

  I din text
  “Vi har för att överleva skapat vårt egna lilla sätt att vara och agera. Det måste du låta oss få. Och ger du oss den chansen, chansen att få vara precis den vi är, låter oss få ta tillvara på allt positivt som vårat handikapp medför så kommer du att se hur mycket vi har att ge dig.”
  tycker jag att ordet handikapp bör bytas ut till något i stilen personlighet/egenskap, i mina ögon är inte ADD/ADHD något handikapp utan det kan snarare vara tvärtom, om rätt förutsättningar ges, d.v.s. att det blir en tillgång.

 457. Jenny Gulstad skriver:

  Jag har själv aspberger kombinerat med ADHD. Och det du skriver stämmer, jag litar inte på “normala” människor. Dock är mer förbannad att man måste alltid förklara sig och alltid vara nogran att personen förstår varför man fungerar på ett sätt.. Hur svårt kan det vara att acceptera en människa som den är? Måste man dömma och ha sina jävla fördommar? Jag gillar det du skrev men jag hatar att det är alltid vi med ett fuktionshinder som alltid ska vara den som förklarar och visar hänsyn när man igentligen får ingen alls… folk skrattar, hånar och dömmer utan ens veta ett skit om personen ifråga.. Jag har tappat hoppet helt när det gäller “normala” svensons eftersom samtliga är så falska och gömmer sig bakom dubbelmoral och politisk korrekt mask. Flesta övergrepp emot mig har kommit från “normala” människor… samtliga av mina vänner har haft samma problem.. SÅ skit och förklara dig! va dig själv… du har ingen jävla skyldighet att bry dig vad svenson anser om dig.. så länge du mår bra och dina barn mår bra.. så är allt skit samma.. idioter kommer alltid finnas.

 458. Swen Söderberg skriver:

  Det jobbiga när man har ADHD är att man inte klarar av att läsa hela denna texten utan sma pauser.
  läste fram till: “Blir du tokig på mitt eviga fipplande på telefoner, ”

  Vilket betyder att jag får läsa sen igen, jag måste kolla instagram, lyssna på min kollega och joina ett game. Samtidigt som jag ska läsa klart den där artikeln jag börja läsa på lunchen samtidigt som jag kom på att jag måste skriva ut ett mail samt svara på ett annat.

 459. Anna Jacobsson skriver:

  Det bästa jag läst på länge <3

 460. […] Till er som lever och umgås med oss som har ADHD/ADD | Mardrömsmorsan | impro… Jag är precis som du men ändå alldeles olik. […]

 461. jessica skriver:

  Otroligt bra beskrivet ! Känner igen väldigt mycket !

 462. Linda skriver:

  herrgud vad jag känner igen mig i texten. Dock vet jag inte om jag har adhd/add för jag är antagligen rädd för svaret. Men jag känner så igen mig i allt du skriver. Jag gillar verkligen delen ” vi känner mer, hatar mer, sörjer mer men också älskar mer”. Otroligt bra skrivet <3

 463. il skriver:

  Vackert skrivet!

 464. evis skriver:

  känner igen mig. bra skrivet!

 465. Bobin skriver:

  Fy fan vad vackert skrivet:) Ryser i hela kroppen:)
  /nån med ADHD

 466. Johan28 skriver:

  Så sant..

 467. Evelyn Nilsson skriver:

  Snälla Emilia! Du är så klok, och en så fin människa och en sådan god mor till dina 2 pojkar, så jag finner inte ord nog.Förstår att du har det jättejobbigt med din ADHD. Kan jag vara till någon hjälp på något sätt, så säg till. Mina tårar strömmar nerför mina kinder, för man känner sig så hjälplös, men jag vet att du kommer att klara av allt du föresatt dig, för du är en så klok människa. Tusen kramar från mormor!

 468. Helen skriver:

  Lysande, du är så klockren i din beskrivning.

 469. Anna skriver:

  Bra skrivit, lever själv med diagnosen och utmaningen att acceptera sig själv har man gjort för längesen. Det är människorna runt omkring som är utmaningen.
  Tack för orden!

 470. Maria.K skriver:

  Fantastiskt bra skrivet!!!

 471. Lola skriver:

  Klockren beskrivning av mig själv, & några av mina barn som ärvt samma egenskaper ifrån mig.
  Jag kämpar varje dag med samhällets förnekande att min & mina barns diagnos finns, då det finns mkt okunskap & rädsla därute. (även inom vården så slätar dom gärna över mkt man säger som föräldrer)
  Du kmr att känna dig ensam många ggr som jag & flera jag känner, har gjort, men du kmr inte vara det.
  Kram

 472. Leila skriver:

  Vilken fantastiskt bra text du har skrivit!
  Jag har precis startat en “kampanj” som bland annat kommer lyfta ADHD.
  Du kan läsa mer om kampanjen på min hemsida http://www.betterdays-vackerkrigare.se
  Jag skulle gärna vilja ge dig ett “vacker krigare” band.
  Finns på mail leila@betterdayscoaching.com så kan jag berätta mer!

  Heja dig!
  Leila

 473. Susanne skriver:

  Pricken över i:et!TACK!

 474. Susanne skriver:

  Precis vad jag behövde läsa just nu. Har själv adhd och behövde bli påmind om att jag ej är ensam om att ha så starka känslor. Att känna sig förtvivlad o vara på väg att ge upp. Samtidigt som man någonstans egentligen förstår att man överreagerar. Men det underlättar ju inte precis för känslan är ändå så himla intensiv.
  Märkligt nog hjälpte dina rader att ändra sinnesstämningen. Tack

 475. ML48 skriver:

  Jag lever med en som har diagnosen; finner tröst från Dina ord och beskrivningar. Jag kommer att läsa denna sida om och om igen! Tusen tack för Din engagemang!

 476. En tjej med adhd skriver:

  Bra skrivit! Jag lånar lite av texten om de går bra för vissa i min omgivning har så svårt att förstå mig och då kan jag visa lite av denna text! <3

 477. Camilla Norberg Granath skriver:

  Tack, för att du sätter ord på det som många känner.Väldigt bra skrivet. Det är så med min son. Jag får nog sluta mala på och prata på ett annat sätt. Kram

 478. maria skriver:

  Tack!!! Så bra skrivet som att läsa om mig själv och mina barn. Helt underbart. <3

 479. . skriver:

  Riktigt bra skrivet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*